O as zaviuosi YSL lupu blizgesiukais, jie tiesiog nuostabus
http://imgh42.strawb...03031481702.jpg Turiu si ta Tuoche eclat radiant maskuokli paakems, labai fainas, nedziovina, nesubega i rauksles
QUOTE(Donatute @ 2009 03 17, 17:27)
O gal kuri turit tokį daiktą YSL teint parfait nr 02? Ir kokie atsiliepimai?
ar apie toki kalbi?
man irgi butu idomus atsiliepimai kazkas SM isparduotuveje pardavinejo, tai rase, kad poveikis kaip meteoritu-skaistina veiduka
QUOTE(rasa24 @ 2009 03 30, 10:43)
http://imgh42.strawb...03031481702.jpg Turiu si ta Tuoche eclat radiant maskuokli paakems, labai fainas, nedziovina, nesubega i rauksles
as irgi labai dziaugiuosi juo graziai pasidengia ir paslepia mano pajuodusius paakius
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 30, 21:12)
as irgi labai dziaugiuosi juo graziai pasidengia ir paslepia mano pajuodusius paakius
Taip del to as ji ir pirkau kad pasleptu pajuodusius paakius Turejau kitu firmu nepatiko nes subegdavo i raukslytes. O sis pats tas pritariu tau
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 30, 21:02)
ar apie toki kalbi?
man irgi butu idomus atsiliepimai kazkas SM isparduotuveje pardavinejo, tai rase, kad poveikis kaip meteoritu-skaistina veiduka
Taip apie jį.
sveikos, atradau YSL tema siaip ne taip
norejau paklausti, gal kas bandet?? Ne man labai patinka ta mintis, kad tarkuojasi...man visos pudros ar bronzantai apsitraukia tokia kaipo plevele, nors ir sepetukus valau daznai ir veido oda nera riebi...tai va cia butu idalus variantas
O ir siaip esu YSL myletoja
YSL -POUDRE SUR MESURE Semi-Loose Powder
norejau paklausti, gal kas bandet?? Ne man labai patinka ta mintis, kad tarkuojasi...man visos pudros ar bronzantai apsitraukia tokia kaipo plevele, nors ir sepetukus valau daznai ir veido oda nera riebi...tai va cia butu idalus variantas
QUOTE(DKNight @ 2009 04 03, 10:44)
sveikos, atradau YSL tema siaip ne taip
idomus daikciukas-kaip tik pudrikes ieskausi,bet kaip suprast-tarkuojasi? ta prasme,ten pasisuka kazkaip tas vidus ir panasiai,kaip mineralinese pudrose isbyra tike,kiek reikia?
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 23:23)
O as zaviuosi YSL lupu blizgesiukais, jie tiesiog nuostabus
Visiskai sutinku.
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 30, 20:02)
ar apie toki kalbi?
Turiu toki dalyka kaip sis, buten antro numerio. Lyginant su meteoritais tai man geriau jie, kadangi si pudryte man pernelyg veida isblizgina, nelabai naturaliai atrodo.
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 04 03, 15:51)
idomus daikciukas-kaip tik pudrikes ieskausi,bet kaip suprast-tarkuojasi? ta prasme,ten pasisuka kazkaip tas vidus ir panasiai,kaip mineralinese pudrose isbyra tike,kiek reikia?
aha, taip nusitarkuoja per tas skylutes kur matosi tiek kiek tau reikia kai pasuki kazkaip labai praktiska susirode
mano grupioke turi ja, pabandziau, tai tepas graziai labai, bet man atspalvis netiko, tai nieko ten labai ir nepamatysi...reikes i parduotuve nueiti paziureti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 03, 18:57)
Visiskai sutinku.
Turiu toki dalyka kaip sis, buten antro numerio. Lyginant su meteoritais tai man geriau jie, kadangi si pudryte man pernelyg veida isblizgina, nelabai naturaliai atrodo.
O jūs jį naudojate visam veidui?
QUOTE(DKNight @ 2009 04 03, 15:55)
aha, taip nusitarkuoja per tas skylutes kur matosi tiek kiek tau reikia kai pasuki kazkaip labai praktiska susirode
mano grupioke turi ja, pabandziau, tai tepas graziai labai, bet man atspalvis netiko, tai nieko ten labai ir nepamatysi...reikes i parduotuve nueiti paziureti
o koki atspalvi bandei? ar tavo veidas link tamesniu,ar link sviesesniu? nes radau kaip pirkt du atspalvius-chokolade ir sable,tai man chokolate manyciau,butu per tamsi,as svieios odos,o sable-bijau,kad bus per sviesi,kaip vasarai