Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(sincity @ 2010 04 30, 00:05)
o kur pirkote jei ne paslaptis?  ax.gif
Papildyta:
As noreciau atsiliepimu apie sia pudra?  4u.gif raso,kad tinka visu tipu odai,mano oda misri,tai bijau,kad neblizgetu,nes t zona kaip ir rieboka g.gif
http://www.perfumezi...y-beige5415.jpg

gali islysti blizgesys,nes ir silti orai arteja,bet ziurint kiek riebaluojasi T zona
Atsakyti
O gal kas YSL kremukus bandė?
Atsakyti
QUOTE(sincity @ 2010 04 29, 23:05)
o kur pirkote jei ne paslaptis?  ax.gif
Papildyta:
As noreciau atsiliepimu apie sia pudra?  4u.gif raso,kad tinka visu tipu odai,mano oda misri,tai bijau,kad neblizgetu,nes t zona kaip ir rieboka g.gif
http://www.perfumezi...y-beige5415.jpg

jeigu cia teint resist tai galiu pasakyti,kad mano oda yra super riebi o su sia pudra be jokios bitros ant virsaus blizgesysy neislenda labai ilgai ir veidukas atrodo nuostabiai wub.gif tiesiog viena geriausiu pudru kokias esu bandziu ,duociau10/10 thumbup.gif tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2010 06 13, 21:57)
O gal kas YSL kremukus bandė?

Turėjau keletą mažų pakiukų tokio kremuko, man labai patiko. Oda suminkštėjo, švelni pasidarė, susigėrė gerai 4u.gif Bet esu turėjus ir daug geresnių ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 14, 13:42)
Turėjau keletą mažų pakiukų tokio kremuko, man labai patiko. Oda suminkštėjo, švelni pasidarė, susigėrė gerai  4u.gif  Bet esu turėjus ir daug geresnių  ax.gif

user posted image

O koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
Mišrus 4u.gif
Yra tos linijos gelio konsistencijos, tai ji skirtas būtent riebesniai, mišriai odai, o tokioj pat pakuotėj, tik kremo konsistencija - sausesnei, normaliai odai - berods taip ax.gif
Atsakyti
ir as naudojau,bet rimtai yra geresniu
Atsakyti
Kiek turėjau dekoratyvinės šios firmos kosmetikos, tai viskas laaaaabai patiko (kalbu apie gloss repulpant blizgį, faux cils efect tušą, kompaktinę pudrą , akių pieštukus). Dar labai patinka dvifazis akių valiklis ir prausiamosios bei švytėjimą suteikiančios putos. Tad kažkaip norisi kokį kremuką išbandyt rolleyes.gif ...Norėtųsi dar daugiau atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos panelės, gal kas užsisakinėjate iš braškių ar kur kitur kosmetikos, labai norėčiau prisijungti, man labai reikia MASCARA VOLUME INFINI CURL tušo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 12 14, 01:05)
Na kiekviena maskuokli rekomenduojama pirkt vienu atspalviu sviesesni nei pudra.

Ellis Faas sako,kad šviesiaodėm reikia maskuoklio, kuris sutampa su odos spalva, o tamsiaodėm šviesesnio.

QUOTE(vetruze @ 2009 12 14, 18:40)
oi,gerai issibandykit,3 tikrai tamsus,antras vidutinis i tamsuma,jau daugiau tamsesnes odos turetojoms,nes tai maskuoklis

Man 1 ir 2 pasirodė laaabai šviesūs, tiesiog pirmas į "rūžavumą", 2 - į geltonumą.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 27, 22:28)
Ellis Faas sako,kad šviesiaodėm reikia maskuoklio, kuris sutampa su odos spalva, o tamsiaodėm šviesesnio.

Na sviesiaodems jau nelabai ir yra ka daryt - imi sviesiausia atspalvi ir tai kartais dar sviesesnio norisi...
Atsakyti
Sveikutes,
pagaliau prisiruosiau parasyti pagiriamaji zodi sios firmos blizgalams thumbup.gif
isigyjau ieskodama "naturalaus blizgucio".. ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif patepus lupos taip blizga, atrodo kaip slapios tokios net optiskai didesnes, o tie viduje esantys mazi blizgiukai ziauriai zeri ir graziai atrodo wub.gif o kvapas iskart patepus toks gaivus, ale melionai ar kazkas panasaus, bet svarbiausia:
NESUBEGA IR NESULIPINA LUPU!!! thumbup.gif
Atsakyti