Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Milmar @ 2009 09 30, 11:48)
Pajuodusiu paakiu tikrai neuzmaskuotu.

Gaila, kad ir jums nelabai patiko jis.

Dar toks patarimas is mano puses butu pabandyt paakius tept ne visu ilgiu, o tik iki puses akiu - kazkur skaiciau, kad taip gaiviau akys atrodo. Gal labiau taip patiks? Na bet bendrai paemus bet koki maskuokli juokingas patarimas, jei paakiai laabai juodi - puse uzmaskuoji, o puse lieka. biggrin.gif
Atsakyti
na,as ne visaziste ir prie veidrodelio nesedziu ir neklausiu jo,kas pasaulyje graziausias,nes zinau,savo trukumus,bet man sis daiktas labai patiko-nezinau,kokie turi buti paakiai,kad nebeuzmaskuotu,mano gana patamseje be to,irgi rauksleliu turiu,bet jis nesubega ir issilaiko gerai visa diena,zinoma,kaip sakiau,nekisu veidrodelio prie nosies kas 15min,be to,as jo nenaudoju,kaip ir aplamai kosmetikos kasdien,man kasidenai uztenka kolkas tik kremu,jei reiktu naudot kasdien-nemanau,akd pakeisciau nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 09 30, 15:20)
na,as ne visaziste ir prie veidrodelio nesedziu ir neklausiu jo,kas pasaulyje graziausias,nes zinau,savo trukumus,bet man sis daiktas labai patiko-nezinau,kokie turi buti paakiai,kad nebeuzmaskuotu,mano gana patamseje be to,irgi rauksleliu turiu,bet jis nesubega ir issilaiko gerai visa diena,zinoma,kaip sakiau,nekisu veidrodelio prie nosies kas 15min,be to,as jo nenaudoju,kaip ir aplamai kosmetikos kasdien,man kasidenai uztenka kolkas tik kremu,jei reiktu naudot kasdien-nemanau,akd pakeisciau nuomone ax.gif

imkit specialu paakiu maskuokli,pvz CLINIQUE,ziuriu ne cia prikabinau,cia MILMAR skirta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 30 rugsėjo 2009 - 15:37
QUOTE(ViShy @ 2009 09 30, 14:02)
Milmar labai aciu uz atsiliepima, manau as susilaikysiu tuomet  blush2.gif

Ka gi, griztu su YSL Touche Eclat update. Dar nieko nesu taip uoliai testavus lotuliukas.gif

Tai Youtubej prisiziurejau, triskart tepliojaus, triskart nusivaliau ir, man atrodo, dabar jau supratau, koki jis rezultata duoda. Kolkas nemanau, kad dar karta pirksiu, bet sita matyt sunaudosiu. Tai va - po keliu bandymu gera rezultata dave visu tamsesniu vietu patepliojimas - apie nosies sparnelius, po apatine lupa, lupu kampuciai ir paakiai - tepiau nuo kampucio ik mazdaug akies vidurio mazdaug ant kaulo ir vos vos prie akies. Pagal mane, reikia stengtis ji tepti plonu sluoksniu ir nedaug (gal tame ir buvo pirmo karto problema), antraip net po pudra matosi, kur jis baigiasi lotuliukas.gif, nes jis labai atmusa sviesa, na nebent pudra labai maskuojanti. Finale gavau nebloga rezultata - gan sviezus veidelis, bet kaip sakiau, jei paakiai normaliai pajuode, tai jis neuzmaskuos, o jei daug pritepsi, tada matysis ir i rauksleles gali subegt.

ViShy, aisku jums spresti. As dabar i Touche EClat ziuriu ne i kaip maskuokli, o kaip i highlighteri. Pas jus ten kaip ir maskuot ner ka, tai ka as zinau, gal uztektu ir tokio? Dar vienas pamastymas - gal reiktu pabandyti nueiti i parduotuve ir pasiteplioti, pamatytumet realiai kaip ir kas.

Va sitais patarimais remiausi besitepliodama:

YSL patarimai

ir

Siaip

Atsakyti
TOUCH ECLAT - tai ne maskuoklis, jo paskirtis visai kita, skirtas tam kad issviesinti tam tikras vietas veide, trikampi toki, tarp antakiu ir kakta truputi, nosies sonus, po akim, po lupom.. reikia ne tepti o ji itapsnoti labai labai nedaug,kuo lengvesni sluoksni.. tas issviesininmas labai gera efekta duoda, veidas atrodo gaivesnis ir skaistesnis, net tie kas visai nenaudoja krem. pudros gali juo labai graziai paskaistinti veiduka 4u.gif man tai yra super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
As noreciau mazdaug tokio rezultato,kad paakiai butu sviesus, spindintys bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
tai va butent toks efektas ir isgaunamas su touch eclat, po to kai uzdedamas pagrindas ant jo dar tepama (itapsnojama) touch eclat tuose vietose kur nori pasviesinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 09 30, 19:16)
tai va butent toks efektas ir isgaunamas su touch eclat, po to kai uzdedamas pagrindas ant jo dar tepama (itapsnojama)  touch eclat tuose vietose kur nori pasviesinti smile.gif

Ji reikia tepti ant kremines pudros?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 30, 19:21)
Ji reikia tepti ant kremines pudros?

nebutinai, jei tavo oda neturi labai trukumu ir kasdienai nenaudoji pagrindo,tai tuomet gali tiesiai ant svarios odos, kur nori pasviesinti, o jei naudoji pagrinda koki, tai jau po to kai uztepi pagrinda ant jo touch eclat tepi smile.gif galima ir taip ir taip smile.gif as pati kasdien nenaudoju pagrindo, o su juo pasviesinu T-zona, po akim, paskaistinu skruostus su kokia saules pudra ir graziai atrodau, naturaliai 4u.gif
Atsakyti
Supratau, aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 30, 19:10)
As noreciau mazdaug tokio rezultato,kad paakiai butu sviesus, spindintys  bigsmile.gif
user posted image

Na man taip paakius isgauti nepavyko, taip sakant ne JLO esu lotuliukas.gif , bet nuo nosies iki skruosto svytejimas laaabai panasus gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 17, 23:54)
Tai kad yra. Ipakavimai beveik identiski. Todel ir paklausiau, ar mergaite klausia apie ta, kurio nuotrauka idejo (tai butu YSL flash radiance) ar apie makijazo baze (YSL pore refiner). Auksciau parasiau, kad bandziau abudu ir poveiki kiekvieno, bent jau numanoma, siek tiek aprasiau. Sio pagrindo tikslas nera islyginti veido oda, kaip jus rasot, tam yra kita priemone, kurios poveikis vien tik kosmetinis (Matt Touch baze),ji yra kietesne i uzpildo nelygumus ir vizualiai jas paslepia. Top secrets baze yra daugiau gydomoji priemone, nes islaikydama matiskuma ji tuo paciu per tam tikra laikotarpi turi ir kazkiek sutraukti poras. Ipakavimo skirtumas - tai, kad vieno dangtelis matinis, kito - blizgus.
YSL Flash Radiance
user posted image
YSL Pore Refiner
user posted image

labai aciu uz atsakyma 4u.gif kalbejau apie pirmaji, bet kaip supratau is aprasymo, man labiau noretusi antrojo biggrin.gif o greiciausiai tai isvis susilaikysiu ir geresni krema nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti