Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Kadangi krempudru temoj nieks neatsake i mano klausimuka, tai kreipiuosi ir cia

Gal kas tokia turi ar yra bande? Skubiai noreciau suzinoti del atspalviu - domina 4 ir 5 spalvos - atrodo 4 sviesiai i gelsvuma, o kaip 5, jei lygintume su 4? Apskritai sviesiai odai kokius atspalvius kas turi... 4 siek tiek bandziau, atrode nieko, bet bijau, kad nebutu per sviesi, nors nete skaiciau, kad veliau patamseja g.gif O 5-uko niekur negavau pabandyti. Sesta spalva jau aiskiai man per tamsi...

YSL PERFECT TOUCH:

user posted image

Arba gal turit kokia kita YSL ir galit spalvas pakomentuoti???
Atsakyti
Gal kuri bandete sia pudryte: Teint Singulier Sheer Powder Creme Veil Foundation by Yves Saint Laurent
http://www.jglamour....nt-laurent.html

Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 11 11, 20:33)
Gal kuri bandete sia pudryte: Teint Singulier Sheer Powder Creme Veil Foundation by Yves Saint Laurent
http://www.jglamour....nt-laurent.html

Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Tai nieks nebendet ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 03, 19:08)

Gal kas tokia turi ar yra bande? Skubiai noreciau suzinoti del atspalviu - domina 4 ir 5 spalvos - atrodo 4 sviesiai i gelsvuma, o kaip 5, jei lygintume su 4? Apskritai sviesiai odai kokius atspalvius kas turi... 4 siek tiek bandziau, atrode nieko, bet bijau, kad nebutu per sviesi, nors nete skaiciau, kad veliau patamseja g.gif  O 5-uko niekur negavau pabandyti. Sesta spalva jau aiskiai man per tamsi...

YSL PERFECT TOUCH:

user posted image

as turiu 5 rolleyes.gif idealiausia spalva,parudeja po kazkiek laiko.Ne per tamis
O MANE DOMINA SIE
user posted imageuser posted imageuser posted image
GAL KAS NAUDOJOT,KOKI EFEKTA SUTEIKIA?
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 11 16, 22:44)
as turiu 5  rolleyes.gif  idealiausia spalva,parudeja po kazkiek laiko.Ne per tamis
O MANE DOMINA SIE
user posted imageuser posted imageuser posted image
GAL KAS NAUDOJOT,KOKI EFEKTA SUTEIKIA?

As naudoju tuos skaistalus is 4 kvadraciuku. Labai faini, graziai veiduka paskaistina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labiausiai domina kiti blush2.gif idomu ar jie kaip shimeriai ax.gif siaip nesinoretu to rausvo efekto,nes turiu skaistalu labai daug rausvu blush2.gif manau ta sirdute atkrenta,nes ji rausva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 03, 19:08)

Gal kas tokia turi ar yra bande? Skubiai noreciau suzinoti del atspalviu - domina 4 ir 5 spalvos - atrodo 4 sviesiai i gelsvuma, o kaip 5, jei lygintume su 4? Apskritai sviesiai odai kokius atspalvius kas turi... 4 siek tiek bandziau, atrode nieko, bet bijau, kad nebutu per sviesi, nors nete skaiciau, kad veliau patamseja g.gif  O 5-uko niekur negavau pabandyti. Sesta spalva jau aiskiai man per tamsi...

YSL PERFECT TOUCH:

user posted image

Man atrodo, 5 tamsokas, kiek maciau makeup makijazu, tai panele gana tamsi. As irgi nesu sviesiaode, bet man 4 buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 11 16, 23:44)
as turiu 5  rolleyes.gif  idealiausia spalva,parudeja po kazkiek laiko.Ne per tamis

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 21:39)
Man atrodo, 5 tamsokas, kiek maciau makeup makijazu, tai panele gana tamsi. As irgi nesu sviesiaode, bet man 4 buvo gerai.

Aciu merginoms 4u.gif Labai padejot ax.gif Kadangi as irgi makeup makiazu maciau, tai matyt 5 bus man per tamsus...
Tiks matyt 4, nes 3 labai ruzavas.
Atsakyti
as trumpai parasysiu isigijau YSL prausikli(cleansing silky balm) ir veido krema(Ideal Defense) abu sausai odai labai patinka,kazkaip visada apeidavau YSL,o dabar galvoju reik pabandyt ir super,prausiklis labai svelnus,netgi raso,kad nuvalo vandeniui atsparu tusa,tik man to nereikia ir kremas greit susigeria,maloni tekstura
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 18, 13:21)
as trumpai parasysiu isigijau YSL prausikli(cleansing silky balm) ir veido krema(Ideal Defense) abu sausai odai  labai patinka,kazkaip visada apeidavau YSL,o dabar galvoju reik pabandyt ir super,prausiklis labai svelnus,netgi raso,kad nuvalo vandeniui atsparu tusa,tik man to nereikia ir kremas greit susigeria,maloni tekstura

As irgi turiu prausikli ruzavoj pakuotej, bet nelabai isikirtau, kaip ji naudoti, o anotacijoj nera tiksliai paaiskinta. Gal galetumet pasidalinti patirtimi, kaip juo naudojates, t.y. ar nuplaunate, ar naudojate kaip pieneli?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 18, 13:47)
As irgi turiu prausikli ruzavoj pakuotej, bet nelabai isikirtau, kaip ji naudoti, o anotacijoj nera tiksliai paaiskinta. Gal galetumet pasidalinti patirtimi, kaip juo naudojates, t.y. ar nuplaunate, ar naudojate kaip pieneli?

taip, ruzavoj pakuotej,sitie,dazniausiai buna nuplaunami,as ji nuplaunu,bet dabar pati paskaiciau,tikrai neraso,kad nuplaut reikia,bet man ir mintis nekilo,ji kitaip naudot,tik su vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 18, 14:10)
taip, ruzavoj pakuotej,sitie,dazniausiai buna nuplaunami,as ji nuplaunu,bet dabar pati paskaiciau,tikrai neraso,kad nuplaut reikia,bet man ir mintis nekilo,ji kitaip naudot,tik su vandeniu smile.gif

Tai vat kad neparasyta. As suabejojau del dvieju dalyku:

- Daznai priemones sausai odai nereikalauja nuplovimu vandeniu, nes jis sausina;

- Nera parasyta, kad jis nuplaunamas, nes paprastai tokiais atvejais yra parasoma rinse off ar pan.

Be to kazkada turejau super priemone akiu makiazui is Ella Bache, kuri buvo kaip taukas, tai ja issimozoji akis, o po to dregna vatele reikedavo nuvalyti... Gal cia irgi taip reikia elgtis??

Atsakyti