Tokia nuo 6 men iki kol panesi ji labai tvirta
Jei yra kur pakelia daigtelis ( toks kaip tarp kojiciu ) ir fiksacija per peciukus tada ir nuo 6 men galima .
Turiu dvipusę Chicco kengūrą, kuri skirta vaikiukams nuo 3 mėn. Tik va, būtų įdomu sužinot, ar ir veidu nuo mamos galima nešioti nuo tų 3 mėn., ar kol pati nesėdi galima nešioti tik veidu į save?
Mano mažoji pageidauja būti nešiojama tik veiduku į pasaulį - nori viską matyti. Toks klausimas iškilo, nes šiandien internete perskaičiau, kad pvz. Hauck kengūriuke rekomenduojama nešioti mažiuką veidu nuo mamos tik nuo 6 mėnesių
.

As mona rekomenduojama visuose , iki 4 men arba iki kol galvos gerai nelaiko veidu i mama , nuo 6 menesio ir ant nugaros galima yra 3 galimybiu nesiokles augancios su vaiku .Nuo gimimo iki 12 kg
Norejau paklausti ar turejote/turite kas nesykle Tomy.
Mano pipirui 2.5 menesio ir kazkaip man atrodo kad isodintas jis kazkaip sulus
nu atrodo, kad jam nepatogu labai..
Mano pipirui 2.5 menesio ir kazkaip man atrodo kad isodintas jis kazkaip sulus

Turiu klausima, o kaip atskirti ar kenguriukas vienpusis ar dvipusis?
Noriu Slingus pareklamuoti - mums tai tiesiog nepakeičiamas daiktas. Visur nešamės ir vežamės kartu. Kur dar rasite nešynę:
1. tinkančią nuo gimimo iki 3-5metų?
2. nešynę, kurioje galima vaiką nešioti pačiomis įvairiausiomis pozomis?
3. nešynę, kuri nekenkia vaiko stuburiukui?
dar ir žaisliukų prie slingo prisirišam eidami laukan - ir pagraužti yra ką vaikui, ir ant žemės nenukrenta
Vaikas gali matyti viską 180 laipsnių kampu, o jam užmigus tiesiog paguldai tame pačiame slinge ir viskas
Vilniuje slingus siuva mano mama. Jei kam įdomu - kreipkites per AŽ! Ir beje pigiau nei Aldona iš Kauno..
1. tinkančią nuo gimimo iki 3-5metų?
2. nešynę, kurioje galima vaiką nešioti pačiomis įvairiausiomis pozomis?
3. nešynę, kuri nekenkia vaiko stuburiukui?
dar ir žaisliukų prie slingo prisirišam eidami laukan - ir pagraužti yra ką vaikui, ir ant žemės nenukrenta

Vilniuje slingus siuva mano mama. Jei kam įdomu - kreipkites per AŽ! Ir beje pigiau nei Aldona iš Kauno..

gal kuri naudojates ar naudojot kengura su horizontalia padetim, skirta nuo 0 menesio?
itariu, kad tokia nebent is uzsienio butumet gave. lietuvoj kazkaip tik kotrynoj chico firmos pusiau horizontalia, skirta nuo 2 menesio maciau...
siaip sesuo dabar uzsieny, tai jei ka, gal parveztu kazka tinkamo man.
vat masciau ir apie slingus, bet man itarima kelia tai, kad vaikas ten guli su suriestu stuburu, o juk pirmais menesiais labai svarbu horizantalus kietesnis pagrindas
taip kad beliko kengura su horizantalia padetim. kazkur cia forume skaiciau atsiliepima nekoki, bet tik del to, kad bande keliu menesiu vaika i ja ikisti, o mane butent domina pirmi pora menesiu. paskui gi atsals, tai vis tiek i lauka nenesi jau vaiko tokioj kenguroj..

siaip sesuo dabar uzsieny, tai jei ka, gal parveztu kazka tinkamo man.
vat masciau ir apie slingus, bet man itarima kelia tai, kad vaikas ten guli su suriestu stuburu, o juk pirmais menesiais labai svarbu horizantalus kietesnis pagrindas

Chicco tinka nuo gimimo kuri turi prilaikyma galvelei , anksciau snugli dar turejo irgi gulimas .Tik nesuprantu kuom geros nesiokles blogai paaiskinkit kuom lenkia slingas pvz tokia nesiokle
cia vaikas guli tiesia nugara ,galva prilaikoma auga kartu su vaiku 
1. atsakysiu kad tampyti 3-5 metu vaika nera labai sveika ( tokio amziaus vaiko svoris daznai virsija 15-20 kg ) ir tokia apkrova stuburui ir dar moterei tikrai nera labai jau racionalus sprendimas , ir nemanau logiska tai kad butu daryt . Slingai afrikoje suprantu bet lietuva ne afrika
2 nesynes buna ivairiu pozu , tuo labiau buna karkasines
Kurios yra daugiafunkcines .
3 nei viena nesykle naudojama pagal instrukcija ir kuri yra sertifikuota nekenkia vaiko stuburui ,jei vaikas atitinka amziu ta kuriam ji skirta, jei naudojama kaip reikia nepakenks .
Buna vertikalios skirtos nuo gimimo ir kas sako kad vaikas remiasi stuburu nera ju lietes , vaikas yra sutvirtinamas per visa kuneli . Nors as vaikelio iki poros menesio nedeciau nei i viena is siu daiktu
, tam yra nesiojamos kedeles .
Man patinka slingai bet lygiai tiek pat kiek nesiokles ,nei vieno nei kito kudikiui nenaudociau
.O didesniam nei pora menesiu abi tolygiai patogios . Slingu daznai sutinku humanose kaina iki 10 lt ,buna ir geru nesiokliu

1. atsakysiu kad tampyti 3-5 metu vaika nera labai sveika ( tokio amziaus vaiko svoris daznai virsija 15-20 kg ) ir tokia apkrova stuburui ir dar moterei tikrai nera labai jau racionalus sprendimas , ir nemanau logiska tai kad butu daryt . Slingai afrikoje suprantu bet lietuva ne afrika

2 nesynes buna ivairiu pozu , tuo labiau buna karkasines

3 nei viena nesykle naudojama pagal instrukcija ir kuri yra sertifikuota nekenkia vaiko stuburui ,jei vaikas atitinka amziu ta kuriam ji skirta, jei naudojama kaip reikia nepakenks .
Buna vertikalios skirtos nuo gimimo ir kas sako kad vaikas remiasi stuburu nera ju lietes , vaikas yra sutvirtinamas per visa kuneli . Nors as vaikelio iki poros menesio nedeciau nei i viena is siu daiktu

Man patinka slingai bet lygiai tiek pat kiek nesiokles ,nei vieno nei kito kudikiui nenaudociau

Yra ir lenkiškų Womar kengūrų su horizontalia padėtimi, turiu tokią, bet pirkau, kai kukuškai buvo 3 mėn, tai į horizontalią jau netilpo, galvytė rėmėsi, tai ir nežinau, ar patogi