Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Milmar @ 2009 11 18, 15:40)
Tai vat kad neparasyta. As suabejojau del dvieju dalyku:

- Daznai priemones sausai odai nereikalauja nuplovimu vandeniu, nes jis sausina;

- Nera parasyta, kad jis nuplaunamas, nes paprastai tokiais atvejais yra parasoma rinse off ar pan.

Be to kazkada turejau super priemone akiu makiazui is Ella Bache, kuri buvo kaip taukas, tai ja issimozoji akis, o po to dregna vatele reikedavo nuvalyti... Gal cia irgi taip reikia elgtis??

tai gausis tas pats kas ir plauti is kart,nes neplovus bus labai nemalonu ant veido nei kremo uztepsi,nei ka smile.gif
Atsakyti
domina atsipliepimai apie sia pudra smile.gif
POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITÉ
Matt & Radiant Pressed Powder
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 02 gruodžio 2009 - 13:02
Gal kas turejot volume effect faux cils rudos spalvos tusa, kokia jo ruda spalva-ar tokia tamsiai tamsiai ruda, kaip buna i juoduma, ar kaip buna ruda i ryzuma?
naudoju black/brown spalvos tusus, tai noreciau kazko panasaus, tik ne i ryzuma smile.gif
Atsakyti
sia YSL pudryte su sirdele tureciau gauti iki sestadienio.spalvytes nr.2 idomu kaip tiks ir patiks parasysiu kita savaite atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 12:00)
sia YSL pudryte su sirdele tureciau gauti iki sestadienio.spalvytes nr.2 idomu kaip tiks ir patiks parasysiu kita savaite atsiliepimus ax.gif

lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 14:00)

Tikrai laukiam, nes ir name domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkausi YSL ilginanti ir riečiantį tušą. Man jis buvo superinis thumbup.gif Bet tiktų tik toms, kurios nori natūralaus makiažo, pasidažius su šiuo tušu blakstienos vis vien išliko švelnios ir palietus nesijautė tušo sluoksio, tas mane labai sužavėjo wub.gif Tik kaip pastebėjau YSL tušai turi vieną problemėlę, labai greitai sudžiūva. Man sudžiuvo po mėnesio doh.gif Tad nuo šiol perku kitos firmos, ne toks geras, bet užtat laiko jau ilgiau, o ir pinigėlių tada netaip gaila blush2.gif
Atsakyti
va tikrai tiesa del tusu sakai ir as del tos pacios priezasties nebeperku, nes laaabai greit sudziuva doh.gif
Atsakyti
rasau kaip patiko YSL pudryte su sirdele. spalva tiko. matiskuma laiko tikrai gana ilgai, bet teptelejus jos daugiau matosi kad mases per daug, na is kitos puses gerai nes naudosis gana taupiai, blink.gif siaip man atrodo kad ji man paryskina poras.is tikruju banziau tik pora kartu gal dar reikia ja perprasti, bet is pirmo ispudzio -antra karta tikrai nepirkciau doh.gif tikejausi daugiau, na bandysiu pratintis ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 12 13, 20:00)
rasau kaip patiko YSL pudryte su sirdele. spalva tiko. matiskuma laiko tikrai gana ilgai, bet teptelejus jos daugiau matosi kad mases per daug, na is kitos puses gerai nes naudosis gana taupiai, blink.gif  siaip man atrodo kad ji man paryskina poras.is tikruju banziau tik pora kartu gal dar reikia ja perprasti, bet is pirmo ispudzio -antra karta tikrai nepirkciau doh.gif  tikejausi daugiau, na bandysiu pratintis ziuresiu kaip bus g.gif

Jei paryškina poras tai tada man schmoll.gif Na lauksim atsiliepimų kai ilgiai panaudosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaiciau, kad Touch Eclat pasviesina tam tikras sritis, tai ji reikia pirkti sviesesnes spalvos nei krempudra? Ar grynai pagal odos spalva? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 13, 22:13)
Paskaiciau, kad Touch Eclat pasviesina tam tikras sritis, tai ji reikia pirkti sviesesnes spalvos nei krempudra? Ar grynai pagal odos spalva? g.gif  smile.gif

Na kiekviena maskuokli rekomenduojama pirkt vienu atspalviu sviesesni nei pudra.
Atsakyti