Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

mes irgi turim ir kengura, ir nesiokle thumbup.gif
kedute buvo labai gerai, kol visai maziukas buvo, dabar tik i masina arba namie sedet, nes kedute su vaiku pakelia tik vyras, o as liezuviu grindis sluodama tik kelis metrus patysiu blink.gif blink.gif
o kengura gerai - svoris pasiskirsto ant peciu, nereikia vienoj rankoj tempt thumbup.gif
Atsakyti
Man kengūros neprireikė, nors maniau, kad labai prireiks - todėl ir įsigijau. Mačiau kaip sesuo visur savo vaikus su kengūra tampėsi, bet tada ji neturėjo mašinos doh.gif Kadangi man greičiau ir patogiau važiuoti mašina, tai kengūra taip ir liko nepanaudota smile.gif
Atsakyti
Mes turim kengura, bet as laukiu kada mano merginai 3 menesiukai sukaks, dar turim ta tokia sterble, kaip cia kazkuri atsiuntus paveiksliuka. Bet nemoku as ta sterble naudotis, ikisu as ten savo mazaja, o ji ten kazkaip sukrinta visa, persilenkia kaip klaustukas. Bandziau ivairiom pozom, nu niekaip neiseina, nebent taip sedom, kaip kenguroj. Visi sako, kad toj sterblej tipo sveikiau stuburiukui, bet man reiktu kokius kursus praeiti, kad ismokciau ja naudotis. O be to ir kainuoja ji brangiau.
Atsakyti
AS TAI TURIU NESIOKLE.IR MAN LABAI PATOGU KAI REIKIA NUEITI KURNORS NETOLI.
Atsakyti
As vienareiksmiskai uz kengura. Nors laukdamasi sudariau butinu pirkiniu sarasa, i kuri kenguros neitraukiau - cia tipo tik aktyviems, kur prie sporto ir gamtos, o as tokia namiseda, man tikrai nereikes rolleyes.gif . O gavosi taip, kad tai tapo bene paciu naudingiausiu pirkiniu thumbup.gif .

Nors siaip viskas priklauso nuo mazylio amziaus - pacioj pradzioj naudojomes i vezima idedamu lopsiu/nesyne, veliau - auto kedute/nesyne (beje, kad ir ka rasytu gamintojai, kudikio iki 6 m. stuburui ji nera pritaikyta, chirurgai nerekomenduoja joje praleidineti daug laiko) - ja daugiausiai vyras tasydavo, esu smulkaus sudejimo, tad su iskistu liezuviu vos pora simtu metru patysdavau blink.gif . O nuo 4 men. nusipirkom Chicco nesyne/kengura su gulima padetim (tariausi su ort. Zitkausku, jis ja ir pasiule) - tokia padeti naudojom iki 6 men, o po to - vertikalia. Girdejau mamas sia kengura peikiant, kad nelabai pritaikyta vertikali padetis veidu nuo saves, bet kadangi atejo ruduo/ziema, as mazyle nesiojau veidu i save ir vargo nemaciau. O ta gulima padetis isvis liuks. Beveik reklama gavosi, nors ir nenorejau rolleyes.gif.

Masina as vairuoju, taciau gyvenam pernelyg arti poliklinikos, kad i ja vaziuotume+problemos su parkavimu. Tad kengura mums pasitarnavo vaikstant pas daktarus, i masazus, parduotuvese (i tas ant vezimu esancias tipo spec kedutes irgi pradejom deti tik nuo 6 men). O vezimams mano giliu isitikinimu visiskai nepritaikytos nei poliklinikos, nei parduotuves. Aisku, viskas priklauso nuo konkretaus vaiko ir konkrecios mamos - bet man su mano sudejimu ir mano mazylei kengura patikdavo daug labiau, nei 9 kg vezimas, kad ir koks manevringas jis butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulbuncius: 11 vasario 2004 - 14:51
Pritariu Ingulbunciui , kengura gerai i poloklinikas , masazus, parduotuves( ypac kas neturi savo masinos). Kedute - namie ir masinoj. Kedutes -nesynes ir as nebepavelku , nors maniskiui dar tik 4,5men., o kengura nusipirkau lenkiska , perdariau uzsegimus , siek tiek praplatejo, telpam su kombinzonu , ir pati be vargo dabar uzsidedu. As ieskojau geros padevetos , bet neradau , o uz nauja 225lt(bebe confort) per brangu.
p. s. jeigu kas parduodat ka nors panasaus parasykit
Atsakyti
QUOTE (Ingulbuncius @ 2004 02 11, 14:50)
As vienareiksmiskai uz kengura. Nors laukdamasi sudariau butinu pirkiniu sarasa, i kuri kenguros neitraukiau - cia tipo tik aktyviems, kur prie sporto ir gamtos, o as tokia namiseda, man tikrai nereikes rolleyes.gif . O gavosi taip, kad tai tapo bene paciu naudingiausiu pirkiniu thumbup.gif .

Nors siaip viskas priklauso nuo mazylio amziaus - pacioj pradzioj naudojomes i vezima idedamu lopsiu/nesyne, veliau - auto kedute/nesyne (beje, kad ir ka rasytu gamintojai, kudikio iki 6 m. stuburui ji nera pritaikyta, chirurgai nerekomenduoja joje praleidineti daug laiko) - ja daugiausiai vyras tasydavo, esu smulkaus sudejimo, tad su iskistu liezuviu vos pora simtu metru patysdavau blink.gif . O nuo 4 men. nusipirkom Chicco nesyne/kengura su gulima padetim (tariausi su ort. Zitkausku, jis ja ir pasiule) - tokia padeti naudojom iki 6 men, o po to - vertikalia. Girdejau mamas sia kengura peikiant, kad nelabai pritaikyta vertikali padetis veidu nuo saves, bet kadangi atejo ruduo/ziema, as mazyle nesiojau veidu i save ir vargo nemaciau. O ta gulima padetis isvis liuks. Beveik reklama gavosi, nors ir nenorejau rolleyes.gif.

Masina as vairuoju, taciau gyvenam pernelyg arti poliklinikos, kad i ja vaziuotume+problemos su parkavimu. Tad kengura mums pasitarnavo vaikstant pas daktarus, i masazus, parduotuvese (i tas ant vezimu esancias tipo spec kedutes irgi pradejom deti tik nuo 6 men). O vezimams mano giliu isitikinimu visiskai nepritaikytos nei poliklinikos, nei parduotuves. Aisku, viskas priklauso nuo konkretaus vaiko ir konkrecios mamos - bet man su mano sudejimu ir mano mazylei kengura patikdavo daug labiau, nei 9 kg vezimas, kad ir koks manevringas jis butu.

o as irgi nepirkau tos kedutes nesiokles nukazkaip as bijojau sodinti vaika tai p susirietusi kol ji dar nesdi o vat kenguroj tai nuo 3,5 men nesiojau kaip ir pataria gydytojai. o i kedute sodint pradejau tik nuo 5 ar 6 menesiu. o iki to laiko labai puikiai vezimo lopsys tarnavo man tikrai geras daiktas.
Atsakyti
man tai su kedute atrodo per sunku butu vaika tampyti, tuo labiau, kad jinai kainuoja brangiau, o tarnauja trumpiau.
Bandziau neseniai i tokia kedute maniske isodinti ir tik pasipitktinimo sulaukiau, jinai jau gi normaliai sedeti moka ( metai mums), o cia ja pusiau gulom bando supakuoti. O i kenguriuka vaika vis dar isimentu, bet jau nebeilgai taip bus - vis tik sunku.
I poliklinika as su vezimu kuo puikiausiai nueinu, kai su sunum dar vaiksciojau, tai pas juos tvarka buvo vezimus prie registraturos palikti, del ko kelis kartus keliau triuksma - o dabar jau po visa poliklinika leidzia vazinetis.

O i masina kedute mes turime nuo 0-18kg. iki 4-5 men vazinejomes su lopsiu, o po to maze pareiske nora sestis, tai pirkom kedute, kuria beje tampom is masinos.
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 02 12, 14:11)
O i masina kedute mes turime nuo 0-18kg. iki 4-5 men vazinejomes su lopsiu, o po to maze pareiske nora sestis, tai pirkom kedute, kuria beje tampom is masinos.

na mes irgi lygiai taip pat iki 5 menesiu lopsyje veziojom paskui i kedute sodinom. o pas tave gal safety baby kedute?
Atsakyti
net nzn. Gariunuose pirkom
Atsakyti
tiesa kam idomu kenguru kaina - parduotuvej lenkiskos kainuoja 60 Lt (Wormar), o gariunuose pradine ju kaina 40 Lt ir aisku reikia nepamirsti deretis smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 12 vasario 2004 - 14:31
QUOTE (Atize @ 2004 02 12, 14:29)
tiesa kam idomu kenguru kaina - parduotuvej lenkiskos kainuoja 60 Lt (Wormar), o gariunuose pradine ju kaina 40 Lt ir aisku reikia nepamirsti deretis smile.gif.

As turgui pirkau (Klaipedoj ) uz 50 . Kokybe man labai nepatinka, bet kad pasirinkimas ne kazin koks . Siek tiek perdarius kentet galima .
Atsakyti