Įkraunama...
Įkraunama...

Stalinis kompiuteris ar laptopas?

nesiojami kompiuteriai siuo metu vis maziau atsilieka nuo stacionariu,

pagrindinis trukumas , vis dar masi HDD, daznai eina integruoda atmintis (kuri labai silpna)
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 04 11, 16:41)
nesiojami kompiuteriai siuo metu vis maziau atsilieka nuo stacionariu,

pagrindinis trukumas , vis dar masi HDD, daznai eina integruoda atmintis (kuri labai silpna)

Nešiojami turi nemažai rimtų minusų palyginus su stacionariais.
Atsakyti
i nieka neiskeisciau nesiojamo i stacionaru
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 10:18)
i nieka neiskeisciau nesiojamo i stacionaru

Ziurint kam tau to kompo reikia... Charakteristikom tai nesiojamas gerokai nusileidzia staliniams uz ta pacia kaina. Jei sedeti internete-taip, tada nesiojamas patogiau.Bet, per normalu monitoriu man ziureti yra kur kas maloniau, nei per nesiojamo
Atsakyti
Pas mus namuose yra 2 kompiuteriai.Kadangi vyrui po darbo dažnai reikia namuose tvarkyti įvairius darbo reikalus, kompiuteris dažnai okupuotas, tai prieš porą metų nusipirkau sau nešiojamą.Man labai pravertė.Viskas buvo vienoje vietoje ir visda pasiekiama.Namuose yra padartyta taip, kad internetu galima naudotis ant lovos.Tai daugelį savo darb reikalų sutvarkydavau dar prieš miegą.
Dabar mano senukas jau amžiuje.Galvoju, ką naujesnio reikėtų įsigyti.Taip pripratau prie jo, kad stacionarus man jau nebepatinka...
Atsakyti
QUOTE(smalsutis @ 2008 05 19, 11:57)
Ziurint kam tau to kompo reikia... Charakteristikom tai nesiojamas gerokai nusileidzia staliniams uz ta pacia kaina. Jei sedeti internete-taip, tada nesiojamas patogiau.Bet, per normalu monitoriu man ziureti yra kur kas maloniau, nei per nesiojamo

drinks_cheers.gif turiu ir loptopa ir stacionaru. loptopas gerai kad visur gali nesiotis, lovoj gulint gali landzioti po neta biggrin.gif bet kas liecia darbu darimus kai reikia iziureti visokias smulkmenas tai simta kartu geriau stacionaraus monitorius nei loptopo.
Atsakyti
pries metus ar daugiau, nesiojamas kompiuteris pagal savo charakteristiku/kainos santyki stipriai nusileisdavo stacionariam,

bet siuo metu kainos nesiojamu komp. gerokai sumazejo, padidejo ju monitoriu istrizaines 17", disku talpa 250 GB ir daugiau, ir vaizdo plokstes susidoja neblogai su 3d ar filmukais, kas populiaru dabar - imontuota WEB kamera ir mikrofonas.

zodziu mano manymu nesiojami yra zymiai patrauklesni dabar negu pries pora metu, ir jie puikiai atstoja stacionarius, aisku jeigu nesate uzketejes geimeris kuriam reikia 19" ir didesnio monitoriaus bei galingos vaizdo plokstes trimaciam vaizdui apdoroti.
Atsakyti
Namie neturiu atliekamo kampo stacionariam kompiuteriui, tai nusipirkau nešiojamą ir esu labai patenkinta thumbup.gif ypač vakare lovoje kai vaikai miega galiu su ausinėmis filmą pažiūrėt.. arba naršyti internete. man labai patogu. Nepirkau "kruto" kompo nes man reikia tik interneto. Tai ir nebrangiai mokėjau.
Atsakyti
tik laptopas. ir patogu ir galu gale nemanau kad daugumai esanciu cia reikalingas kompas-zveris smile.gif nezinau koks kompiuterastas(atsiprasau uz issireiskima) turetu buti kad tiktu tik stacionarus. galu gale siandieniniai laptopai jau vargiai nusileidzia stacionariem savo charakteristikom hardais ir panasei.
Atsakyti
Čia kaip kam, nešiojamas kompiuteris daugiau aktyvesniems, daugiau keliaujantiems žmonėms ir negalintiems be interneto (daugelis dabar tokie), o stacionarus tai daugiau skirtas darbui namuose. Bet manau šiais laikais vistiek nešiojamas turi daugiau privalumų, nors ir yra brangesnis (galingumo atvžvilgiu), bet jo praktiškumas atstoja viską, ant kiekvieno kampo bevielį galima pasijungti ir t.t.
Atsakyti
as uz nesiojama thumbup.gif turiu ir neketinu jo keist bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aišku, žiūrint kam reikia. jeigu kokius darbus rašyti, žinoma, kad stacionarus daug patogiau, o jeigu šiaip, manau ir nešiojamo pakanka. Mes pvz du turim: vyras- stacionarų, nes jam reikia rašyti visokius darbus mokslui, juo ir aš naudojausi, kai dar mokaiusio. O dabar sau turiu nešiojama - labai patogu kur eini, ten ir kompas su manim, ir vaikai be priežiūros nepaliekami. O kažkada elektra trumpam buvo dingusi , prašom įsijungiau nešiojamą ir muzikos klausėmė su vaikais. Vienu žodžių nešiojamas man po namus daug patogiau.
Atsakyti