Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Gal kuri žinot šio tušo kainą Kristianoj? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 16, 00:59)
Ką reiškia nekokybišką?  g.gif

Na prekės Kristianoje arba Sarmoje vežtos iš Lenkijos mirksiukas.gif ,tad kokybė prastesnė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2008 11 16, 01:02)
Gal kuri žinot šio tušo kainą Kristianoj?  rolleyes.gif

YSL??? Apie 100lt g.gif merginos pataisykite bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Oliukė,2008 11 16, 00:38]Na prekės Kristianoje arba Sarmoje vežtos iš Lenkijos mirksiukas.gif ,tad kokybė prastesnė rolleyes.gif

Iš kur taip tiksliai žinai, kad TIKRAI iš Lenkijos? g.gif

[/quote]YSL??? Apie 100lt g.gif merginos pataisykite bigsmile.gif
[/quote]

Aišku... Įdomu buvo ar nebus virš 100. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 16 lapkričio 2008 - 13:03
[quote=Elegant,2008 11 16, 15:01]
YSL??? Apie 100lt g.gif merginos pataisykite bigsmile.gif
[/quote]

Aišku... Įdomu buvo ar nebus virš 100. 4u.gif
[/quote]
Na žinau jeigu sakau,nes pačiai teko dalyvaut derybuose mirksiukas.gif Kartais būna ir kita šalis...bet ne ten kur šita kosmetika turi gamintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 16 lapkričio 2008 - 13:34
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 23:38)
Na prekės Kristianoje arba Sarmoje vežtos iš Lenkijos mirksiukas.gif ,tad kokybė prastesnė rolleyes.gif

Taip, taip. Ir kvepalai užsienyje kokybiškesni. Znajiem irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 16, 20:14)
Taip, taip. Ir kvepalai užsienyje kokybiškesni. Znajiem irnesakyk.gif

Tada labai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko maskavimo pieštukas, tikrai gerai maskuoja paakius ir nesimato. Nesuprantu, kaip jie tai padaro g.gif

Dar lūpų blizgis thumbup.gif , bet spalvų man tinkančių tik 1
Atsakyti
naujieji lupdaziukai, kadangi pati domiuos spalvom, tai nusprendziau idet siek tiek vaizdines medziagos 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turiu 1 ir 2 naujuju lupdaziuku numeriukus - fantastiski. Tokie minkstuciai, svelnus, drekinantys. Patys geriausi lupdaziai, kokius tik esu bandziusi:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 11 19, 14:29)
Turiu 1 ir 2 naujuju lupdaziuku numeriukus - fantastiski. Tokie minkstuciai, svelnus, drekinantys. Patys geriausi lupdaziai, kokius tik esu bandziusi:)

Aš taipogi įsigijau 1 numeriuką.
Spalva labai graži, tinkanti. Kvepia nuostabiai, bet va drėkinimo tai pasigedau g.gif Nesinori storu sluoksniu mozotis, tai padengus lūpas plonesniu jos džiūva verysad.gif
Nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 22, 19:32)
Na nusprendziau vis del to nusipirkti ta faux cils smile.gif tai zinokit tikrai geras smile.gif taip dziaugiuosi, nes blakstienos labai grazios. o mano tokios trumputes, tai man vel jos grazios pasidare. tokios ilgos, labai juodos ir kazkiek uzriecia, nes pas mane tiesios. Tai tikrai patariu del efekto. Ir siaip nepastebejau, kad man nutrupetu. Snd visa diena prabuvau ir sportavau ir nieko.
Nors nezinia, ar tusas nesudzius greitai smile.gif

Sveikos smile.gif
na, zinot, uzklydau i sita tema, ir paziurejau, kad tusa pirkau rugseji. bet jis man iki siol nesudziuvo smile.gif
na, kartais susigumuliuoja, bet esme tokia, kad reikia sepeteli nuvalyt servetele, ir tada labai svariai tepa. nors as pati tik karta taip dariau, o pacioj tuso instrukcijoj pataria kas savaite.
Atsakyti
Gal kas toki daikciuka bandet? ax.gif
user posted image
Atsakyti