visiskai esu pasimetus

_Brukne_, 27 Lie 2007 - 14:03, parašė:
_Brukne_, 27 Lie 2007 - 14:03, parašė: ![]()
Zadejau pirkti nesiojama kompiuteri, bet pagalvojau kad niekur as jo nenesiosiu, tik gal ant lovos atsigulus bus galimybe skaityti
iskilo dilema, ar geriaus stalinis ar laptopas. O jeigu stalini tai koki ir kur geriausia pirkti, kaip suprasti kuris greitesnis? i ka atkrepti demesi?
![]()
![]()
visiskai esu pasimetus![]()
Padėjėjas, 27 Lie 2007 - 14:23, parašė:
Padėjėjas, 27 Lie 2007 - 14:23, parašė: ![]()
Nešiojamo privalumas yra tik tas kad jis nešiojamas. Jis dažnai brangesnis nei analogiškas Stacionarus, o galimybės dažnai mažesnės.
Stacionarų geriausia yra pirkti kruopščiai išsirenkant dalis ir jų gamintojus, tam į pagalbą reikia pasitelkti išmanantį žmogų, nes kitu atveju jei pirksite jau surinktą tiesiai iš salono, tai jie būna surinkti su prastesnėmis detalėmis, kad kaina būtų patrauklesnė.
Be to kai kompiuteris šiek tiek morališkai pasens, tai nešiojamam, tik operatyvinės atminties pridėti arba kietąjį diską pakeisti pigiai galima, dar galima pakeisti procesorių, tačiau tai kainuos brangiai.
O stacionariam kompiuteriui yra praktiškai visiška laisvė keisti jo surinkimą, ir dalys santykinai pigesnės.
LiūdnasisParšelis, 15 Kov 2008 - 14:05, parašė:
LiūdnasisParšelis, 15 Kov 2008 - 14:05, parašė: ![]()
Norėčiau paklaust ar apsimoka pirkt tokį rinkinį kompiuterį Intel Pentium Quad Core Q6600 2,4 GHz
Monitorių Samsung 940NW
dar prideda spausdintuvą, klaviatūrą ir pelę už 2999lt?
ar geriau pirkt viską atskirai
LiūdnasisParšelis, 25 Kov 2008 - 10:53, parašė:
LiūdnasisParšelis, 25 Kov 2008 - 10:53, parašė: ![]()
Ačiū, bet jau neaktualu, nusipirkau atskirai monitorių, o kompiuterį reiks vėliau kada nusipirkt
*Juoduke*, 30 Kov 2008 - 21:32, parašė:
*Juoduke*, 30 Kov 2008 - 21:32, parašė: ![]()
Įdomus variantas
Reikėjo tadu nuo pelės pradėti
![]()
![]()
O dėl kompų tai aš tik už stacionarų kompiuterį
LiūdnasisParšelis, 31 Kov 2008 - 15:00, parašė:
LiūdnasisParšelis, 31 Kov 2008 - 15:00, parašė: ![]()
Ko jau čia toks įdomus
jau seniai turiu kompą, reikia naujo, bet lėšų ne viskam iškarto, taigi pirma monitorių nusipirkau naują, o po to kitas dalis keisiu ir nereikia čia juoktis
![]()
nes nematau nieko juokingo, nereikia čia vaidint labai protingos
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė