Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

as cia radau toki puslapiuka kur parodyta kaip siuti slinga. Tik kad va as tai nelabai gudri siuveja blush2.gif , nelabai suprantu tongue.gif .
Raskis, jei issiaiskinsi, buk gerute parasyk ir paaiskink kaip sekesi tau siuti 4u.gif

www.mayawrap.com/n_sewsling.php

Atsakyti
Raski, siuti as irgi moku, tiksliau sakant mokejau (pries 12 metu lankiau siuvimo kursus) tongue.gif . kadangi net neisivaizduoju kokie turetu buti ismatavimai ir neturiu siuvimo masinos, o greiciausiai tai apskritai tingiu blush2.gif , todel manau kad reikes nusipirkti. Rytoj pasitarsiu su vyru ir jeigu gausiu palaiminima, tiksliau sakant jei neirodys kad tai nevertas daiktas, tai nusipirksiu. Tik idomu kaip greitai is Kauno jis atkeliaus. Geriau butu rasti Vilniuje siuveja. bet kai tik turesiu slinga is karto pranesiu. Nereikes tau dviracio isradineti biggrin.gif . Nors gali buti,kad pagal tuos internetinius brezinukus tu greiciau dvirati israsi, nei as slinga nusipirksiu biggrin.gif

Armona, manau kad geriau kruvis tenka vienam peciui, nei ant vienos rankos vaika laikyti. Be to pecius jau gali pradeti lavinti, kadangi megstamiausia kudikiu padetis, kai juos persimeti per viena peti. Taip jie atsirugsta ir siaip tokioj padety jiems labai patogu dairytis ir su pasauliu susipazinti biggrin.gif Na bent jau maniske taip nesiojama buna labai patenkinta ir i viska isprogdintom akim ziuri thumbup.gif .
Atsakyti
Na, mes senai kalbejom ta temele ir as nemazai nuoruodu esu davus kaip siuti slinga, prasau paziureti tikrai labai lengva !!!

http://www.supermama...topic=12454&hl=
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2004 09 02, 02:32)
Musu kaip tik irgi "Babybjorn" nesiokle rolleyes.gif. Aisku, kad priprato, tik man problemos nebuvo, nes - kaip jau sakiau - vezimo faktiskai nenaudojau. Kai/jei uzmigdavo joje, paprastai galima buvo paguldyti kitur (i vezima labai retsykiais ar namie ant lovos, o ir siaip kur) dazniausiai be problemu.
mamkos jei kuri nors noresit BABYBJORN nesykles, tai parduodu beveik nauja,tik pora kart buvau uzsidejus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristin, gal as noriu tos Babybjorn biggrin.gif O kiek uz ja noretai? Cia tokia pati, kaip ir nuotraukoje, kuria kazkas buvo idejes? Nesioti galima vaikiuka nuo 3.5 iki 10 kg?
Aprasyk placiau, jei dar nepardavei, rimtai susidomejau biggrin.gif

Ani1, nu ar gavai vyro palaiminima slingui? Gal jau ir turi?

Ida2, as, pagauta ikvepimo, dar ta pacia diena, kai idejai nuoroda, pasisiuvau ta slinga. Bet cia toks paprastesnis variantas, negu as isivaizdavau, tiesiog medziagos gabalas, viename gale suklostuotas ir pervertas per du ziedus. Siuvau is tokios margintos tvirtos paklodes, cia kaip bandymas buvo, tai grozio kaip ir nerasta biggrin.gif , i lauka su tokia neiseisi. Tik kad isbandyti laiko vis nerandu, pora kartu bandziau ikisti vaika, bet Monika kazkaip buvo be nuotaikos, o ir nepavyko is karto, tai kol kas negaliu pakomentuoti, ar verta demesio. Reikia pasipraktikuoti biggrin.gif
Bet tikiuosi, kad Aldona siuva rimtesnius slingus, negu sioje nuorodoje matyti, nes esu maciusi tvirtesniu, su pakietintais krastais, islaikanciu formas, su dirzais ir panasiai, slingu.
Gerai butu, kad kas nors parasytu atsiliepimus apie Aldonos slingus, o gal ji pati lankosi siame forume, tai galetu ir nuotrauka kokia ikelti biggrin.gif
Atsakyti
Aš apie tuos slingus sužinojau, jau kai buvo per vėlu savo rankinuką į juos dėt. Bet jei ateity prireiktų, tai manau, kad bandyčiau geraiu jį nei nešynę. Man labai greit nugara paskausdavo nuo nešynės (nors reik pripažint, manoji nebuvo firminė, gal todėl ir nebuvo patogi blush2.gif )
Praėjusią vasarą savo džiaugsmą tąsiau ant nugaros (nešynė irgi buvo be pavadinimo), tai toji patiko labiau. Diržai šiek tiek spausdavo, bet net kambarius išsisiurbliuodavau, ar po kiemą pavaikštinėdavom, kai vežimo nebūdavom pasiėmę ir, svarbiausia, rankos laisvos būdavo. Nereikėdavo bijot, kad jis man į arbatą pirmiau pirštus sumerks, nei aš puoduką spėsiu paimt. Šiaip tai šiek tiek svorio ir klubams kliūdavo, nes ant juosmens toks platus diržas segasi. Aišku, smagiausia būdavo, kai kuprinę tetukui ant kupros uždėdavom tongue.gif .
Abejoju ar mano vyrutis šią vasarą dar norės joje sėdėt, bet...Viltis durnių motina, gal dar "susigadys" biggrin.gif
Atsakyti
Norejau dar apie nesynes paklausti,ar nesiojot juose ka tik gimusi mazyli? Juk yra tokiu nesyniu,kur vaikams nuo gimimo ? Labai domintu tokie atsakymai,es nusipirkau Tomy nesyne ir jos etiketej butent yra nurodymai,kad tinka nuo 0 iki ...dabar neatsimenu ir jos nugarele tokia kieta o virsus apvestas minksta medziagele kaip koks lopsiukas. Gal jos uzsidejimas skiriasi....Pirkau ne nauja taigi instrukciju nebuvo sad.gif Gal kokia nuoroda kas turit i tokiu maziuku nesiojima nesioklese ?
Atsakyti
QUOTE(Raskis @ 2005 03 09, 12:06)
Kristin, gal as noriu tos Babybjorn  biggrin.gif  O kiek uz ja noretai? Cia tokia pati, kaip ir nuotraukoje, kuria kazkas buvo idejes? Nesioti galima vaikiuka nuo 3.5 iki 10 kg?
Aprasyk placiau, jei dar nepardavei, rimtai susidomejau  biggrin.gif

Ani1, nu ar gavai vyro palaiminima slingui? Gal jau ir turi?

Ida2, as, pagauta ikvepimo, dar ta pacia diena, kai idejai nuoroda, pasisiuvau ta slinga. Bet cia toks paprastesnis variantas, negu as isivaizdavau, tiesiog medziagos gabalas, viename gale suklostuotas ir pervertas per du ziedus. Siuvau is tokios margintos tvirtos paklodes, cia kaip bandymas buvo, tai grozio kaip ir nerasta  biggrin.gif , i lauka su tokia neiseisi. Tik kad isbandyti laiko vis nerandu, pora kartu bandziau ikisti vaika, bet Monika kazkaip buvo be nuotaikos, o ir nepavyko is karto, tai kol kas negaliu pakomentuoti, ar verta demesio. Reikia pasipraktikuoti  biggrin.gif
Bet tikiuosi, kad Aldona siuva rimtesnius slingus, negu sioje nuorodoje matyti, nes esu maciusi tvirtesniu, su pakietintais krastais, islaikanciu formas, su dirzais ir panasiai, slingu.
Gerai butu, kad kas nors parasytu atsiliepimus apie Aldonos slingus, o gal ji pati lankosi siame forume, tai galetu ir nuotrauka kokia ikelti  biggrin.gif
Jau parasiau ir issiunciau nuotraukas ! smile.gif
Atsakyti
Tas slingas pas Aldona kainavo 75 Lt. + 8 Lt uz atsiuntima. As tik pries koki menesi pirkau, tai manau kad tikrai jinai dar juos siuva. Zinoma galima pasisiuti ir paciai, kas moka siuti. Manau kad internete tikrai rasit kaip tai padaryti. Bet as nei siuvimo masinos turiu, nei siuti moku. Dar visokiu pribombasu ten reikia tureti - ziedu, paminkstinimu. Ai, daug vargo kol viska susirenkciau, tai ir pirkau. Nenoriu daryt to ko nemoku.
Atsakyti
norėjau paklaust, nuo kada galima nešiot nešynėse-kuprinėse, ant nugaros? ar tik kai tvirtai sėdi?
Atsakyti
Priklausomai kokia nesiokle ,jei remine tada tik kai tvirtai sedi , jei paprasta imanoma ir nuo 4 men
Atsakyti
renax, dėkui labai 4u.gif
va tokia nuo kada, pvz?
http://www.supermama...opic=33766&st=0

kaip suprantu, dauguma (ar visos?) nešynių iki 9kg, jei rėminės ant nugaros - tik nuo tada, kai gerai sėdi, tai kame tam tarpe nešiot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rii: 01 birželio 2005 - 16:51