Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Sveikos.
Isigijau net 4 sios firmos daiktus.Ir tik dviems likau patenkinta smile.gif Viska pirkau internetu per dideli ispardavima,del to stipriai nesigrauziu.
Tai gi pirmas daiktas,lupdazis-fard a levres rouge pur,spalva 142.10 balu is 10,labai tolygiai dengiasi,spalva lupdazyje ir ant lupu praktiskai nesiskyria,turi 8 SPF,toks sakyciau drekinantis.Geriausias is mano turetu lupdaziu. thumbup.gif

user posted image

2 Spalvu akiu seseliai,turiu 1 Nr.,na islieka pakankamai ilgai,begalo patinka pats spalvu derinys,tolygiai pasiskirsto,patogus deklas.

user posted image

Na ir atejo eile ne taip jau stipriai patikusiu produktu eile.
Tai melynas tusas Everlong waterproof mascara,be to kad jis vandieniui atsparus daugiau pliusu nematau smile.gif Sakykim taip nepadaro mano blakstienom VAU efekto. rolleyes.gif

user posted image

Ir prasciausias is visu mano turetu produktu is YSL melynas EASY liner for eyes,net nezinau kaip ir paaiskinti,melyna spalva nera labai ryski,o pats taip tepasi permatomai,reikia kelis kartus tepti kad isgautum linija.Na guodziu save tuo kad mokejau nedaug,bet jei nesipirkciau uz 100lt tai net nezinociau ka ir pasakyti. doh.gif

user posted image

Tai tiek mano pastebejimu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 29 sausio 2010 - 17:06
esu isbandziusi visokiausiu brandu blakstienu tusu tai patys paciausi man YSL wub.gif blakstienos kaip is reklaminio paveiksliuko bigsmile.gif
http://www.ysl-parfu...;preferedCateg=
va toki dabar turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 29, 17:24)
esu isbandziusi visokiausiu brandu blakstienu tusu  tai patys paciausi man YSL  wub.gif blakstienos kaip is reklaminio paveiksliuko bigsmile.gif
http://www.ysl-parfu...;preferedCateg=
va toki dabar turiu  thumbup.gif

o va man jis nepadare wow efekto g.gif nezinau,as nenaudojau jo kasdien,tik kelis kart per savaite,bet sulipdavo blakstienos,ju pas mane nedaug ir neuzsiriete,net su tam skirtu sepeteliu isskirstydavau as jas,kad nebutu sulipe-nelabai man jis patiko.zinoma,kitoms patinka sulipusios blakstienos,bet man -ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 01 29, 18:51)
o va man jis nepadare wow efekto g.gif nezinau,as nenaudojau jo kasdien,tik kelis kart per savaite,bet sulipdavo blakstienos,ju pas mane nedaug ir neuzsiriete,net su tam skirtu sepeteliu isskirstydavau as jas,kad nebutu sulipe-nelabai man jis patiko.zinoma,kitoms patinka sulipusios blakstienos,bet man -ne ax.gif

na man taip pat nepatinka sulipusios blakstienos man jis ju nesulipina graziai isskirsto ir uzriecia labai naturaliai atrodo na ir siaip skundu savo blakstienom neturiu blush2.gif YSL tusai turi viena nedideli minusiuka ju galiojimo laikas beje kaip ir kitu yra 6 men bet kitu brandu tusus galima panaudot kiek ilgeliau o YSL po 6 men be gailescio metu i siuksliu deze kaip tu sakei sulipina blakstienas pasidaro tistas as savo jau turiu 5 men ir jau matau kad nebe toks kaip buvo.dairausi jau naujo.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 01 24, 20:36)
Mane irgi labai domina sie seseliai,siandien nusiziurejau tokia grazia spalva user posted image 11 intense jade lame green, aisku realybeje spalva dauuuuuuuug grazesne spindi wub.gif pirksiu labai jau suzavejo

O šitie šešėliai labiau į žalumą ar į pilkumą , nes atsplaviai gris su blue man pasirodė per daug mėlyni g.gif
Atsakyti
YSL man neitin patinka kaip firma (na netraukia ir su produktais nedraugauju), bet labai noriu isigyt 'Y-mail' highlighter'i, nes nerealiai gera ispudi paliko. O dar isigijau 'Rouge volupte' lupdaziuka (spalvyte 29 rose opera), tai spalva pasakiska, dengiasi graziai, tik neitin laiko ir isbega is lupu konturo ('bleeding')....
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 03, 18:08)
Kadangi krempudru temoj nieks neatsake i mano klausimuka, tai kreipiuosi ir cia

Gal kas tokia turi ar yra bande? Skubiai noreciau suzinoti del atspalviu - domina 4 ir 5 spalvos - atrodo 4 sviesiai i gelsvuma, o kaip 5, jei lygintume su 4? Apskritai sviesiai odai kokius atspalvius kas turi... 4 siek tiek bandziau, atrode nieko, bet bijau, kad nebutu per sviesi, nors nete skaiciau, kad veliau patamseja g.gif  O 5-uko niekur negavau pabandyti. Sesta spalva jau aiskiai man per tamsi...

YSL PERFECT TOUCH:

user posted image
Arba gal turit kokia kita YSL ir galit spalvas pakomentuoti???

Na sia pudryte ne per seniausiai gavau ir esu labai patenkinta.Mano 6 numeriukas, odyte mano vidutinio tamsumo(,Dabar ), nes siek tiek lankausi soliariume, siaip esu sviesiaode )ir labai gerai prisitaiko prie veido spalvos, graziai dengia, spalvyte ne per tamsi.Kol kas pati geriausia is turimu, thumbup.gif
Atsakyti
na jusu paskutiniai atsiliepimai apie tusa nemaloniai nustebino-as kaip tik uzsisakiau is amerikos.Nu ziuresim,kai pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 04 09, 19:35)
na jusu paskutiniai atsiliepimai apie tusa nemaloniai nustebino-as kaip tik uzsisakiau is amerikos.Nu ziuresim,kai pabandysiu g.gif

Na tusai (kaip ir kitos priemones) labai individualus dalykas, o ir blakstienos skirtingos - vienoms super, kitoms s.... Pvz man nepatiko nei vienas YSL, Dior ar Lancome tusas, tai taip nusivyliau, kad daugiau netruakia net naujai isleidziamu bandyt.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 balandžio 2010 - 21:07
QUOTE(shopingas @ 2010 04 09, 21:04)
Na tusai (kaip ir kitos priemones) labai individualus dalykas, o ir blakstienos skirtingos - vienoms super, kitoms s.... Pvz man nepatiko nei vienas YSL, Dior ar Lancome tusas, tai taip nusivyliau, kad daugiau netruakia net naujai isleidziamu bandyt.....

O man atvirksciai YSL tusai geriausi. YSL faux cills - nerealus, o naujasis singulier is viso pasakiskas wub.gif blakstienos atrodo lyg priaugintos wub.gif

Mergaites, ar bandete Y higliter'i ? ar tepate visa veiduka ? koks poveikis ? skaistina ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 04 09, 22:14)
Mergaites, ar bandete Y higliter'i ? ar tepate visa veiduka ? koks poveikis ? skaistina ?

Oij ne, visam veidukui jis netinkamas (neveltui ir yra highlighter'is) - nr1. sivesus, duoda vientisa svytejima, kaip highlighter'is laabai puikus wub.gif Pati dabar apie ji svajoju. O nr2 tik kaip skaistalai tinkamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 balandžio 2010 - 22:06
QUOTE(agnulia @ 2010 01 29, 17:03)
Sveikos.
Isigijau net 4 sios firmos daiktus.Ir tik dviems likau patenkinta smile.gif Viska pirkau internetu per dideli ispardavima,del to stipriai nesigrauziu.

o kur pirkote jei ne paslaptis? ax.gif
Papildyta:
As noreciau atsiliepimu apie sia pudra? 4u.gif raso,kad tinka visu tipu odai,mano oda misri,tai bijau,kad neblizgetu,nes t zona kaip ir rieboka g.gif
http://www.perfumezi...y-beige5415.jpg
Atsakyti