Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE (Atize @ 2004 02 14, 18:08)
as turiu lenkiska (su kieta nugarele) ir tikrai nesiskundziu, ir patogi ir medziaga tikrai neplysta smile.gif ji berods iki 16 kg. o kuo mazesnis svoris tuo greiciau isaugs kengura (o berniukai tai svori greit auga), maniskei 8 men. o jau sveria virs 9 smile.gif, o kur dar aprengi vaika tai is vis.

Na mes irgi turejom lenkiska kengura, tai galiu pasakyti, kad baisiai nusivyliau. Man asmeniskai ji labai nepatogi buvo, ilgiau kaip 15 min su vaiku nepavaiksciodavau (svorio jis nebuvo didelio,nes dabar tik 10kg sveria), vyras dazniau nesiodavo, bet irgi skusdavosi, kad nepatogu. Ju dirzai kazkokie lievi, siauri, kazkaip isirezdavo. Zodziu patarciau pirkt zinomos firmos, jau geriau padeveta, jeigu ruosiates ilgiau nesiot ir butinai pasimatuot su vaiku.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 14, 06:07)
As galiu Tau papasakoti apie Baby Bjorn nesiokle (as ja vadinu nesiokle) - atrodo ji lygiai sitaip:
--Resize_Images_Alt_Text--

O ar tu baby bjorn nesiokliu Lietuvoje yra??? Kiek pas jus kainavo??? biggrin.gif Man irgi toks pirkinys praverstu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 16, 23:35)
QUOTE (delfinas @ 2004 02 14, 06:07)
As galiu Tau papasakoti apie Baby Bjorn nesiokle (as ja vadinu nesiokle) - atrodo ji lygiai sitaip:
--Resize_Images_Alt_Text--

O ar tu baby bjorn nesiokliu Lietuvoje yra??? Kiek pas jus kainavo??? biggrin.gif Man irgi toks pirkinys praverstu wink.gif

As nezinau, ar ju Lietuvoje yra unsure.gif . Cia ji nauja kanuoja apie 120 Kanados doleriu.
Atsakyti
as amerikeje ta kengura (baby bjorn) pirkau uz 79$ ir tai su nuolaida blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Wili @ 2004 02 16, 23:11)
Na mes irgi turejom lenkiska kengura, tai galiu pasakyti, kad baisiai nusivyliau. Man asmeniskai ji labai nepatogi buvo, ilgiau kaip 15 min su vaiku nepavaiksciodavau (svorio jis nebuvo didelio,nes dabar tik 10kg sveria), vyras dazniau nesiodavo, bet irgi skusdavosi, kad nepatogu. Ju dirzai kazkokie lievi,  siauri, kazkaip isirezdavo. Zodziu patarciau pirkt zinomos firmos, jau geriau padeveta, jeigu ruosiates ilgiau nesiot ir butinai pasimatuot su vaiku.

Na nežinau, aš irgi turiu lenkišą, bet ja nesiskundžiu. g.gif Petnešos gana plačios ir man labai patogu su ja nešioti savo mažylę. rolleyes.gif O nešioju su ja ir valandą, ir dar daugiau kartais. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 17 vasario 2004 - 09:58
QUOTE (Perliukas @ 2004 02 15, 14:47)
Tikrai jeigu augini berniuka tai geriau pasieskot didesnes , mano vaikinas 4men svere 8kg (bet nestorulis) + zieminiai rubai.

o kiek tavo vaikutis svere budamas 6men. Nes mano irgi nera storuliukas, o jau virs 5 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Wili @ 2004 02 16, 23:11)
Na mes irgi turejom lenkiska kengura, tai galiu pasakyti, kad baisiai nusivyliau. Man asmeniskai ji labai nepatogi buvo, ilgiau kaip 15 min su vaiku nepavaiksciodavau (svorio jis nebuvo didelio,nes dabar tik 10kg sveria), vyras dazniau nesiodavo, bet irgi skusdavosi, kad nepatogu. Ju dirzai kazkokie lievi, siauri, kazkaip isirezdavo. Zodziu patarciau pirkt zinomos firmos, jau geriau padeveta, jeigu ruosiates ilgiau nesiot ir butinai pasimatuot su vaiku.

lenkiska kengura lenkiskai nelygi smile.gif savaja tikrai nesiskundziu o su bet kuria kengura nesiosi vaika vistiek nugara paskaus ar tai placios petnesos ar siauros smile.gif Aisku jeigu seima gali isleisti pinigu daugiau galima tada ir geros firmos brangia pirkt bet kadangi buna taip kad biudzetas ribotas tai ir sukiesi zmogus kaip moki smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Atize @ 2004 02 16, 23:01)
blink.gif blink.gif blink.gif geras o kodel negalima? na visada galima ikinkyti vyra i kengura smile.gif

Esa paskaiciavimai yra, kiek kg nedaro zalos moters stuburui. Vyrui jie siek tiek didesni, bet ne tiek daug, kiek noretusi wink.gif.

O kas del firminiu/nefirminiu kenguru - svarbu, kad kengura atitiktu tam tikrus reikalavimus: placios petnesos, patogus uzsegimas/nusegimas (kad butu imanoma ir mieganti vaikiuka nusisegti), butinai kieta nugarele. Taigi gera kengura nebutinai susijusi su garsiu vardu, lygiai kaip ir kiti daiktai. Mes Chicco rinkomes todel, kad ji vienintele (kol kas) turi ta gulima padeti, kuri mums buvo labai reikalinga ir naudinga, jei tokiu butu ir lenkisku, be abejones, butume pirke pigesne.
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 17, 11:08)
o kiek tavo vaikutis svere budamas 6men. Nes mano irgi nera storuliukas, o jau virs 5 rolleyes.gif

Maniskis dabar yra beveik 5 men , sveria apie 9kg +zieminiai rubai, nesioju as ji iki pusvalandzio, daugiau nera kur nest. Pastebejau kad nugara labiau pavargsta kai pati susikuprinu , o jei itraukiu pilva , istiesiu pecius tai zymiai lengviau pasidaro. Mano kuprines dirzai nugaroj susikryziuoja ties mentimis, tai peciu netysia zeyn. Ir dar tai nebloga treniruote paciai , koju raumenys priversti daugiu dirbti , ir liemuo , turi labiau pasitempti, tik aisku ne per ilgai.

O kas liecia lenkiskas tai ju skirtingu yra . ir petnesos skiriasi ir yra tokiu kur tinka vaika nesiotis is priekio ir nugaros, tik tada jei neklystu nera padeties kai vaikas atsisukes iprieki, nors man kolkas to nereikejo , maniskis labai bijo vejo tai nesiojuosi tik veidu isave.

IR BUTINA MATUOTIS SU APRENGTU VAIKU . as nusipirkau nematavus , tai vos vos italpindavau ,bet kai persidariau sonus, tai dabar be didelio vargo pati uzsidedu ir nusiimu . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Perliukas @ 2004 02 17, 12:40)
O kas liecia lenkiskas tai ju skirtingu yra . ir petnesos skiriasi ir yra tokiu kur tinka vaika nesiotis is priekio ir nugaros, tik tada jei neklystu nera padeties kai vaikas atsisukes iprieki, nors man kolkas to nereikejo , maniskis labai bijo vejo tai nesiojuosi tik veidu isave.

maniskis pvz. labai nepatenkintas budavo kai pabandziau nesioti veidu i save. O va veidu i aplinka jam labai thumbup.gif budavo, galedavo ilgai kabot, dairydavosi aplink. Kadangi buvo vasara tai vejas nebaisus, o kai ziema tuos vaikiukus taso kengurose, tai atvirai pasakius man ju gaila. Vezime zymiai geriau jiems wink.gif

O siaip tai ji Womar firmos su kieta nugarele, lyg ir viskas gerai atrodytu, bet nepatogi vistiek.
Atsakyti
Kas be ko uzsideti tikrai nepatogu bet as ismokau ir man tai nepatogumu nesukelia smile.gif onusiimt tai patogu. Bet kaip sako dovanotam arkliui i dantis neziuri, o ir neturiu as mados dovanotu daiktu peikt smile.gif aisku yra zymiai geresniu ir patogesniu kenguru bet man pilnai uztenka ir lenkiskos Wormar:)
Atsakyti
QUOTE (Wili @ 2004 02 17, 13:15)

[/QUOTE]
maniskis pvz. labai nepatenkintas budavo kai pabandziau nesioti veidu i save. O va veidu i aplinka jam labai thumbup.gif budavo, galedavo ilgai kabot, dairydavosi aplink. Kadangi buvo vasara tai vejas nebaisus, o kai ziema tuos vaikiukus taso kengurose, tai atvirai pasakius man ju gaila. Vezime zymiai geriau jiems wink.gif

Vezime aisku geriau , bet kartais pasitaiko tokiu situaciju kai su vezimu negali , o eiti reikia. Pvz. dabar einam i masaza , i namus , eiti netoli, pasisodinsiu veidu i save dar su saliku pridengsiu ir nuleksiu .Taigi blogu oru niekas lauke ilgai nesitrina.
Atsakyti