Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Elegant @ 2008 11 29, 22:35)
Nesuprantu, kodėl dauguma sako kad puikus tušas, bet per mėnesį sudžiūsta... g.gif

Gal nusiperki seną, todėl ir sudžiūsta. Brangias priemones reikėtų pirkti didesnę apyvartą turinčiose parduotuvėse arba imti tik naujienas.

Arba dažydamąsi suplaki kaskart, ko negalima daryti.
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 28, 03:31)
Touche Eclat  wub.gif  thumbup.gif geresnio paakiu maskuoklio nesu turejus biggrin.gif

Kokį numerį ėmėt? 4u.gif
Atsakyti
Jokiu atsiliepimu apie YSL kosmetika daugiau nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 08, 22:57)
Jokiu atsiliepimu apie YSL kosmetika daugiau nera?  g.gif

galiu parasyt viena biggrin.gif apie bronzine pudra smile.gif
user posted image

pirkau 01 spalva,graziai ir svarbiausia naturaliai ideges atrodo veidas.
vienintelis minusas-man nepatinka jos kvapas,bet jis greit dingsta.
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 28, 14:36)
Gal kas bande situs seseliukus?
user posted image
Kaip laiko? Kaip kokybe?  g.gif

Mane irgi labai domina sie seseliai,siandien nusiziurejau tokia grazia spalva user posted image 11 intense jade lame green, aisku realybeje spalva dauuuuuuuug grazesne spindi wub.gif pirksiu labai jau suzavejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 24 sausio 2009 - 19:43
Labai patenkinta esu sia firma. thumbup.gif
Turiu kompaktine "Eclat et Matite", tai dabar ji mano favourite. Suteikia veidukui matini atspalvi, labai graziai pasidengia, ilgai laiko, gerai maskuoja. smile.gif
Dar visai neseniai isigijau skysta pravedima akims, tai jis taip pat super. Ilgai laiko, ir graziai atrodo. 4u.gif
O apie seseliukus "Ombres Quadrilumieres" galiu pasakyti tik geriausius zodzius. Vienoje paleteje yra be proto grazios spalvos, kurios labai derinasi tarpusavy. Ir akys su jais padazytos labai gerai atrodo, textura liuksiska. thumbup.gif
Ir negaliu nepamineti naktinio veido kremo " Hydra Feel Hydra Water Cream", kuris jau tapo nebepakeiciamu. smile.gif Pasitepus pries miega, ryte oda atrodo labai pailsejusi, tokia svelni ir sveika. Turbut ir busiu atradusi "savo" naktini veido krema. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 12 09, 10:38)
galiu parasyt viena biggrin.gif apie bronzine pudra smile.gif
user posted image
pirkau 01 spalva,graziai ir svarbiausia naturaliai ideges atrodo veidas.
vienintelis minusas-man nepatinka jos kvapas,bet jis greit dingsta.

Turiu tokią , kvapas ne iš maloniųjų, tokių vaistų doh.gif O šiaip puiki wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 15 vasario 2009 - 15:19
Labai faini blizgesiukai, ir tusas labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari21 @ 2009 01 24, 20:36)
Mane irgi labai domina sie seseliai,siandien nusiziurejau tokia grazia spalva user posted image 11 intense jade lame green, aisku realybeje spalva dauuuuuuuug grazesne spindi wub.gif pirksiu labai jau suzavejo

Esu turejus siuos seselius ax.gif laikosi itin gerai ir dengiasi lygiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 29, 23:35)
Nesuprantu, kodėl dauguma sako kad puikus tušas, bet per mėnesį sudžiūsta... g.gif

Na man tai nieko panasus nera nutike, pats nerealiausias tusas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 28, 15:09)
http://www.yslbeauty...oduct_info.html

Taip pat galvoju isigyti Vollupte lupdazi nr. 2

Kiek skaiciau ir girdejau, atsiliepimai teigiami  thumbup.gif

as turiu toki,bet man tai ka as zinau.Nepasakyciau,kad labai jau super ax.gif
Atsakyti
Gavau miniuką ir išbandžiau va tokį makiažo pagrindą - bazę.
Likau sužavėta, labai super dalykas, oda kaip aksomas, švelni ir pudra jau kitaip pasidengė. Žodžiu man tai labai labai.
Reiks įsigyt. 40ml kaina Sarmoj - 149Lt,biški brangoka, bet nedaug reikia.
Tik man tas šepetukas nepatinka schmoll.gif Galėtų jo nebūt išvis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti