Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(shopingas @ 2009 12 14, 02:05)
Na kiekviena maskuokli rekomenduojama pirkt vienu atspalviu sviesesni nei pudra.

Aciu.
Manau nr. 1 tikrai man butu per sviesus, svarstau ir del nr. 2. Gal kas bandet nr. 3, tamsus?

Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 14, 19:33)
Aciu.
Manau nr. 1 tikrai man butu per sviesus, svarstau ir del nr. 2. Gal kas bandet nr. 3, tamsus?

oi,gerai issibandykit,3 tikrai tamsus,antras vidutinis i tamsuma,jau daugiau tamsesnes odos turetojoms,nes tai maskuoklis
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal kas naudojate? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

YVES SAINT LAURENT - TEINT SINGULIER

user posted image
Atsakyti
Nejau nebus atsiliepimų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 15, 15:06)
Nejau nebus atsiliepimų?  unsure.gif

Tai kad nebandem...

Nuvarykit i douglasa, isidekit lasiuka ir pasibandysit. Paziuresit, kokia tekstura, kaip spalvos, ar suteikia matiskuma.
Na nebent Lietuvoj nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 12 15, 14:08)
Tai kad nebandem...

Nuvarykit i douglasa, isidekit lasiuka ir pasibandysit. Paziuresit, kokia tekstura, kaip spalvos, ar suteikia matiskuma.
Na nebent Lietuvoj nera g.gif

Nežinau, ar yra LT ar ne, o Douglaso mano mieste nėra verysad.gif Reikėtų specialiai važiuoti į kitą miestą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2009 12 13, 03:43)
Pirkausi YSL ilginanti ir riečiantį tušą. Man jis buvo superinis thumbup.gif  Bet tiktų tik toms, kurios nori natūralaus makiažo, pasidažius su šiuo tušu blakstienos vis vien išliko švelnios ir palietus nesijautė tušo sluoksio, tas mane labai sužavėjo wub.gif Tik kaip pastebėjau YSL tušai turi vieną problemėlę, labai greitai sudžiūva. Man sudžiuvo po mėnesio doh.gif  Tad nuo šiol perku kitos firmos, ne toks geras, bet užtat laiko jau ilgiau, o ir pinigėlių tada netaip gaila blush2.gif

Ir as turiu YSL ilginanti smile.gif Super patiko thumbup.gif Pries tai turejau lancome ir clinique ir galvojau i nieka nekeisiu smile.gif Dabar pakeiciau nuomone smile.gif sitas bus isrinktasis thumbup.gif O koks geresnis tas Faux Cils ar Everlong?

P.S: turiu dar viena atliekama tusa (YSL everlong), gal kam prireiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 15, 15:34)
Nežinau, ar yra LT ar ne, o Douglaso mano mieste nėra verysad.gif  Reikėtų specialiai važiuoti į kitą miestą 4u.gif

Tai gal Kristiana yra , arba Sarma:ax: . Arba galit paskambinti ir paklausti, kad nevažinėti be reikalo...

Jei ryt kur nors busiu salia Douglaso, paziuresiu ar turi...

Jeigu skaitot angliškai, galima čia pasiskaityti: Teint Singulier
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 15 gruodžio 2009 - 22:21
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 14, 22:31)
Labas vakaras 4u.gif  Gal kas naudojate? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

YVES SAINT LAURENT - TEINT SINGULIER

user posted image

na...nera ji populiari...
Atsakyti
vetruze, matau biggrin.gif Nes niekas nearašo atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 16, 18:14)
vetruze, matau  biggrin.gif  Nes niekas nearašo atsiliepimų  4u.gif

as cia bandziau labai graziai issireiksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2009 12 13, 20:23)
Jei paryškina poras tai tada man    schmoll.gif      Na lauksim atsiliepimų kai ilgiai panaudosit      mirksiukas.gif

nepatinka man ta pudryte. labai dideliu minusu kaip ir nera, bet nelimpa ji man. ir moketi realia kaina parduotuveje butu tikrai gaila. siaip ja gavau papigiai is kosm ispard pirkausi tai dabar nori nenori suzulinsiu. naudoju ja tada kai pramusa dienos begyje riebalinskas. pirma nusispaudziu veida tam skirta servetele kad susigertu veido riebalai, tada ja vos vos pasitepu, nes man jei tepteliu daugiau susivolioja ant veido na ir labai matosi, bandziau ja ir kempinele ir sepeteliu teptis - nieko gero.
Atsakyti