Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

cavalli Paskelbta Vakar, 22:38
  QUOTE(Tainka @ 2009 02 15, 17:18)
Turiu tokią , kvapas ne iš maloniųjų, tokių vaistų  O šiaip puiki 

As irgi tokia turiu, bet vaistu kvapo neuzuodziu 
Perskaicius, net ejau pauostyt, niu nzn kuom ji kvepia, bet ne vaistu kvapas man atrodo  Bet ne tame esme, siaip tikrai gera, graziai padengia 

O odos nesausina? ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie MATT TOUCH? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 15, 12:33)
O odos nesausina? ax.gif

Man nesausina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 14, 10:25)
as esu YSL maskuoklio myletoja wub.gif Chanel nesu turejus,bet SM esu prisikaicius nuomoniu,kad jie panasus,tik va Chanelis labai greitai baigiasi,o YSL labai taupiai naudojasi  ax.gif

Sakau, CHANEL'io maskuoklis trukumus slepia geriau, o kas del naudojimo - jus teisi, issibaigia siek tiek greiciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 22, 09:09)
Na suintrigavai doh.gif  Teks pirkt cool.gif
Man labai patinka YSL blizgiai,vieni iš geriausiu man thumbup.gif
Papildyta:

Aš naudoju YSL eclat et matite mirksiukas.gif Labai puiki pudrytė...maskuoja gerai,išlaiko matiškumą,gražiai dengiasi wub.gif
Esu juos turėjusi. Labai patiko,gražios spalvos,dengiasi puikiai,perlamutrinės spalvos,gerai laikosi ir be pagrindo.

aga,mane irgi sitas intriguoja.
turiu tusa visu isgirta,turiu touch eclat maskuokli,dabar dar pudrytes tokiam ipakavime,su sepeteliu,laukiu-aplamai,jei galeciau(jei mb leistu doh.gif lotuliukas.gif )-jauciu,kad dar velniai zino kiek prisipirkciau YSL-man ir kokybe,ir dizainas-super thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri turit tokį daiktą YSL teint parfait nr 02? Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 17, 00:05)
aga,mane irgi sitas intriguoja.
turiu tusa visu isgirta,turiu touch eclat maskuokli,dabar dar pudrytes tokiam ipakavime,su sepeteliu,laukiu-aplamai,jei galeciau(jei mb leistu doh.gif  lotuliukas.gif )-jauciu,kad dar velniai zino kiek prisipirkciau YSL-man ir kokybe,ir dizainas-super thumbup.gif

YSL Faux Cils tusas tikrai nuostabus wub.gif Tik tas sepetelis taip ryskiai isdazo doh.gif , o kartais norisi atrodyt kukliau blush2.gif Taigi, pradejau gudrauti - naudoju YSL tusa ir Guerlain sepeteli (to naujojo, dvipusio tuso) bigsmile.gif

P.S. Beje, kazkada pirkau TOKI sepeteli pudrai. Kaina pakankamai didele (Kristianoje mokejau 189lt), tikejausi, kad neprades byret, bet kur tau.. verysad.gif Isvada - kainos nevertas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 17, 23:29)
YSL Faux Cils tusas tikrai nuostabus wub.gif  Tik tas sepetelis taip ryskiai isdazo doh.gif , o kartais norisi atrodyt kukliau blush2.gif  Taigi, pradejau gudrauti - naudoju YSL tusa ir Guerlain sepeteli (to naujojo, dvipusio tuso) bigsmile.gif

P.S. Beje, kazkada pirkau TOKI sepeteli pudrai. Kaina pakankamai didele (Kristianoje mokejau 189lt), tikejausi, kad neprades byret, bet kur tau.. verysad.gif  Isvada - kainos nevertas schmoll.gif

hm,keista,kad tokios firmos sepeteliai gali byret,nors teisybe pasakius,as labai daznai ju nenaudoju-dazausi siaip max 1-2 kartus per savaite,tai man sepeteliai nebyra(nors mano ne YSL,o Loreal ir Lancome).
tai va,gavau savo PERFECT TOUCH pudryte-spalva idealiai atitiko,ir gerai tepasi-zodziu,as patenkinta,dabar mastau ar YSL,ar Guerlain base imti po ja g.gif o gal nei vienos neimsiu
Atsakyti
mylittleprincess Paskelbta Šiandien, 17:03
  QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 17, 23:29)
YSL Faux Cils tusas tikrai nuostabus  Tik tas sepetelis taip ryskiai isdazo  , o kartais norisi atrodyt kukliau  Taigi, pradejau gudrauti - naudoju YSL tusa ir Guerlain sepeteli (to naujojo, dvipusio tuso) 

P.S. Beje, kazkada pirkau TOKI sepeteli pudrai. Kaina pakankamai didele (Kristianoje mokejau 189lt), tikejausi, kad neprades byret, bet kur tau..  Isvada - kainos nevertas

hm,keista,kad tokios firmos sepeteliai gali byret,nors teisybe pasakius,as labai daznai ju nenaudoju-dazausi siaip max 1-2 kartus per savaite,tai man sepeteliai nebyra(nors mano ne YSL,o Loreal ir Lancome).
tai va,gavau savo PERFECT TOUCH pudryte-spalva idealiai atitiko,ir gerai tepasi-zodziu,as patenkinta,dabar mastau ar YSL,ar Guerlain base imti po ja  o gal nei vienos neimsiu

Kokiai odai tinka? ax.gif Dabar man labai aktualu,ar tinka sausesnei,nes supratau,kad gali ir pudra netikti,kol nesusiduri nepagalvoji...
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 18, 17:03)

Man irgi keista + konsultante labai isgyre bigsmile.gif Pamenu, dar kokia savaite pamasciau ir nusipirkau. Antra karta nebepirksiu. Siaip byreti pradejo ne iskart, o po tam tikro laiko, bet vis tiek per greit. Pries tai turejau Este Lauder sepeteli, kuris isvis siaubingai "serdavosi" doh.gif Nesiseka man su jais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 18, 17:18)
Man irgi keista + konsultante labai isgyre bigsmile.gif  Pamenu, dar kokia savaite pamasciau ir nusipirkau. Antra karta nebepirksiu. Siaip byreti pradejo ne iskart, o po tam tikro laiko, bet vis tiek per greit. Pries tai turejau Este Lauder sepeteli, kuris isvis siaubingai "serdavosi" doh.gif  Nesiseka man su jais blink.gif

net neisivaizduoju,kad taip gali buti-vieninteliai avon man kazkada tureti pradejo byret po keliu panaudojimu doh.gif bet kad tokie-gal kazkas su jais ne taip? ta prasme,gal per stipriai bruzini?

kas del odos tikimo-manau,kad tiktu,bent raso,kad tinka visiems odos tipams,man tepant ji tokia vesi,gaivi pasijaute wub.gif ir labai puikiai uzsitepe,nedaug as jos isspaudziau-ilgam, manau, uzteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 01:04)
net neisivaizduoju,kad taip gali buti-vieninteliai avon man kazkada tureti pradejo byret po keliu panaudojimu doh.gif  bet kad tokie-gal kazkas su jais ne taip?  ta prasme,gal per stipriai bruzini?

Lyg ir nebruzinu unsure.gif
Atsakyti