Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

O as zaviuosi YSL lupu blizgesiukais, jie tiesiog nuostabus 4u.gif
Atsakyti
http://imgh42.strawb...03031481702.jpg Turiu si ta Tuoche eclat radiant maskuokli paakems, labai fainas, nedziovina, nesubega i rauksles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 17, 17:27)
O gal kuri turit tokį daiktą YSL teint parfait nr 02? Ir kokie atsiliepimai?

ar apie toki kalbi?
user posted image

man irgi butu idomus atsiliepimai ax.gif kazkas SM isparduotuveje pardavinejo, tai rase, kad poveikis kaip meteoritu-skaistina veiduka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2009 03 30, 10:43)
http://imgh42.strawb...03031481702.jpg  Turiu si ta Tuoche eclat radiant maskuokli paakems, labai fainas, nedziovina, nesubega i rauksles  thumbup.gif

as irgi labai dziaugiuosi juo thumbup.gif graziai pasidengia ir paslepia mano pajuodusius paakius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 30, 21:12)
as irgi labai dziaugiuosi juo thumbup.gif  graziai pasidengia ir paslepia mano pajuodusius paakius blush2.gif

Taip del to as ji ir pirkau kad pasleptu pajuodusius paakius bigsmile.gif Turejau kitu firmu nepatiko nes subegdavo i raukslytes. O sis pats tas pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 30, 21:02)
ar apie toki kalbi?
user posted image

man irgi butu idomus atsiliepimai ax.gif  kazkas SM isparduotuveje pardavinejo, tai rase, kad poveikis kaip meteoritu-skaistina veiduka rolleyes.gif

Taip apie jį.
Atsakyti
sveikos, atradau YSL tema siaip ne taip biggrin.gif
norejau paklausti, gal kas bandet?? Ne man labai patinka ta mintis, kad tarkuojasi...man visos pudros ar bronzantai apsitraukia tokia kaipo plevele, nors ir sepetukus valau daznai ir veido oda nera riebi...tai va cia butu idalus variantas smile.gif
O ir siaip esu YSL myletoja blush2.gif
YSL -POUDRE SUR MESURE Semi-Loose Powder
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 03, 10:44)
sveikos, atradau YSL tema siaip ne taip  biggrin.gif
norejau paklausti, gal kas bandet?? Ne man labai patinka ta mintis, kad tarkuojasi...man visos pudros ar bronzantai apsitraukia tokia kaipo plevele, nors ir sepetukus valau daznai ir veido oda nera riebi...tai va cia butu idalus variantas  smile.gif
O ir siaip esu YSL myletoja  blush2.gif
YSL -POUDRE SUR MESURE Semi-Loose Powder
user posted image

idomus daikciukas-kaip tik pudrikes ieskausi,bet kaip suprast-tarkuojasi? ta prasme,ten pasisuka kazkaip tas vidus ir panasiai,kaip mineralinese pudrose isbyra tike,kiek reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 23:23)
O as zaviuosi YSL lupu blizgesiukais, jie tiesiog nuostabus 4u.gif

Visiskai sutinku. drinks_cheers.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 30, 20:02)
ar apie toki kalbi?
user posted image

man irgi butu idomus atsiliepimai ax.gif  kazkas SM isparduotuveje pardavinejo, tai rase, kad poveikis kaip meteoritu-skaistina veiduka rolleyes.gif

Turiu toki dalyka kaip sis, buten antro numerio. Lyginant su meteoritais tai man geriau jie, kadangi si pudryte man pernelyg veida isblizgina, nelabai naturaliai atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 04 03, 15:51)
idomus daikciukas-kaip tik pudrikes ieskausi,bet kaip suprast-tarkuojasi? ta prasme,ten pasisuka kazkaip tas vidus ir panasiai,kaip mineralinese pudrose isbyra tike,kiek reikia? g.gif

aha, taip nusitarkuoja per tas skylutes kur matosi tiek kiek tau reikia kai pasuki smile.gif kazkaip labai praktiska susirode g.gif
mano grupioke turi ja, pabandziau, tai tepas graziai labai, bet man atspalvis netiko, tai nieko ten labai ir nepamatysi...reikes i parduotuve nueiti paziureti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 03 balandžio 2009 - 17:56
QUOTE(Darkness @ 2009 04 03, 18:57)
Visiskai sutinku. drinks_cheers.gif
Turiu toki dalyka kaip sis, buten antro numerio. Lyginant su meteoritais tai man geriau jie, kadangi si pudryte man pernelyg veida isblizgina, nelabai naturaliai atrodo. g.gif

O jūs jį naudojate visam veidui?
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 03, 15:55)
aha, taip nusitarkuoja per tas skylutes kur matosi tiek kiek tau reikia kai pasuki  smile.gif  kazkaip labai praktiska susirode  g.gif
mano grupioke turi ja, pabandziau, tai tepas graziai labai, bet man atspalvis netiko, tai nieko ten labai ir nepamatysi...reikes i parduotuve nueiti paziureti  smile.gif

o koki atspalvi bandei? ar tavo veidas link tamesniu,ar link sviesesniu? nes radau kaip pirkt du atspalvius-chokolade ir sable,tai man chokolate manyciau,butu per tamsi,as svieios odos,o sable-bijau,kad bus per sviesi,kaip vasarai doh.gif
Atsakyti