Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE(ritukasx @ 2009 02 06, 11:40)
O kodel gi ne?  g.gif

na tiesiog turbūt maniškė ne tas vaikas...kad išbūtų vienoj vietoj....ypač vaikjuostės mirksiukas.gif ....beje esam bandę....nepasiteisino.....
o patapum irgi turim- stebuklo kolkas nematau, jau ketinau parduoti...tačiau svarstau galimybę išbandyti ant vyresnės...gal bent jau ant nugaros sėdės...nes vaikui nuolat žiūrėti tik į mamos krūtinę, tai nėra l.smagu....na bent jau mano mano vaikui, gal kitiems gerai. Praeitą sezoną pora kart panaudojom ir stovi. Gal pabandysiu dar šį sezoną g.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 04, 12:59)
Na as esu bandžiusi Mei tai, tik kitokios firmos. Tai mano pastebėjimai būtų tokie:
Patapum nešioklę paprasta užsidėti, nusiimti, kadangi diržai turi sagtis, lengvai reguliuojasi diržai, be to diržų laisvi galai nesimakaluoja, kaip su Mei tai nesiokle.

ant nugaros pati neužsidėsi unsure.gif ....
Papildyta:
QUOTE(giedre g @ 2009 02 04, 15:47)
tikrai idomus daiktas. ar kas toki bandet?

user posted image

dar va tokį daiktą l.gyrė...tačiau l.brangus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 06, 14:04)
na tiesiog turbūt maniškė ne tas vaikas...kad išbūtų vienoj vietoj....ypač vaikjuostės mirksiukas.gif ....beje esam bandę....nepasiteisino.....
o patapum irgi turim- stebuklo kolkas nematau, jau ketinau parduoti...tačiau svarstau galimybę išbandyti ant vyresnės...gal bent jau ant nugaros sėdės...nes vaikui nuolat žiūrėti tik į mamos krūtinę, tai nėra l.smagu....na bent jau mano mano vaikui, gal kitiems gerai. Praeitą sezoną pora kart panaudojom ir stovi. Gal pabandysiu dar šį sezoną g.gif
Papildyta:

ant nugaros pati neužsidėsi unsure.gif ....

Tai zinoma, kad labai nuo vaiko priklauso, vienam tas labiau tinka, kitam - kazkas kitas. Gerai, kai yra galimybe, pries perkant, isbandyti ivairias nesiokles. Ka as ir esu padariusi ax.gif

Siaip tai as nei su viena nesiokle pati viena neuzsideciau ant nugaros rolleyes.gif
Atsakyti
Kengūra buvo mūsų išsigelbėjimas,nes kai vaikiui buvo maždaug 4-6 mėn jis begalo norėjo viską matyt,o sodinti negalima buvo,tad jis praktiškai visą laiką kenguriuky praleisdavo kol lauke būdavom...tiek viskas įdomu buvo,kad net pamiršdavo jog jau valgyti laikas hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 02 06, 14:25)
Kengūra buvo mūsų išsigelbėjimas,nes kai vaikiui buvo maždaug 4-6 mėn jis begalo norėjo viską matyt,o sodinti negalima buvo,tad jis praktiškai visą laiką kenguriuky praleisdavo kol lauke būdavom...tiek viskas įdomu buvo,kad net pamiršdavo jog jau valgyti laikas  hihihi.gif  hihihi.gif

o veiduku į priekį turbūt?
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 06, 18:49)
o veiduku į priekį turbūt?

Aha.Nes aplinka baisiai įdomi buvo...Tik miegodavo veidu į mane... wub.gif
Atsakyti
Po ilguuuu ilguuu svarstymu kokia isigyti nesiokle pagaliau uzsisakiau PATAPUM 4u.gif tikiuosi kad mums ji gerai tarnaus
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2009 02 13, 00:47)
Po ilguuuu ilguuu svarstymu kokia isigyti nesiokle pagaliau uzsisakiau PATAPUM  4u.gif tikiuosi kad mums ji gerai tarnaus

Tai ir smagu, manau tikrai nesigailesit thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau PATAPUM nesiokle namie tai kazkaip ne taip jau lengva nesioti vaikeli kaip sake (vaikelis sveria 7.300kg) . Kas turi sita nesioke, ar tas uzsegimas, kuris yra ant nugaros, kurioj vietoj jis turi buti, nes pas mane gaunasi kazkaip labai aukstai. Ar gerai uzsidedu? g.gif O siaip man si nesioke visai patiko 4u.gif
Atsakyti
Dabar savo mažylę nešiojuos Tomy nešyklėj. Šiaip smagu man visai su ja, tik kažkaip atrodo, kad galėtų geriau nugarytę prilaikyti. Labai įdomu, o kaip BabyBjorn Active nešynėj - ar gerai nugarytė prisispaudžia prie mamos, nes Tomy nešynėj kažkaip atrodo, kad vaikutis toks trupučiuką sudribęs 4u.gif Labai lauksiu jūsų nuomonių 4u.gif

O mūsų nešynė atrodo va taip:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmastan: 14 vasario 2009 - 10:12
QUOTE(bambukas* @ 2009 02 13, 23:48)
Isbandziau PATAPUM nesiokle namie tai kazkaip ne taip jau lengva nesioti vaikeli kaip sake (vaikelis sveria 7.300kg) . Kas turi sita nesioke, ar tas uzsegimas, kuris yra ant nugaros, kurioj vietoj jis turi buti, nes pas mane gaunasi kazkaip labai aukstai. Ar gerai uzsidedu?  g.gif O siaip man si nesioke visai patiko 4u.gif

Taigi tas uzsegimas nugaroje reguliuojasi, stumdosi, tai darykit taip, kad butu patogu ax.gif
Atsakyti
gal galite man kas nors patarti, kokia geriau pirkti nesykle? Maniskiui jau 4men ir jis ne is smulkiuju vaiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 18 vasario 2009 - 10:22
As galiu pasiulyti savo nesyne gal kam reikia 4u.gif http://public.fotki....eimanti/nesyne/, WOMAR firmos firmos nesyne, galima nesti ir gulinti vaikeli 4u.gif
Atsakyti