Gal kuri žinot šio tušo kainą Kristianoj?
QUOTE(centifolija @ 2008 11 16, 00:59)
Ką reiškia nekokybišką?
Na prekės Kristianoje arba Sarmoje vežtos iš Lenkijos ,tad kokybė prastesnė
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2008 11 16, 01:02)
Gal kuri žinot šio tušo kainą Kristianoj?
YSL??? Apie 100lt merginos pataisykite
[quote=Oliukė,2008 11 16, 00:38]Na prekės Kristianoje arba Sarmoje vežtos iš Lenkijos ,tad kokybė prastesnė
Iš kur taip tiksliai žinai, kad TIKRAI iš Lenkijos?
[/quote]YSL??? Apie 100lt merginos pataisykite
[/quote]
Aišku... Įdomu buvo ar nebus virš 100.
Iš kur taip tiksliai žinai, kad TIKRAI iš Lenkijos?
[/quote]YSL??? Apie 100lt merginos pataisykite
[/quote]
[quote=Elegant,2008 11 16, 15:01]
[/quote]
[/quote]
Na žinau jeigu sakau,nes pačiai teko dalyvaut derybuose Kartais būna ir kita šalis...bet ne ten kur šita kosmetika turi gamintis
[/quote]
[/quote]
Na žinau jeigu sakau,nes pačiai teko dalyvaut derybuose Kartais būna ir kita šalis...bet ne ten kur šita kosmetika turi gamintis
QUOTE(centifolija @ 2008 11 16, 20:14)
Taip, taip. Ir kvepalai užsienyje kokybiškesni. Znajiem
Tada labai šaunu
Man labai patiko maskavimo pieštukas, tikrai gerai maskuoja paakius ir nesimato. Nesuprantu, kaip jie tai padaro
Dar lūpų blizgis , bet spalvų man tinkančių tik 1
Dar lūpų blizgis , bet spalvų man tinkančių tik 1
naujieji lupdaziukai, kadangi pati domiuos spalvom, tai nusprendziau idet siek tiek vaizdines medziagos
Turiu 1 ir 2 naujuju lupdaziuku numeriukus - fantastiski. Tokie minkstuciai, svelnus, drekinantys. Patys geriausi lupdaziai, kokius tik esu bandziusi:)
QUOTE(Apvalute @ 2008 11 19, 14:29)
Turiu 1 ir 2 naujuju lupdaziuku numeriukus - fantastiski. Tokie minkstuciai, svelnus, drekinantys. Patys geriausi lupdaziai, kokius tik esu bandziusi:)
Aš taipogi įsigijau 1 numeriuką.
Spalva labai graži, tinkanti. Kvepia nuostabiai, bet va drėkinimo tai pasigedau Nesinori storu sluoksniu mozotis, tai padengus lūpas plonesniu jos džiūva
Nusivyliau.
QUOTE(vavux @ 2008 09 22, 19:32)
Na nusprendziau vis del to nusipirkti ta faux cils tai zinokit tikrai geras taip dziaugiuosi, nes blakstienos labai grazios. o mano tokios trumputes, tai man vel jos grazios pasidare. tokios ilgos, labai juodos ir kazkiek uzriecia, nes pas mane tiesios. Tai tikrai patariu del efekto. Ir siaip nepastebejau, kad man nutrupetu. Snd visa diena prabuvau ir sportavau ir nieko.
Nors nezinia, ar tusas nesudzius greitai
Nors nezinia, ar tusas nesudzius greitai
Sveikos
na, zinot, uzklydau i sita tema, ir paziurejau, kad tusa pirkau rugseji. bet jis man iki siol nesudziuvo
na, kartais susigumuliuoja, bet esme tokia, kad reikia sepeteli nuvalyt servetele, ir tada labai svariai tepa. nors as pati tik karta taip dariau, o pacioj tuso instrukcijoj pataria kas savaite.
Gal kas toki daikciuka bandet?