QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 16, 17:31)
na zinokit,jeigu jums jis uzmaskuoja pamelusius paakius tai jie gal ne tokie ir pamele
nes man asmeniskai jis nieko nemaskuoja,tik tokio svytejimo suteikia,tai as ji labiau naudoju kaip highliteri naturaliam makiazui
nes paakiams,jeigu su jais yra bent kiek problemu man jis nelabai ir plius dar kazkiek sausina sakyciau
Turiu ir as sia priemone
Kadangi makiazo nesidarau kasdien, tai ir si naudoju ne taip daznai. Bet 100proc. sutinku su sia nuomone - maskuoklis jis prastas
Neturiu dideliu rupesciu su paakiu spalva, bet kai akys pavargusios, kiek tamsesni paakiai, tikrai tai ne tas variantas, kuris jus isgelbes
Taciau manau, kad tai puikus hailaiteris, tik velgi, jei oda nera labai sausa, nes is tiesu jis sausina ir tampa ganetinai matomas, jei oda sausesne
Siandien isbandziau ji tepti ant toninio kremo - rezultatas daug geresnis - daug skaistesnis zvilgsnis, ne taip sausina oda. As naudoju Nr.2, dramblio kaulo, neutralus atspalvis (Nr. 1 tinkamas daugiau rausvo atspavio odos zmonems)
Beje, dar vienas pastebejimas - mano akys nera jautrios, taciau i sia premone ganetinai reaguoja (jausmas lyg buciau pries pusvalandi verkusi)
Bet cia gali buti galbut del to, kad kazkiek priemones patenka i akis, nes tepu arti water linijos....