As vienareiksmiskai uz kengura. Nors laukdamasi sudariau butinu pirkiniu sarasa, i kuri kenguros neitraukiau - cia tipo tik aktyviems, kur prie sporto ir gamtos, o as tokia namiseda, man tikrai nereikes

. O gavosi taip, kad tai tapo bene paciu naudingiausiu pirkiniu

.
Nors siaip viskas priklauso nuo mazylio amziaus - pacioj pradzioj naudojomes i vezima idedamu lopsiu/nesyne, veliau - auto kedute/nesyne (beje, kad ir ka rasytu gamintojai, kudikio iki 6 m. stuburui ji nera pritaikyta, chirurgai nerekomenduoja joje praleidineti daug laiko) - ja daugiausiai vyras tasydavo, esu smulkaus sudejimo, tad su iskistu liezuviu vos pora simtu metru patysdavau

. O nuo 4 men. nusipirkom Chicco nesyne/kengura su gulima padetim (tariausi su ort. Zitkausku, jis ja ir pasiule) - tokia padeti naudojom iki 6 men, o po to - vertikalia. Girdejau mamas sia kengura peikiant, kad nelabai pritaikyta vertikali padetis veidu nuo saves, bet kadangi atejo ruduo/ziema, as mazyle nesiojau veidu i save ir vargo nemaciau. O ta gulima padetis isvis liuks. Beveik reklama gavosi, nors ir nenorejau

.
Masina as vairuoju, taciau gyvenam pernelyg arti poliklinikos, kad i ja vaziuotume+problemos su parkavimu. Tad kengura mums pasitarnavo vaikstant pas daktarus, i masazus, parduotuvese (i tas ant vezimu esancias tipo spec kedutes irgi pradejom deti tik nuo 6 men). O vezimams mano giliu isitikinimu visiskai nepritaikytos nei poliklinikos, nei parduotuves. Aisku, viskas priklauso nuo konkretaus vaiko ir konkrecios mamos - bet man su mano sudejimu ir mano mazylei kengura patikdavo daug labiau, nei 9 kg vezimas, kad ir koks manevringas jis butu.