Kaip ir buvau zadejus, tai siryt gavus isbadziau ir iskart gristu su savo nuomone apie YSL Touche Eclat.
Pirkau pirma spalvyte - is principo tinka, bijojau, kad bus ruzavesne, bet visai nieko. Siaip as sviesiaode, pvz. pagrindine BM spalva man yra fairly light, vasara tik truputi paruduoju.
Tekstura lengva, be blizguciu. Maskuoja tik vos vos. Pajuodusiu paakiu tikrai neuzmaskuotu. Siuo momentu sutinku su shopingu - sitas daiktas nera maskuoklis. Be to man asmeniskai pasitepus paakius, kai jis isdziuvo, atsirado toks ne visai malonus sausumo jausmas, taip kad sakyciau, kad jis sausina paakius ir kasdien naudoti jo paakiams nerizikuociau. Man noretusi riebesnes mases... O kas mane labiausiai nuvyle, (kadangi man jau ne niolika, tai turiu raukslikiu paakiuose
) tai va sitas reikalas pradziuves subego i rauksleles ir jas paryskino
Aisku, nesakyciau, kad ten kokiais ruozais nuejo, is metro nelabai matosi, bet jei as pati prisikisus veidrodeli matau, tai man jau nebetinka toks reikalas. Taip kad patiems paakiams jo naudoti nematau galimybiu, nebent tik arti nosies tepti. Dar bandziau pateplioti prie nosies, aplink lupas. Cia efektas geresnis. Na siaip kol kas manau, cia vienas tu variantu, kai be reikalo isleidau pinigus... Vis tiek dabar turesiu ieskoti concealerio.
Ir dar - Touche Eclat galioja tik 6 men... Skaiciau dar kazkur, kad po kurio laiko pradeda labai smirdeti, bet kol kas kvapas normalus. Bandysiu po panaudojimo sepetuka isplauti.
Dar suteiksiu jam antra sansa - dar karta perziuresiu youtubej jo panaudojimo galimybes ir pabandysiu ...