Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Malena @ 2011 10 03, 14:50)
Tai neviena gi YSL turi ir ju kokybe tikrai nera vienoda...Rasykit konkreciai koki issigyjot o ne apie bites...

YSL ROUGE PUR COUTURE 4u.gif
http://www.sephora.c...tegoryId=C15812
Atsakyti
sweet honey wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oooooo..... bigsmile.gif Koks grožis..... bigsmile.gif
Atsakyti
Ka esu įsigijusi iš YSL produkcijos,dar neteko nusivilt, dabar džiaugiuosi YSL Rouge Volupté Lipstick, nereali priemonė! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2011 01 10, 23:21)
Nera uz ka smile.gif Paprasta juoda (Noir) normali juoda spalva,o ta Radical vos vos juodesne,tik tiek. Beje,Radical gali dazyt virsutinius vokus,jei ilgos blakstienos blush2.gif smile.gif

Turiu noir radical, tai va kodel man tepa aplink akis doh.gif Siaip butu mano pats megstamiausias, labai patinka kaip atrodo juo padazytos blakstienos wub.gif
Jei rinkciausi noir, gal netepliotu ar kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
o kuria priemone pirkti paakiams uzmaskuoti? ax.gif
Atsakyti
O as nusivyliau YSL Golden Gloss lupu blizgiu... verysad.gif Tokie pinigai, o yra kitu pigesniu ir daaaug geresniu blizgiu... cool.gif Pirkau 10 Nr., bet erzina ir arbuzinis kvapas, ir sepetelis kietas, o ir laiko neypatingai ilgai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 30, 20:03)
O as nusivyliau YSL Golden Gloss lupu blizgiu...  verysad.gif  Tokie pinigai, o yra kitu pigesniu ir daaaug geresniu blizgiu...  cool.gif  Pirkau 10 Nr., bet erzina ir arbuzinis kvapas, ir sepetelis kietas, o ir laiko neypatingai ilgai...  unsure.gif

Cia mano vienas is paciu megiamiausiu blizgiu, turiu jau nepirma ir nepirmus metus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 01, 23:44)
Cia mano vienas is paciu megiamiausiu blizgiu, turiu jau nepirma ir nepirmus metus laugh.gif

O kuom jis jums taip patinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 02, 08:40)
O kuom jis jums taip patinka?  g.gif

Visu pirma tai man tinka ta spalva, prie ivairiu makiazu ir apsirengimu tinka.
Laikymasis patinka. Kvapas kaip kazko senovisko, labai specifinis, arbuzinio ar kokio gaivaus tai tikrai neuzuodziu. Sepetelis irgi nera kietas, gerai paskirsto, jokiu nusiskundimu.
Tiesa jis siek tiek sausina lupas, tai ziema stengiuos reciau naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 02, 13:38)
Visu pirma tai man tinka ta spalva, prie ivairiu makiazu ir apsirengimu tinka.
Laikymasis patinka. Kvapas kaip kazko senovisko, labai specifinis, arbuzinio ar kokio gaivaus tai tikrai neuzuodziu. Sepetelis irgi nera kietas, gerai paskirsto, jokiu nusiskundimu.
Tiesa jis siek tiek sausina lupas, tai ziema stengiuos reciau naudoti.

Na as spalva irgi nesiskundziu, bet tikrai pvz Victoria's Secret blizgiai daug geriau laiko, padrekina. YSL kvapas - arbuzinis, nors ir lengvas, bet as nepernesu to kvapo niekur, nebent tai tikrai butu arbuzas biggrin.gif Gal jus nesat turejus minkstesnio sepetelio? g.gif 4u.gif Pvz, Urban Decay - nerealiai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 02, 13:58)
Na as spalva irgi nesiskundziu, bet tikrai pvz Victoria's Secret blizgiai daug geriau laiko, padrekina. YSL kvapas - arbuzinis, nors ir lengvas, bet as nepernesu to kvapo niekur, nebent tai tikrai butu arbuzas  biggrin.gif Gal jus nesat turejus minkstesnio sepetelio?  g.gif  4u.gif  Pvz, Urban Decay - nerealiai fainas  wub.gif

Kad man tinka sis sepetelis. Turiu ir kitu blizgiu, bet siam as negaliu nieko prikist. Lengvai, greitai ir lygiai uztepa. Beje cia kalbejom apie nr.10, kuri turiu nebepirma, bet dar turiu ir nr.2, kuris irgi patinka.
Savo nuomones nepersu, kas tinka vienai nebutinai tiks kitai smile.gif
Atsakyti