Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Sevena, o as galvoju kad kelioneje va tox is viso idealu butu

user posted image
Tik va kur gauti g.gif
Atsakyti
O iki kokio svorio tinka? Mano jau bus virš 2m., bet mažutė lenvgvutė. O vyras ją į žygius nori imtis, tik nelabai patogu ant rankų nešiot, tai vis apie kokią nors spec. kėdutę svaigsta....
Atsakyti
Galėčiau pasiūlyti štai tokią Bebe comfort. Pirkome naują už 300 lt. Naudojom ir labai džiaugėmės, važiavom į Kanarus su ja prieš metus, keliavom po Lietuvą thumbup.gif Sveria mažiau negu Haucko.

Bet dvimetį sūnų tokioje jau per sunku nešti, be to, jis labai judrus ir nebenusėdės - galėčiau parduoti. Tiesa, nepigiai - gal už kokius 250 lt, nes šiaip jau buvome nusiteikę saugoti kitam vaikui... rolleyes.gif Saugoti norisi todėl, kad kuprinė - ne vien kelionėse praverčiantis daiktas, mes su ja eidavome ir į parduotuves, ir į miestą pasivaikščioti, ir į parodą - vaikui taip sėdėti daug įdomiau, nei vežime, nes iš viršaus jis viską mato smile.gif

Daugiau foto ir aprašymas štai ČIA , spauskite ant kiekvienos nuotraukos ir skaitykite smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 25 vasario 2005 - 19:32
QUOTE(Sevena @ 2005 02 25, 15:21)
O kur ją nusipirkti? Gal kitur pigesnių yra  g.gif ?

Uzsisakyti gali sitam puslapy, jei supranti vokiskai: www.ergobabycarrier.de arba www.babygerecht.de Jie tada atsiuncia tau i namus. Pasiziurek tam puslapy yra ir kitokio modelio pigesniu bei panesiotu.
Atsakyti
Zvirbliuke, tavo kuprine skiriasi nuo mano fotkej esancio - pas tave ne vezimukas, o ten jo.
Ragnez - sito vezimuko - kuprines svoris 3.6 kg. manau jei vaikas pvz pats uzsinori eiti, tai kaip patogu vezimuka ant kupros. Jei vaikas pavargo - dedi i vezimuka thumbup.gif , o jei negali pravaziuoti kur nors - tai ir vaikas ir vezimukas ant kupros. Idomu ar gali buti idealiau g.gif smile.gif
Atsakyti
Westa, tavo parodytas vežimukas - kuprinė tikrai turėtų būti liuks daikčiukas thumbup.gif , tik gaila, Lietuvoje tokių nemačiau g.gif Man tik įdomu - ten nuotraukoje matosi, kad tie ratukai labai mažučiukai, mažesni nei vežimo- skėtuko, tai su jais tikriausiai irgi ne visur pravažiuosi - žodžiu, vis tiek labiausiai bus naudojama tik kaip kurpinė, ne kaip vežimas...Nors, jei kelias idealiai lygus, turėtų būti viskas gerai rolleyes.gif

Mūsų kuprinės svoris apie 2 kg smile.gif Kai nusipirksiu naujus elementus svarstyklėms, galėsiu pasverti - jei kam bus įdomūs tikslesni skaičiai...
Atsakyti
Sveikutes,

:abai noreciau isigyti slinga, tik pati nemoku siuti, o pirktitikriausiai nebuna? Gal kas zino kokia siuveja kuri galetu pasiuti arba galetu bent jau tikslius brezinukus duoti, kad siuvejagaletu pasiuti. Buciau labai dekinga, nes dabar mano dukrele pastoviai autokedutej sedi, o noretusi kartais daugiau panesioti.
Atsakyti
QUOTE(ani1 @ 2005 02 28, 18:23)
Sveikutes,

:abai noreciau isigyti slinga, tik pati nemoku siuti, o pirktitikriausiai nebuna? Gal kas zino kokia siuveja kuri galetu pasiuti arba galetu bent jau tikslius brezinukus duoti, kad siuvejagaletu pasiuti. Buciau labai dekinga, nes dabar mano dukrele pastoviai autokedutej sedi, o noretusi kartais daugiau panesioti.

Slinga as isigijau is tokios kaunietes Aldonos Sirmulienes tel. 8-687-21444. Pervedziau jai pinigus, o jinai po kokiu 2 dienu atsiunte slinga. Neapgavo smile.gif
Atsakyti
Kengūriukas - geras daiktas, o ypč jeigu nevairuoji. Aš turėjau pačią pigiausią, kurią gavau dovanų, vadinasi berods Chit ap panašiai g.gif Bet buvau ja labai patenkinta. Kadangi esu liekna, tai vaikiuko kojytės būdavo man aplink liemenį ir svoris pasiskirstė ne tik nugarai, bet ir klubams thumbup.gif

O jūs man atsilikėlei pasakykit kas tas slingas ar slinga? g.gif
Atsakyti
Labai aciu zuikiene uz telefona thumbup.gif . Tikiuosi ji vis dar siuna tuos slingus. Tiesa, o kiek jis kainuoja ir kada is jos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(ani1 @ 2005 03 02, 12:52)
Labai aciu zuikiene uz telefona thumbup.gif . Tikiuosi ji vis dar siuna tuos slingus. Tiesa, o kiek jis kainuoja ir kada is jos pirkai?

80Lt. Bet su slingais irgi yra viena problema, kuria reiktu sau atsakyti: ar nevargsta jusu petis, kai ka nors nesate per viena peti. Nes slingas is tiesu biski vargina nugara butent del to, kad risasi tik per viena peti. Bet ne visiems gal. As kazkaip perskaiciau daugybe atsiliepimu apie nesiokles uzsienio saituose, ir susidariau nuomone, kad geriausias reikalas - ilga vyniojama juosta, vadinamoji wraparound.
Atsakyti
Ani1, jeigu neklystu, kazkas anksciau panasioje temoje rase, kad pasisiuti pas Aldona slinga kainuoja apie 70.0. As tai pati moku siuti, tai galvoju, kad uz medziagos gabala truputi daugoka, cia daugiau mokama uz zinojima, kaip pasiuti, tik kad realiame gyvenime nesu maciusi, kaip tas slingas atrodo, tik nuotraukose, tai dabar sedziu ir kuriu kazka, isradineju dvirati biggrin.gif Galvoju, turetu buti geras daiktas tas slingas, ypatingai tokiems maziukams leliukams kaip musu biggrin.gif
Duok zenkla, plz, kai nusipirksi ji, papasakosi, ar vertas demesio biggrin.gif
Atsakyti