Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

mano link sviesesnes irgi...tai vat man per tamsi buvo..nes grupioke inde, tai pas ja tamsesne oda nei mano...gal ta sviesi nieko butu.. g.gif
Atsakyti
na,jei ryt man pasiseks pasiziuret-vaziuosim kaip tik shopintis,tai pasakysiu,kaip ta sable.o jei drauge inde-tai zinoma,jai tik chokolate arba panasus atspalviai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 03, 20:31)
O jūs jį naudojate visam veidui?

Is pradziu naudojau visam veidui, bet kai taip pernelyg veida isblizgina, tai paskui zandus tepti pradejau, ir visai neblogai ziurisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 04 03, 17:59)
na,jei ryt man pasiseks pasiziuret-vaziuosim kaip tik shopintis,tai pasakysiu,kaip ta sable.o jei drauge inde-tai zinoma,jai tik chokolate arba panasus atspalviai tiktu smile.gif

na,paziurejau as tuos atsplavius-tai susibalamutinau-jei norint matt finish efekto-tai man tiktu sable spalva,jei siek tiek paskaistint-tada graziai atrodytu apricot doh.gif
Atsakyti
matai kaip... g.gif na eisiu as ziureti irgi kita savaite tada biggrin.gif o, kuri asmeniskai tau labiau patiko? O kur ziurejai? Tu gal UK gyveni?
Atsakyti
teisybe pasakius,net nezinau-as noreciau gal siek tiek tamsesnio atspalvio,bet va,tas chokolate-jau per tamsus,o dar buvo vienas-ivory atrodo-tas jau visai sviesus.man siaip abu gal nieko butu,bet labiau apricot-jis siek tiek toks gyvesnis man pasirode.(joa,as UK ir ziurejau boots pardej)
Atsakyti
aisku viskas. Na kai as apziuresiu pasakysiu savo nuomone irgi biggrin.gif o kiek Boots'e kaina ?
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 05, 17:33)
aisku viskas. Na kai as apziuresiu pasakysiu savo nuomone irgi  biggrin.gif  o kiek Boots'e kaina ?

turbut visur mazdaug bus vienodai,boots-34.99£
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2008 03 15, 00:51)
Gal kas bande makiazo baze MATT TOUCH ?
user posted image

Ir man įdomu kokie atsiliepimai.
Atsakyti
Gal kuri turite parduoti šį blizgesį?: http://www1.ysl-parf...;preferedCateg=
atspalviai gali būti 1,3,7,11.
Atsakyti
gretiuska Paskelbta Šiandien, 16:59
  Gal kuri turite parduoti šį blizgesį?: http://www1.ysl-parf...;preferedCateg=
atspalviai gali būti 1,3,7,11.

Aš kaip tik naudoju 11,man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 11, 18:18)
Aš kaip tik naudoju 11,man labai labai wub.gif

As ji nusipirkau, bet man nepatiko - spalvyte grazi, graziai blizga, bet nepatinka jausmas ant lupu ir skonis neitin (vyras paklaustas ar grazi spalva sake ne ir ivardijo ja kaip pilka).... sad.gif
Atsakyti