Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

http://www.supermama...;num=1049440158
Čia nuoroda į temą, kurioje labai daug nurodyta puslapiukų apie voskiausias nešynes
Atsakyti
Mums nesyne labai reikalinga. Ypac vasara. Ziema nesisivaizduoju kaip pati su kailiniais ir dar mazge su storu kobinezonu jaustusi. Ziema nesiojausi tik namie. Musu nesyne universali (vaikas gali ziureti ir i mama ir i prieki) nuo 2men iki 16 kg (mokejom gal 60lt). Bet ziurint veidu i mane niekada nenesiojau (nepatinka, nori viska matyti). Vakar sliauziojom po Akropoli, neisivaizduoju, kaip butu reikeje be nesynes 9,5 kg tampyt. Anksciau IKI ar Maximoj isodindavau i ta kedute, kur ant vezimelio (pusiau gulom), bet ji tik iki 9kg. Taigi isaugom, o dar 7 men nera. Pvz: atvaziuoji su masina, negi trauksi is bagazines vezimeli, paprasciau nesyne ;D
Pirkdamos ziurekite, kad galetumete pacios uzsisekti be kitu pagalbos.
As nesiojuosi ant pilvo, kazkaip saugiau :smile.gif labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Maciau praejusio menesio zurnale mamom (nepamenu konkreciai kuriam), tokia lyg ir reklama tu kenguru. Ir likau nesupratus: kaip galima taip zemai vaika nesiot ? Arba ta mama nenusimano apie kenguras, arba kengura (kiek iziurejau Cihho) labai prasta. Taigi, kai jau turesite savo, tai nesiokite mazyli tiek aukstai, kiek tik galit. Jokiu budu vaikas neturi tabaluotis kazkur papilvej ! Idealu, kai vos palenkusios savo galva galit pabuciuoti vaiko pakausi. Tada tikrai ne tiek skaudes peciai.
Dar, manau, kad tikrai galima nesioti vaikuti kenguroje ir ziema !! Bet nereikia jo rengti kailiniais. Tiesiog kengura dekites ne ant savo palto ar striukes, o po jais. Tiesa, reikes siek tiek platesnes striukes, nes juk jus busite po ja abu ! As taip saviski visa ziema isnesiojau, po savo nesciosios striuke, tiesa ne kenguroje, bet slinge, taciau nematau didelio skirtumo.
Kaip tik vasara mazyliuj daug nepatogiau kenguroje, nes labai karsta, tiek mamai, tiek vaikuj. Viena laime, kad ta vasara Lietuvoj nera tokia jau ilga ir silta  ;D
Atsakyti
Silvute, o kokia pas tave ta laisvoji kengūra? Ar jos kaip nors skirstomos, pvz pagal vaiko svorį? Aš šiuo klausimu žalut žalutėlė... biggrin.gif Ir kokia kaina?

pas mane su pakietinta nugarele ir reguliuojamais dirzais. Gali nesti ant pilvo arba ant nugaros (man tai labiau patiko, bet turi kas nors padeti uzsideti). Viena yra mazesne, kur iki kokiu gal 5-6men tilptu, o antra didesne - saviski 11men buvau isisodinusi ir kuo puikiausiai tenai jautesi.
Kaina 20lt.
Atsakyti
Mamytės, aš irgi nešiojausi savo kengūriuką tokioj nešioklėj ir likau labai patenkinta ir žiemą labai praversdavo, nes būdavo daug prisnigta, tai su vežimu nei pro kur, o rogėms dar per mažas buvo. Turiu kelis patarimus: būtinai ieškokite tokios kurią galėsite užsisegti pačios! Būtinai turi būti reguliuojami diržai! Nugarėlė pakietinta! Vaikas turi turėti galimybę žiūrėti ( ohmy.gif ) į abi puses! Ir svarbiausia !!! - vaikutis turi stipriai nulaikyti galvytę, nes kitaip turėsite problemyčių  :'(. Mes pradėjome nešiotis gal nuo kokių trijų mėnesiukų ir galvytė vis svirdavo į vieną pusę, gi neprilaikysi jos visą laiką. Taigi, kai nuėjom eiliniam pasitikrinimui pas pediatrę, ji iš karto nusiuntė masažistei, kad neišsivystytų blogai kaklo raumenukai. Taigi būkite budrios !
Atsakyti
mes su dukrele(7men 9.5kg) iki siol dziaugiames nesyne.
juk ne visur su vezimu pravaziuosi.
o ir suni taip galim abi isvesti [smiley=dogrun.gif]
paprastai nugara paskausta tik jei dirzai netolygiai sureguliuoti-nepatogu buna.
bet paprastai tai tikrai naudingas daiktas-visur praeisi.tiek mazose parduotuvelese(privalumas--abi rankos laisvos),tiek paupio siaurais takeliais,tiek per kiema i svecius pas drauge.

[smiley=fol.gif]
Atsakyti
Su kuo patogiau nešioti kūdikį -su nešiokle ar su kengura. Ar manote kad abu reikalingi. Parašykit kas nudojatės savo nuomonę.
Atsakyti
As galvojau, kad nesiokle ir vadinasi "kengura" unsure.gif
Atsakyti
as kenguros neturiu ir nereikia,nes tikrai manau sunku ant saves toki turta nesiotis rolleyes.gif
turiu krepseli-nesiokle ir labai patogu-namie jame sedi ir nestis visur patogu, isidedi i masina ir ramu. nes su kengura nesiojantis masinoj tada reikia perkraustinet i kedute, man tai butu nepatogu rolleyes.gif
kengura manau tinka toms, kurios daug vaiksto pesciomis
Atsakyti
Man patikdavo isikelus i kengura 2.gif nubegt i parduotuve kokios smulkmes jei staigiai prisireikia. Arba pas drauges, gytvenancias aplinkiniuose namuose rolleyes.gif
Atsakyti
Manau kengura nelabai reikalinga. Jei kur eini-tai su vezimu, be to vaikutis taip greit auga. Maniskei jau 6 men. siandien bandziau eiti i parduotuve su kengura, be galo sunkus nesinys buvo. biggrin.gif Is viso naudojau ja gal 3 kartus. smile.gif
Atsakyti
O man kengūra buvo ir yra labai reikaliga nors mažei jau 7 mėn. Dar ir dabar joje keliaujam, tik jau trumpesnius atstumus. Pradėjome keliauti būdamos trijų mėnesių ir iki dabar naudojamės. Mes neturime automobilio, todėl su kengūra prastu oru keliaudavome pas gydytoją, senelius. O kai buvo šilta ir į miestą su mikriuku, ir pas tėvelį į darbą nuvažiuodavome. Džiaugiuosi, kad ją įsigijau, nors prieš pirkdama ilgai dvejojau ar panaudosiu.
Atsakyti