Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Neseniai pabaigusi Lancome vėl grįžtu prie gerojo auksiniojo YSL tušo. Nežinau merginos, kas ten trupa ar tepa, gal man tiesiog sekasi, bet kiek dažausi - viskas gerai g.gif Laikosi iki pat vakaro, netepa ir nieko blogo nedaro. Pirktas užsienio dutyfree.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 26, 22:50)
Neseniai pabaigusi Lancome vėl grįžtu prie gerojo auksiniojo YSL tušo. Nežinau merginos, kas ten trupa ar tepa, gal man tiesiog sekasi, bet kiek dažausi - viskas gerai g.gif Laikosi iki pat vakaro, netepa ir nieko blogo nedaro. Pirktas užsienio dutyfree.

Koks čia tušas? Kaip jis vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 05, 17:51)
Koks čia tušas? Kaip jis vadinasi?

Cia gal tas mascara volume infini curl g.gif
Atsakyti
Šitas thumbup.gif

Dar noriu pagirti pieštukinius lūpdažius:

user posted image

Jau kelinti metai dažausi koraliniu - oranžiniu, jis ypač tinka prie rudeninių rūbų, spalvų. Puiki tekstūra, labai gerai laikosi, patogu išsispausti, nedžiūsta ir negenda, nes uždaroje pakuotėje su dozatoriumi.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
sugalvojau ir as pirkti ysl faux cils tusa. ir jau taip susidomejus buvau, bet, deja, nuejau i Kristiana, ir man atsoko bet koks noras apskritai tusa pirkti.
Konsultante pritare mano pasirinkimui, sake, kad mano blakstienoms tiks, ir pasiule meginuku pasitepti. Tai kosmaras. ant vienos akies uzsitepiau ta faux cils, tai gumulais kazkokiais. o ant kitos ta ilginanti, tai tas dar normaliau. bet vis tiek abu tusai man taip baisiai atrode. tai taip pasimeciau, bet drauge man sako, kad tikriausiai meginukas senas. net nezinau, ka galvoti. man kazkaip nebesinori jo pirkti. beje, tuso jau seniai nenaudojus, tai gal del to man cia dar taip.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 19, 16:00)
Sveikos, merginos smile.gif
sugalvojau ir as pirkti ysl faux cils tusa. ir jau taip susidomejus buvau, bet, deja, nuejau i Kristiana, ir man atsoko bet koks noras apskritai tusa pirkti.
Konsultante pritare mano pasirinkimui, sake, kad mano blakstienoms tiks, ir pasiule meginuku pasitepti. Tai kosmaras. ant vienos akies uzsitepiau ta faux cils, tai gumulais kazkokiais. o ant kitos ta ilginanti, tai tas dar normaliau. bet vis tiek abu tusai man taip baisiai atrode. tai taip pasimeciau, bet drauge man sako, kad tikriausiai meginukas senas. net nezinau, ka galvoti. man kazkaip nebesinori jo pirkti. beje, tuso jau seniai nenaudojus, tai gal del to man cia dar taip.

as jau senai nusivyliau visa kristianos produkcija tiek tusai tiek blizgiai buna prasmirde doh.gif
Atsakyti
turiu YSL Touche Brilliance
user posted image
user posted image

Laikosi neypatingai, neilgai, tik nuvalgius blizgučiai lieka ant lūpų, tai čiut čiut blizga ax.gif bet žerėjimas labai gražus rolleyes.gif visai nelipnus
fainas tikrai blizgis, bet kiekis tik 2,5 ml

Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 19, 16:00)
sugalvojau ir as pirkti ysl faux cils tusa.

Labai geras tušas, blakstienos įspūdingai su juo padažytos atrodo.
Pirkau ne Kristianoj
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 09 19, 23:26)
Labai geras tušas, blakstienos įspūdingai su juo padažytos atrodo.
Pirkau ne Kristianoj

Rašo, kad suteikia "priklijuotų blakstienų efektą" na jei yra nors pusė tiesos, tai visai gerai. Aš taip pat galvoju jį išbandyt. Ar tikrai jau tokios įspūdingos blakstienos būna? rolleyes.gif
Atsakyti
o man YSL faux cils tušas nepatiko, nepaliko jokio įspūdžio, o žinant kaip jis greit sudžiūva, tai turbūt antrą kartą jo nepirksiu ax.gif
Atsakyti
Na nusprendziau vis del to nusipirkti ta faux cils smile.gif tai zinokit tikrai geras smile.gif taip dziaugiuosi, nes blakstienos labai grazios. o mano tokios trumputes, tai man vel jos grazios pasidare. tokios ilgos, labai juodos ir kazkiek uzriecia, nes pas mane tiesios. Tai tikrai patariu del efekto. Ir siaip nepastebejau, kad man nutrupetu. Snd visa diena prabuvau ir sportavau ir nieko.
Nors nezinia, ar tusas nesudzius greitai smile.gif
Atsakyti
gaivinu tema.
siandien pirma karta nusipirkau Faux Cils tusa, ryt bandysiu wub.gif
Atsakyti