Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(shopingas @ 2010 07 27, 23:52)
Na sviesiaodems jau nelabai ir yra ka daryt - imi sviesiausia atspalvi ir tai kartais dar sviesesnio norisi...

Aš žiemą buvau tikra šviesiaodė, nusipirkau maskuoklį nr.2 ir man jis buvo per šviesus...Neįsivaizduoju, kaip tokį tepti ant įdegusios odos, nebent tik kaip highlighter'į, bet ne kaip paakių maskuoklį...
Atsakyti
Kreipiuosi į šviesiaodes, kurios naudoja YSL pudrytes. Kokio šviesumo yra nr 1 ? ar labiau į gelsvumą ar rausvas? Gal galit su Dioro 010nr palyginti?
Kokią pudrytę rekomenduotumėt sausai/normaliai-jautriai odai?, maskavimas turėtų būti vidutinis. Domina kreminės ir kompaktinės (nesausinančios odos). 4u.gif
Atsakyti
as pries savaite isigyjau tusa EVERLONG MASCARA,tik dar neturejau galimybes isbandyt.parasysiu atsiliepimus apie ji,kai busiu pabandzius smile.gif
Atsakyti
panos ant kiek laiko jum užtenka YSL Touche Eclat? man atrodo jo labai mažas kiekis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 23, 12:05)
panos ant  kiek laiko jum užtenka YSL Touche Eclat? man atrodo jo labai mažas kiekis  g.gif

Tai, kad jo labai nedaug ir reikia. Nenaudoju kasdien, greičiau kas antrą-trečią dieną, tai jau gerus metus naudoju ir dar lyg ir nepasibaigė. Na jei labai dažnai naudojamas bus, tai spėju bent trims mėnesiams užteks, jei ne ilgiau rolleyes.gif

Aš dabar užsimaniau YSL Rouge Volupte, tik nežinau kurios spalvos labiau #12 forbidden burgundy ar #22 exquisite plum bigsmile.gif
Atsakyti
Man si firma tai pat labai patinka wub.gif
Pudra labai faina YSL PERFECT TOUCH: wub.gif tik mazai maskuoja.
tusas labai.,jau 2 pirksiu thumbup.gif
makiazo baze antra karta nepirkciau smile.gif
seip dar daug ka noreciau isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Nepamenu, ar esu gyrus, jei ir tapo, pagirsiu dar kartą. labai nusoatbus produktas Touche Eclat ax.gif kaip pradėjau naudoti prieš 3 emtus, taip ir tebenaudoju. nerealus, gerai maskuoja pajuodusius paakius. Kadangi esu šviesiaodė, perku Nr. 2. thumbup.gif
Atsakyti
kas naudoja YSL POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITÉ - Matt & Radiant Pressed Powder sakykit jos tekstūra tokia net labiau į kreminę panaši nei į sausą? ar ji nesausina odos, pamaskuoja kažkiek (ant kreminės naudočiau) ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 23, 13:05)
panos ant  kiek laiko jum užtenka YSL Touche Eclat? man atrodo jo labai mažas kiekis  g.gif

man kokiems 3-4 mėnesiams, gal kiek ilgiau. bet aš ir naudoju, nes paakiai genetiškai pamėlę doh.gif
Atsakyti
Dirbtinių blakstienų efektas tušas man pats geriausias kiek esu naudojusi, bet perku ne LT, o užsienyje, nes kartą nudegiau nusipirkusi pasenusį, tad daugiau nerizikuoju.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 11 02, 17:52)
man kokiems 3-4 mėnesiams, gal kiek ilgiau. bet aš ir naudoju, nes paakiai genetiškai pamėlę doh.gif

na zinokit,jeigu jums jis uzmaskuoja pamelusius paakius tai jie gal ne tokie ir pamele biggrin.gif nes man asmeniskai jis nieko nemaskuoja,tik tokio svytejimo suteikia,tai as ji labiau naudoju kaip highliteri naturaliam makiazui ax.gif nes paakiams,jeigu su jais yra bent kiek problemu man jis nelabai ir plius dar kazkiek sausina sakyciau g.gif ax.gif
Atsakyti
Turiu naturaliu sereliu sepeteli ruzui, tai labai patinka, tik kaina didele, bet man pasiseke gavau dovanu smile.gif))
Atsakyti