Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(ViShy @ 2009 09 19, 12:17)
Planavau isigyti YSL TOUCHE ÉCLAT Radiant Touch paakiu pamaskavimui, norisi kad tamsius paakius pasleptu ir priduotu skaistumo, na bet jeigu jis mazai maskuoja tai net nebezinau dabar  g.gif

Kadangi as dar tik laukiu savo siuntinuko, o UK kazkoks pasto streikas buvo, tai negaliu pakomentuoti, bet kai gausiu butinai parasysiu...

Gal net nebuciau pirkus paskaicius shopingo komentara, bet jau buvo velu ax.gif , dabar, taip sakant, turesiu proga pati isbandyti. Jei ka maskavimui ieskosiu tarte arba Stila (geri atsiliepimai).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 19 rugsėjo 2009 - 14:04
Kiek maciau Vishy nuotraukas, beveik ner ten ka slepti. Todel, manau, visai jums turetu tikti. Mano paakiai kartais buna ir juodesni ir visai jis gerai viska paslepia. Kiek suprantu, jo paskirtis yra ne tik uzmaskuot, bet jo sudetyje yra sviesa atspindiciu daleliu, del kurio akys atrodo israiskingesnes, o paakiai maziau pastebimi.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 19, 15:02)
Kadangi as dar tik laukiu savo siuntinuko, o UK kazkoks pasto streikas buvo, tai negaliu pakomentuoti, bet kai gausiu butinai parasysiu...

Labai idomu bus isgirsti Jusu komentara bigsmile.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 19, 16:23)
Kiek  maciau Vishy nuotraukas, beveik ner ten ka slepti. Todel, manau, visai jums turetu tikti. Mano paakiai kartais buna ir juodesni ir visai jis gerai viska paslepia. Kiek suprantu, jo paskirtis yra ne tik uzmaskuot, bet jo sudetyje yra sviesa atspindiciu daleliu, del kurio akys atrodo israiskingesnes, o paakiai maziau pastebimi.

Na mano paakiai nera labai juodi, bet vistiek norisi juos pamaskuoti, suteikti skaistumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 19, 16:23)
Kiek  maciau Vishy nuotraukas, beveik ner ten ka slepti. Todel, manau, visai jums turetu tikti. Mano paakiai kartais buna ir juodesni ir visai jis gerai viska paslepia. Kiek suprantu, jo paskirtis yra ne tik uzmaskuot, bet jo sudetyje yra sviesa atspindiciu daleliu, del kurio akys atrodo israiskingesnes, o paakiai maziau pastebimi.

Va va, as irgi manau, kad kai kam nera ko slepti mirksiukas.gif

Na ka, o as tuotarpu laukiu savo stebuklingo piestuko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 19, 23:48)
Na ka, o as tuotarpu laukiu savo stebuklingo piestuko cool.gif

Tuomet dar nesukubesiu pirkti, palauksiu Jusu atsiliepimo bigsmile.gif nes mane irgi domina #1 spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 20, 16:39)
Tuomet dar nesukubesiu pirkti, palauksiu Jusu atsiliepimo  bigsmile.gif nes mane irgi domina #1 spalva smile.gif

Na tikekimes, kad pas mane atvaziuos greiciau, nei feelunique akcija pasibaigs 4u.gif mirksiukas.gif

As iskart tik gavus begsi issitepti ir parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 20 rugsėjo 2009 - 20:38
Gal kas jau bande nauja tusa?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 26, 11:25)
user posted image

Bandziau, tusu temoj idejau nuotrauka, kaip atrodo mano blakstienos, padazytos siuo tusu.
Atsakyti
4u.gif gal kuri bandet si daikciuka? kokie atsilepimai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 28 rugsėjo 2009 - 16:51
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 26, 11:25)

Siandien skaiciau zurnale atsiliepima apie ji (ten testavo 5 skirtingu gamintoju tusus), tai rase, kad uzriecia blakstienas ir issilaiko tas uzrietimas visa diena be vargo.
Atsakyti
Kaip ir buvau zadejus, tai siryt gavus isbadziau ir iskart gristu su savo nuomone apie YSL Touche Eclat.

Pirkau pirma spalvyte - is principo tinka, bijojau, kad bus ruzavesne, bet visai nieko. Siaip as sviesiaode, pvz. pagrindine BM spalva man yra fairly light, vasara tik truputi paruduoju.

Tekstura lengva, be blizguciu. Maskuoja tik vos vos. Pajuodusiu paakiu tikrai neuzmaskuotu. Siuo momentu sutinku su shopingu - sitas daiktas nera maskuoklis. Be to man asmeniskai pasitepus paakius, kai jis isdziuvo, atsirado toks ne visai malonus sausumo jausmas, taip kad sakyciau, kad jis sausina paakius ir kasdien naudoti jo paakiams nerizikuociau. Man noretusi riebesnes mases... O kas mane labiausiai nuvyle, (kadangi man jau ne niolika, tai turiu raukslikiu paakiuose blush2.gif ) tai va sitas reikalas pradziuves subego i rauksleles ir jas paryskino blush2.gif Aisku, nesakyciau, kad ten kokiais ruozais nuejo, is metro nelabai matosi, bet jei as pati prisikisus veidrodeli matau, tai man jau nebetinka toks reikalas. Taip kad patiems paakiams jo naudoti nematau galimybiu, nebent tik arti nosies tepti. Dar bandziau pateplioti prie nosies, aplink lupas. Cia efektas geresnis. Na siaip kol kas manau, cia vienas tu variantu, kai be reikalo isleidau pinigus... Vis tiek dabar turesiu ieskoti concealerio.
Ir dar - Touche Eclat galioja tik 6 men... Skaiciau dar kazkur, kad po kurio laiko pradeda labai smirdeti, bet kol kas kvapas normalus. Bandysiu po panaudojimo sepetuka isplauti.
Dar suteiksiu jam antra sansa - dar karta perziuresiu youtubej jo panaudojimo galimybes ir pabandysiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 30 rugsėjo 2009 - 10:51
Milmar labai aciu uz atsiliepima, manau as susilaikysiu tuomet blush2.gif
Atsakyti