Įkraunama...
Įkraunama...

Stalinis kompiuteris ar laptopas?

Nešiojamas. Neužima daug vietos, kompaktiškas, gali nešiotis kur nori, ir lovoj filmus žiūrėt ir prakeiktojo TV neturint. Be to, suvartoja 9 kartus mažiau elektros nei stacionarusis
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2010 01 25, 15:11)
Nešiojamas. Neužima daug vietos, kompaktiškas, gali nešiotis kur nori, ir lovoj filmus žiūrėt ir prakeiktojo TV neturint. Be to, suvartoja 9 kartus mažiau elektros nei stacionarusis

Jei nesat profesionalūs web dizaineriai, fotografai, konstruktoriai ir panašiai, laptopo užtenka per akis.
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2010 01 25, 15:11)

Na, kas liečia filmų žiūrėjimą lovoje, patarčiau labiau saugoti laptop'ą. Sudeginti jį galima ir valandėlę ant kelių palaikius. Be to, kiek girdėjau, ir valyt jį reikia dažniau. Be to, stacionaraus nepamesi ant žemės ir nesudaužysi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceTeamDJs: 25 sausio 2010 - 20:39
QUOTE(IceTeamDJs @ 2010 01 25, 21:38)
Na, kas liečia filmų žiūrėjimą lovoje, patarčiau labiau saugoti laptop'ą. Sudeginti jį galima ir valandėlę ant kelių palaikius. Be to, kiek girdėjau, ir valyt jį reikia dažniau. Be to, stacionaraus nepamesi ant žemės ir nesudaužysi. smile.gif

Tai jau taip, kurgi ne lotuliukas.gif
Nebent visas skyles užkamšysi, kad oras nepraeitų.
Bet ir tai nesudeginsi, pasieks per aukštą temperatūrą ir automatiškai išsijungs.

Nei velnio valyt dažniau nereikia, dulkės į jį sunkiau lenda. Nebent kaist per daug pradeda.
Maniškis 3 metus be jokių valymų pragyveno, užkilo temperatūra, tai prasiurbiau truputį, apsiramino.
Atsakyti
Nesiojami didis.gif , staliniai ziauriai uzia- jokia muzika nepermusa..
Daug metu vis ieskojau kokiu prailginimo laidu, kad butu galima i kita kambari isnest, kad to ventiliatoriaus negirdet. biggrin.gif Dirbdama laptopu jauciuos laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 11, 14:41)
Nesiojami  didis.gif , staliniai ziauriai uzia- jokia muzika nepermusa..

Visokios dešovkės ūžia. Iš teisingų komponentų, teisingai surinkti kompai būna labai tylūs.
Atsakyti
Tik nešiojamas. Vien dėl dėl to, kad neužima tiek vietos namie, nereik jam papildomo stalo ir pan. Kilnojimo, nešiojimo galimybės beribės.
Gali gulėt lovoj, ryte net iš lovos nereik išlipt rolleyes.gif
Atsakyti
Kiekvienas iš jų turi savų pliusų ir minusų - namie naudoju stacionarų, o darbe laptopą, nes reikia nešiotis namo jį....

Tačiau aš esu tik už stacionarų - didesnės galimybės (galingumas), lengviau pakeisti detalę(pats gali tai padaryt), detalių pasirinkimas žymiai didesnis, lengviau "apturbinti" kompiuterį,kai kažkuris komponentas pasensta (pvz vaizdo korta). Ūžimo nėra, jei geros detalės įdėtos - valkata jau rašė apie tai.
Didelis monitorius tai ppat pliusas. Aisku ir prie laptopo galima pajungti tai, bet tai jau papildomos finansinės išlaidos ir tada jau dingsta mobilumas laptopo.

Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 02 12, 01:25)
Visokios dešovkės ūžia. Iš teisingų komponentų, teisingai surinkti kompai būna labai tylūs.

Taip nebuna, kad neuztu, kuo galingesnis tuo labiau uzia biggrin.gif arba mano klausa labai jautri hihihi.gif
Nieko niekad neperkam padisovkiu.. ir viska renkames pas profesionalus. ax.gif
Jei yra galimybes tureti abu zinoma, geriausias varijantas. Mes stacionaru siuo metu jau naudojam kaip talpykla biggrin.gif , o vaikai savo zaidimam ir tuopaciu drasei gali tobulintis, nereikia bijot, kad ka sugadins bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 12 vasario 2010 - 09:52
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 12, 10:48)
Taip nebuna, kad neuztu, kuo galingesnis tuo labiau uzia  biggrin.gif  arba mano klausa labai jautri hihihi.gif
Nieko niekad neperkam padisovkiu.. ir viska renkames pas profesionalus.  ax.gif
Jei yra galimybes tureti abu zinoma, geriausias varijantas. Mes stacionaru siuo metu jau naudojam kaip talpykla  biggrin.gif , o vaikai savo zaidimam ir tuopaciu drasei gali tobulintis, nereikia bijot, kad ka sugadins  bigsmile.gif

Profesionalai: čia gal koks topo centras? lotuliukas.gif

Tie profesionalai nelabai suinteresuoti kraut tyliai veikiančias detales, jiems svarbu pelnas.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 02 12, 11:05)
Profesionalai: čia gal koks topo centras?  lotuliukas.gif

Tie profesionalai nelabai suinteresuoti kraut tyliai veikiančias detales, jiems svarbu pelnas.

Labai daug jumyse ironijos ax.gif
Topo centras pagal mane, tik prekybos centras su daugybe koncultantu..
Va man idomu ka jus skaitot profesionalais, jei jums pasirode neaiskiai parasyta? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galit mane neišmanėlę apšviest tokioj situacijoj: turim stacionarų namie, inetą gaunam per Vinitos kabelį. Dabar ruošiamės laptopą pirkt, kuris bus tampomas po namus. Tai kaip suprantu čia pasiskaičius, kad galima taip padaryt, kad laptopas turėtų internetą bevielį, jei mūsų stacionarus turėtų kažkokią spec. anteną?
Ir ar galima taip padaryt, kad abu kompai inetą naudotų kaip vienas, ta prasme kad Vinita nematytų, kad du kompai ineto linija naudojasi? Nes tada jie ko gero pradėtų skaičiuot kaip už antrą ineto liniją namie?

Nu nesusigaudau doh.gif .
Atsakyti