Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Aišku, patogiausia turėti viską-vėžimėlį, vaikštukus, šokliukus, nešynes, kėdutes biggrin.gif Kiekvienoj situacijoj vis kažkokia kita priemonė patogesnė. Į parduotuvę-nešynė-kengūra, kur su mašina, į kavinę, į svečius ar pan-nešiojama kėdutė rolleyes.gif O mes dabar vežiojamės vaikštukus, turiu omeny į svečius thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 07, 10:27)
As galvojau, kad nesiokle ir vadinasi "kengura" unsure.gif

as irgi unsure.gif

bet man ta kengura nelabai nelabai... turiu stuburo problemu - net baisu pagalvoti apie toki vaiko neshima sad.gif
Atsakyti
man kazkaip apskritai baisu, kad tas leliukas neiskristu, todel pas mus tetis pasiryzes nesioti... thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim kengura nuo pirmu dienu (su pakietinimu galvytei, bet pirma menesi stengemes rechiau neshioti) thumbup.gif . Man labai reikalingas daiktas, o vasara - nepamainomas wink.gif . O ta silinga, ar kaip chia jus vadinat, irgi turiu (drauge perleido), bet mazhoji ten ne uzhka nenori tupeti dry.gif . O kenguroje ji kaifuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad kenguros buna su pagalvele kudikio galvai (tokia kur galvyte maziuko isifiksuoja ) islenkta pakietinta nugarele ,placiu dirzu per juosmeni ,turi vaikiukas pacioje kenguroje reguliuotis nes juk auga smile.gifuser posted image
Atsakyti
As dar tik ruosiuosi pirkti. Gal galite paaiskinti kuo ta kengura ir nesyne skiriasi.
Atsakyti
mes nesykla nusipirkom,kai pirmoji dukra buvo maza,bet naudojom gal kokius penkis kartus,dabar irgi kazkur uzkisom ir nenaudojama ji pas mus unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam vaikams stubura gadinti? Nejaugi neimanoma isigyti horizontalios tashes , kur vaikelis guletu normalioje padetyje . Kad ir kokia ta kengura butu "firmine "- vaikelio stuburelis dar visishkai silpnutis. O kai mazhylis paauga, ruoshiasi eit i mokykla ar darzheli- visa sheima stebisi- kodel gydytoja sako, kad vaiko stuburas ishkrypees? Nuo ko? ohmy.gif g.gif O vat nuo "to". sad.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad ji visai nereikalinga.Buvom is sesers pasieme,bet panaudojom tik koki pora kartu,ir tai tik namie.Siaip kai mieste nesiojasi i kenguras vaikiukus isidejusios,tai man gaila ziuret,sukniube tie vaikiukai.Namanau,kad jie labai patogiai joje jauciasi
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 04 12, 11:06)
Nesuprantu, kam vaikams stubura gadinti?

Tai ir negadink smile.gif
Mano sūnus jau antrokas. Tiesus kaip styga. Puse metų pries 8metus nešiotas kengūroj.
O patarimo sveika ar nesveika klauskit ne senos bobos pediatres ar kiemo bobulkos, o ORTOPEDO.
Atsakyti
Galvoju "kengūrą" pirkti, gal galit patarti kokios firmos geriau pirkti ir kiek jūs mokėjot patys už ją unsure.gif
Atsakyti
buna tokiu kengyry, kurios turi pakietinima nugarytei, galima vaikuti nesti gulinti, galima stacia, galima tsukta i prieki, galima - atsukta i mamyte, buna su atrama gavlytei. Butent tokia maciau Cipolino parduotuvej Cgicco firmos, uz, jei neklystu, 160 Lt. Labai tokios noriu sekanciam vaikuciui, bet kaip brangu g.gif
Atsakyti