Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

turim ir Hauck "kengura" nebenaudojama. Galime parduot.
Atsakyti
Nerez jei jau turi vaikuti eik su vaikuciu jos pirkt dazniausiai firma nera labai svarbu ( bet aisku itakoja kokybe ) ,baikutis turi patogiai jaustis ,nebut sukniubes kaip maise todel tos kenguros kurios baisiai dideles (chit ir panasiai tinkamos kiek ugtelejusiam vaikuciui ,bet dazniausiai tada jau sunku mamai nesiot ) ,o tokios kaip chicco ,bebe ,hauck yra ir nuo visai mazuliuo nuo gimimo bet jos neapsigauk irgi skirtomos klasemis . Geriausios tos kuriu bent vienas soniukas pilnai atsisega o geriausiai du kad vaika patogiau idet ,tos kur vaika gali nesiot ir i mama ir nuo mamos ir ant nugaros smile.gif .Galiu ikelt nuotraukeliu jei reik gal pades .
Atsakyti
Kai buvau niescia irgi buvau uzsiprasiusi dovanu kenguros-maniau bus nepamainomas daiktas g.gif Niu ir ka-kai pavasari ugtelejusi savo berna bandziau pora kartu issinesti su kengura i kiema supratau doh.gif Ne mano nugarytes jegoms, o dar kai maniskis gyvas sidabras.... Bet siaip tai geras daiktas, jei mamyte pati stipri ir jos nugaryte sugeba svori atlaikyti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 06 30, 09:16)
.Galiu ikelt nuotraukeliu jei reik gal pades .

Renax jei gali ikelk nuotraukeliu, geriau orientuosimes
Aciu
Atsakyti
pas mane buvo tokia situacija, kad gyvename aukstai, lifto nera. o vezimas sunkus buvo, nutempti ji zemyn ne mano jegoms, o kur dar lialiaus svoris. tai ir tampiau ji kenguroj. nes ant ranku istisom dienom nepanesiosi. o cia pasikabini "ant kaklo" ir rankos laisvos, nors buto duris gali uzrakint, ar pinigine parduotuvej isstraukti. bet sunku budavo pamenu. nusikaldavu. tiesiog neturejau kitos iseities. as vaika su didziausiu malonumu vesime buciau veziojusi smile.gif tik jis to neorejo ir as negalejau ta vezima zemyn nutarabanit smile.gif
Atsakyti
Aš turiu iš Renax pirktą Hauck patiems mažiausiems, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Žinoma, kokias 2 val. 2.gif panešiojus pečius ir sprandą paskauda blink.gif , bet labai patogu. Plius, vaikulis niekada nesugalvoja nešynėj būdamas verkti, tik kita bėda - į vežimą dabar - nea g.gif
Atsakyti
Apejau Siauliuose parduotuves - kenguros arba tik kur vaikas veidu i mama, arba "Bebe comfort" uz 160Lt. sad.gif
Arminai, tu is kokio miesto?
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--Cia hauck kuri nuo gimimo iki 9 kg ,o cia ta hauck pigioji kur vaikas i abi puses bet ji paprastesne --Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--Cia chicco nuo gimimo
Atsakyti
Turim ir mes kengura doh.gif ir ja pasinaudojom tik VIENAAA karta. Bent mums buvo pats nereikalingiausias daiktas mad.gif doh.gif pinigai ismesti i bala.... mad.gif
Jei kas vairuojat masina, tai nereikia jokiu budu jokiu kenguru. Geriau jau turet kedute-nesyne thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikui tuoj 10 menesiu, nesioju ji nesynej jei norisi kur nors nueit ar nuvaziuot BE VEZIMO. siaip nest jau per sunku, sunku jau ir su nesiokle, bet galiu dvigubai daugiau nueit su nesiokle nei be jos o ir rankos laisvos, galiu dar ir maiseli is parduotuves parsinest.
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 06 30, 20:41)
Mano vaikui tuoj 10 menesiu, nesioju ji nesynej jei norisi kur nors nueit ar nuvaziuot BE VEZIMO. siaip nest jau per sunku, sunku jau ir su nesiokle, bet galiu dvigubai daugiau nueit su nesiokle nei be jos o ir rankos laisvos, galiu dar ir maiseli is parduotuves parsinest.

as irgi lakstau ir parduotuve isimetusi mergina i nesyne thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif mes turim nesiokle ir labai patenkinti, pirkom cipoline.

Nesiokliu yra ir pagal svori ir pagal padeti. Nepakeiciamas daiktas kai reikia i

parduotuve uzbegti ar viesuoju transportu pavaziuoti. Ir lialiui gerai - pakelia

galvyte ir sypsosi mamai, gali pakalbinti ir kas svarbiausia rankos laisvos thumbup.gif
Atsakyti