Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 02:31)
Touche Eclat  wub.gif  thumbup.gif geresnio paakiu maskuoklio nesu turejus biggrin.gif

Nesutinku.. schmoll.gif Zinokit, CHANEL maskuoklis vis tik geresnis g.gif Abu turejau po kelis kartus (skirtingu atspalviu). Isvada butu tokia - nera ka lyginti. Butinai pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu pradeda man patikti YSL,pirkau skaistalus,na salone kai padažė patiko,tikiuosi ir toliau nenusivilsiu biggrin.gif
Atsakyti
O gal kuri turit tokį daiktą YSL teint parfait nr 02?Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
kas turite ar turejote bet kokius ysl seseliukus pasidalinkite ispudziais,kaip jie? smile.gif
Atsakyti
moonlight=) Paskelbta Šiandien, 20:44
  kas turite ar turejote bet kokius ysl seseliukus pasidalinkite ispudziais,kaip jie? 

Gaila nea,bet norėčiau,mačiau Kristėj,tai tokie gražūs wub.gif Ydomu kaip laikosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 13, 22:52)
Gaila nea,bet norėčiau,mačiau Kristėj,tai tokie gražūs wub.gif Ydomu kaip laikosi... g.gif

as tai siandien irgi atkreipiau demesi i seseliukus ysl,grazu wub.gif bet kaina irgi nebloga doh.gif tai gal turetu ir normaliai laikyt,taip manyciau g.gif
Atsakyti
moonlight=) Paskelbta Vakar, 23:50
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 13, 22:52)
Gaila nea,bet norėčiau,mačiau Kristėj,tai tokie gražūs  Ydomu kaip laikosi...

as tai siandien irgi atkreipiau demesi i seseliukus ysl,grazu  bet kaina irgi nebloga  tai gal turetu ir normaliai laikyt,taip manyciau 

Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 07, 00:17)
Nesutinku.. schmoll.gif  Zinokit, CHANEL maskuoklis vis tik geresnis g.gif  Abu turejau po kelis kartus (skirtingu atspalviu). Isvada butu tokia - nera ka lyginti. Butinai pabandykit mirksiukas.gif

as esu YSL maskuoklio myletoja wub.gif Chanel nesu turejus,bet SM esu prisikaicius nuomoniu,kad jie panasus,tik va Chanelis labai greitai baigiasi,o YSL labai taupiai naudojasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 14 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 14, 10:54)
Kokia kaina? smile.gif

na as kadangi uzsieny ziurejau,tai 5 spalvyciu apie 140 kainavo, o 2 apie 80 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2009 03 14, 12:04)
na as kadangi uzsieny ziurejau,tai 5 spalvyciu apie 140 kainavo, o 2 apie 80 rolleyes.gif

Pas mus 5 spalvu apie 180 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 14, 14:36)
Pas mus 5 spalvu apie 180 lt kainuoja 4u.gif

dabar perskaiciavau,tai pas mus virs 160 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 02 15, 17:18)
Turiu tokią , kvapas ne iš maloniųjų, tokių vaistų doh.gif O šiaip puiki wub.gif
user posted image

As irgi tokia turiu, bet vaistu kvapo neuzuodziu blush2.gif
Perskaicius, net ejau pauostyt, niu nzn kuom ji kvepia, bet ne vaistu kvapas man atrodo ax.gif Bet ne tame esme, siaip tikrai gera, graziai padengia wub.gif
Atsakyti