shopingas Paskelbta Šiandien, 00:29
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 11, 18:18)
Aš kaip tik naudoju 11,man labai labai
As ji nusipirkau, bet man nepatiko - spalvyte grazi, graziai blizga, bet nepatinka jausmas ant lupu ir skonis neitin (vyras paklaustas ar grazi spalva sake ne ir ivardijo ja kaip pilka)....
[QUOTE]
Taip,kvapas toks savotiškas,bet man gan ydomus ir patinka.Ir ant lūpų patinka.Gal žiūrint koks pats lūpų atspalvis,pas mane jos tamsios,tai šis blizgis toks lyg gelsvas lyg bespalvis,blizgučiai duoda skirtingo atspalvio,na man gražu,o ką kiti mato jau jų reikalas,pagal visus neprisidažysi
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 27, 10:24)
O tai jei dėt bazę po pudra (turiu YSL) gal ne taip kimštus poros???
truputi off - top pas tave ysl ta tokia balta, pailgoj tutelej?
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:27)
truputi off - top pas tave ysl ta tokia balta, pailgoj tutelej?
Jo, šita
Pasaka - ne dalykas. Kai atradau ją, tai ir atsidžiaugt negaliu niekaip, super duper
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 27, 11:28)
Jo, šita
Pasaka - ne dalykas. Kai atradau ją, tai ir atsidžiaugt negaliu niekaip, super duper
ya, ya, ir as dabar tokia turiu
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 11:29)
ya, ya, ir as dabar tokia turiu
Nu ir kaip?
Man tai idealiai tiko mano lūkesčius ir poreikius, nioeko iki šiol geresnio nesu turėjus ir dar geriau neatradau
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 27, 11:32)
Nu ir kaip?
Man tai idealiai tiko mano lūkesčius ir poreikius, nioeko iki šiol geresnio nesu turėjus ir dar geriau neatradau
as ji naudoju T zonai, tai man jis
pries tai naudojau CDior baze - tai tas 100kart geresnis
Papildyta:
Norika, o tu kokias problemas sprendi su ysl?
Na man labai blizga T zona ir šiaip oda pakankamai riebi. Tai tas YSL man tą riebalą sugeria, neleidžia taip blizgėt, o ir krempudra tolygiau dengiasi, nes tas pagrindas sulygina mažyčius nelygumus....
Oda pasidaro nuo jo aksominė, švelnutėlytė, lygi ir svarbiausia ne taip blizga
Oda pasidaro nuo jo aksominė, švelnutėlytė, lygi ir svarbiausia ne taip blizga
Lūpų dažai, blizgesiai ir maskuoklis tikrai neblogi.
Šito turiu 4 numeriuką (rusvas)
Blizgesys tiesiog nepakartojamas buvo Tikrai putlino lūpas, skaniai kvepėjo, ilgai laikėsi ir labai patiko spalva
Tušas toks pusiau su bėda Storina blakstiena, riečia, bet šiek tiek ir lipina. Tikrai patiks mėgstančioms "sunkias" blakstienas. Kaip man
YSL tusai norincioms tankiu blakstienu
Isigijau maskuokli ''Touche eclat", tai labai patenkinta
O man visai netankino Ir labai lipino... Tai nusivyliau....
QUOTE(vetruze @ 2009 07 21, 09:34)
YSL tusai norincioms tankiu blakstienu
QUOTE(shopingas @ 2009 07 21, 13:24)
Isigijau maskuokli ''Touche eclat", tai labai patenkinta
na,as turiu si YSL VOLUME FAUX CILS FALSE LASH BLACK MASCARA -tai jis tikrai storina ir tik siek tiek lipina,bet su spec sepeteliu viskas pataisoma
juk tusu yra visokiu
as irgi turiu touch eclat-beje,net du mat viena pirkau kartu su kitu daiktu,o kita dovanu gavau,tad viena parduodu dabar
jei ka domina-prasom i az,spalva sviesiausia NO1,visiskai naujas,su dezute