Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 01:19)
gaivinu tema.
siandien pirma karta nusipirkau Faux Cils tusa, ryt bandysiu  wub.gif

Na kaip tau jis?
Žinok vyras man vakar sako,gal man pradėt pavydėt po tokių apsikabinimų?! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 11:47)
Na kaip tau jis?
Žinok vyras man vakar sako,gal man pradėt pavydėt po tokių apsikabinimų?! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar nebandziau blush2.gif
tai kad senai matemes, as visuomet taip tongue.gif
Atsakyti
isbandziau ka tik faux cils - padaze blakstienas ispudingai bigsmile.gif uzriete kuo puikiausiai, jos tookios ilgos wub.gif
norejau paklausti - o jis turi but tirstas ar labiau skystas?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 14:13)
isbandziau ka tik faux cils - padaze blakstienas ispudingai  bigsmile.gif uzriete kuo puikiausiai, jos tookios ilgos  wub.gif

Toks tirštokas tas tušas... Tik kol naujas buvo man labai koše tepėsi, o kai sutirštėjo tai mažiau sulipdo blakstienas. Žodžiu palaikyti jį sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 15:13)
isbandziau ka tik faux cils - padaze blakstienas ispudingai  bigsmile.gif uzriete kuo puikiausiai, jos tookios ilgos  wub.gif

Jis paskui pakeičia konsistenciją mirksiukas.gif
Man visai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 15, 14:17)
Toks tirštokas tas tušas... Tik kol naujas buvo man labai koše tepėsi, o kai sutirštėjo tai mažiau sulipdo blakstienas. Žodžiu palaikyti jį sveika biggrin.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 19:17)
Jis paskui pakeičia konsistenciją mirksiukas.gif
Man visai patiko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, pradzioj tokia kosele, jei padaugini, bet dazo tai normaliai, kiekviena atskiria, siandien visa diena vaiksciojau - nei tepa, nei byra wub.gif isimylejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 18:42)
isimylejau  biggrin.gif

Bus įdomu įspūdžiai po kiek laiko. Daug kas SM skundžiasi, kad joms greitai džiūsta. Esu pirkusi ir Lietuvoje, ir užsienyje, nieko panašaus nepastebėjau.

O tušas tikrai puikus. Vienas iš mano favoritų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 15, 21:30)
Bus įdomu įspūdžiai po kiek laiko. Daug kas SM skundžiasi, kad joms greitai džiūsta. Esu pirkusi ir Lietuvoje, ir užsienyje, nieko panašaus nepastebėjau.

O tušas tikrai puikus. Vienas iš mano favoritų  smile.gif

pirktas ne lietuviskoj parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 20:51)
pirktas ne lietuviskoj parduotuvej

Ai, aš neskirstau kosmetikos pagal tai, kur ji pirkta - Lietuvoje ar užsienyje. Gal tik pirkėjų srautų skirtumas yra, todėl pas mus didesnė tikimybė nusipirkti seniau pagamintą priemonę.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 15, 22:41)
Ai, aš neskirstau kosmetikos pagal tai, kur ji pirkta - Lietuvoje ar užsienyje. Gal tik pirkėjų srautų skirtumas yra, todėl pas mus didesnė tikimybė nusipirkti seniau pagamintą priemonę.

ir man taip atrodo - perkamumas pas mus nera didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 15, 23:41)

Tikimybė ne tik nusipirksti pasenusi daiktą,bet ir nekokybišką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 15, 22:44)
Tikimybė ne tik nusipirksti pasenusi daiktą,bet ir nekokybišką doh.gif

Ką reiškia nekokybišką? g.gif
Atsakyti