Įkraunama...
Įkraunama...

Stalinis kompiuteris ar laptopas?

QUOTE(ramintukas @ 2010 02 12, 23:43)
Jusu patogus darbas greiciausiai nesusijes su skaiciais. Nereikskite tokios kategoriskos savo nuomones ir nemenkinkite manosios.

O man tikrai jokio skirtumo, ar rašyt tekstą, ar vest skaičius.

Pala pala, jūs savo kategorišką nuomonę reikšt galit, o aš jau nebe? biggrin.gif
O menkint niekas čia nieko nemenkina, tik kai kurioms mot.g. atstovėms vis kažkas vaidenasi, jei bent žodį ne pagal jas pasakai.
Atsakyti
žiūriu, kalbos tik apie patogumą, o apie sveikatą pagalvojot?
Truputį informacijos: http://www.youtube.c...h?v=8f_lE3HdL4I

Atsakyti
Kadangi turiu ir tokį ir tokį, tai galiu pasakyti, kad man labiau patinka nešiojamas. Pakankamai galingas, ekranas normalus, galiu nešiotis/vežiotis visur, tai labai patogu.
Atsakyti
NEŠIOJAMAS, jau antrąjį turiu ir atsidžiaugti negaliu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Abu smile.gif Žiūrėti filmus, laikyti didelius kiekius informacijos, prikimšti naudingos ir nelabai geležies (pvz., tv tiuneris) su stacionariu kompiuteriu. Skaityti, rašyti, dirbti - nešiojamas kompiuteris. Jei tektų rinktis vieną, manau, kad tai būtų nešiojamas - man svarbu kompiuterį vos ne visada turėti po ranka.
Atsakyti
Aš už- nešiojamą. Dabartiniai laptopai jau turi viską - ir galingus procesorius, ir talpius kietuosius diskus, o ir kainos ne ką didesnės, tik jei koks gedimas, tai jau ne kas... Ten ne taip paprasta viskas, nenusuksi šono ir taip lengvai nepermesi kokios detalės.
Atsakyti
tik už nešiojamus, net su vyru esam pasidalinę:jo- stacionarus, mano-pastarasis smile.gif
Atsakyti
Parduodu HP Mini-Note 2133, mazai naudotas, be defektu, nesubraizytas su dekliuku.

VIA C7-M Processor 1600MHz, 2gb ram, 120GB hdd, VIA Chrome9 HC IGP Family 256mb, 2x usb 2.0 port, pcmcia, card reader, vga out, wireless, bluetooth, Sonix webcam, mikrafonas integruotas, yra ir iejimas, ausiniu isejimai. pagal standarta sitame modelyje yra restore particija veikianti, kuri gali atstatyti Windows Vista. Siuo metu yra suinstaliuoti Windows XP, su Gamntojo duodamais driveriais. akumuliatorius laiko 3-4h. kartu yra ir originalus maitinimo blokelis, ir dokumentai.
Kaunas/Jonava
Kreiptis: +37064882735
850-800lt
Atsakyti
Aš asmeniškai tik už nešiojamus. neseniai aptikau nešiojamų kompiuterių komisą.
Nešiojami kompiuteriai - gal kam prireiks. Linksmų švenčių !
Atsakyti
užtenka užsukti į bet kokią parduotuvę prekiaujančią kompiuteriais, kurioje aiškiai matyti, kad nešiojami kompiuteriai yra žymiai populiaresni nei stacionarūs
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 12 31, 17:55)
užtenka užsukti į bet kokią parduotuvę prekiaujančią kompiuteriais, kurioje aiškiai matyti, kad nešiojami kompiuteriai yra žymiai populiaresni nei stacionarūs

...dėl populiarumo nesiginčysiu...o dėl galingumo kaip?
Gal į laptopą jau įstatoma vaizdaplokštė 9800gtx+ pvz., ar panaši?
Čia tema keistoka- kam kokių resursų reik ir kokiems tikslams pradžioj, o vat paskui darom išvadas-: Laptopas ar galinga dėžutė? ...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Duty @ 2010 07 27, 01:10)
Aš už- nešiojamą. Dabartiniai laptopai jau turi viską - ir galingus procesorius, ir talpius kietuosius diskus, o ir kainos ne ką didesnės, tik jei koks gedimas, tai jau ne kas... Ten ne taip paprasta viskas, nenusuksi šono ir taip lengvai nepermesi kokios detalės.

...HO HO HO, paaugliams papasakokit apie tai...Laptopas turi viską, bet ne galingą (žaidimams tinkančią) vaizdo plokštę. Neseniai perėjom su vyru tą periodą. Abu turim po laptopą, o vat mūsų 15-etis iškart išbrokijo smile.gif juos... Kalėdoms gavo naują plokštelę į savo stacionarų.
Jooo, tokios plokštės į laptopą neigrūsi biggrin.gif
Papildyta:
...vyras ištarė savo žodį: Darbui laptopas, žaidimams stacionarus...
Nesiginčysiu, tie vyrai geriau suvokia ką sako:)
Atsakyti
stacionaras - zaidimams, kas aktualu paaugliams, nes viskam kitkam uztenka nesiojamo, kuris visad po ranka. nebent specifinis darbas, bet tai dazniau isimtis nei taisykle.
Atsakyti