Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(shopingas @ 2009 07 21, 16:24)
Isigijau maskuokli ''Touche eclat", tai labai patenkinta  thumbup.gif
O man visai netankino  schmoll.gif Ir labai lipino... Tai nusivyliau....

kiekvienai savaip
Atsakyti
kaip kompaktine pudryte eclat & matit? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tik ketinu pirkti kitą savaitę, irgi domintų atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(courtney @ 2009 07 29, 18:41)
Kaip tik ketinu pirkti kitą savaitę, irgi domintų atsiliepimai  smile.gif

as irgi esu nuziurejus ja, tik vat nieko nesu girdejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 15, 08:21)
turiu pudrike kompaktine
user posted image
Eclat & Matit, nugi atsiliepimai tik geriausi - net b endradarbes idemei apziureje, kad turbut pakeiciau pudra, nes veidas lygutelis, apie kazkokius pataisymus dienos metu - irnesakyk.gif net galvot nereik, niekas nebyra, lygiai dengias, gerai laikos, atrodo naturaliai , galeciau vardint ir vardint wub.gif vienas geriausiu mano pirkiniu good.gif tiesa, mano oda normali/misri.

Čia, ko gero, bus vienintelis komentaras apie šį produktą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 28, 18:21)
kaip kompaktine pudryte eclat & matit?  bigsmile.gif

Nusipirkau sita. Po kiek laiko galesiu pakomentuoti.

Taip pat dar turiu Touch Eclat - mano megiamiausias maskuoklis, nors turejau ir kitu...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 21, 09:34)
YSL tusai norincioms tankiu blakstienu

Kažkada turėjau YSL tušą, buvo tiesiog fantastiškas.
Bet, dabar doh.gif Jau tris nusiperku, ir visi nepraėjus nė valandai, po išsidažymo, nuvarva nuo akių. Tikra to žodžio prasme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 08 01, 11:09)
Nusipirkau sita. Po kiek laiko galesiu pakomentuoti.

Taip pat dar turiu Touch Eclat - mano megiamiausias maskuoklis, nors turejau ir kitu...

laaabai laukiam atsiliepuimu wub.gif
beja, koks atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 01, 13:43)
laaabai laukiam atsiliepuimu wub.gif
beja, koks atspalvis?

mano nr 2. Buvau susvaigus, kad per sviesus ir vos neapsiemiau 4, bet papuoliai profesionaliai konsultantei tei greit paprotino. O komentarai kaip laiko, bus po savaitgalio - as diena labai blizgu, tai ziuresiu, ar gerai gelbeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 08 01, 15:57)
mano nr 2. Buvau susvaigus, kad per sviesus ir vos neapsiemiau 4, bet papuoliai profesionaliai konsultantei tei greit paprotino. O komentarai kaip laiko, bus po savaitgalio - as diena labai blizgu, tai ziuresiu, ar gerai gelbeja  biggrin.gif

ikisiu ir as savo trigrasi ax.gif
siaip Touche Eclat superinis dalykas, bet vargu ar jis yra maskuoklis, tad turincioms probleminius paaikius nzn ar tiks. Jis "issviecia" tamsias vietas, bet nemaskuoja. Siaip tikrai geras dalykas ir kaip man, tai laabai skalsus smile.gif be to graziai paputlina lupas jei prie konturu patepliot, arba toj virsutinei duobutej thumbup.gif
bet dabar manasis baiges, tai zadu griebt ka nors labiau universaliau maskuojancio, nes sitas kokius paraudimus tai nelabai ima, ir bent jau man, bet nuo kitu veido daliu ishskyrus paakius, tai gan greit dingsta verysad.gif
lauksiu ir as Zvirblio komentaru ax.gif

p.s.
o dieve
pasirodo Touche Eclat yra ir vyrams doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absinthfaerie: 01 rugpjūčio 2009 - 17:21
QUOTE(Zvirblis @ 2009 08 01, 15:57)
mano nr 2. Buvau susvaigus, kad per sviesus ir vos neapsiemiau 4, bet papuoliai profesionaliai konsultantei tei greit paprotino. O komentarai kaip laiko, bus po savaitgalio - as diena labai blizgu, tai ziuresiu, ar gerai gelbeja  biggrin.gif

as vakar variau jos bandyt ir nustebau kad jinai isimta is prekybos ja pakeite naujoji MAT TOUCH , ar tikrai jus turit eclat? yra sirdele su inicialais? g.gif
nes buvo likuios tik pacios sviesiausios spalvos, na vistiek isbandziau, tai nzn man matos laaabai ant veido jinai, tiesiog miltuotas veidas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 02, 11:25)
as vakar variau jos bandyt ir nustebau kad jinai isimta is prekybos ja pakeite naujoji MAT TOUCH , ar tikrai jus turit eclat? yra sirdele su inicialais? g.gif
nes buvo likuios tik pacios sviesiausios spalvos, na vistiek isbandziau, tai nzn man matos laaabai ant veido jinai, tiesiog miltuotas veidas doh.gif

mano eclat et matite, su sirdele. maciau ir ta kita - kadangi nieko apie ja nezinojau, tai ir neziurejau... O vln kristej visos spalvos dar yra... Del matymosi - galas zino, sian brukstelejau, man irgi pasirode, kad matosi... g.gif Bet pakomentuosiu normaliai po darbo dienos. savaitgali as beveik nesimaliavoju, tai neaisku... gal matesi tiesiog, kad spalva netiko?
Atsakyti