Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

man rodos ji nereikalinga, bereikalingas pinigu svaistimas 2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Nuo kokio amžiaus jūs "sodinate" savo vaikutį į nešykles? Mūsų mergaitei šiek tiek daugiau nei 3 mėn ir mes norėtume eidami į miestą įsisodinti ją į nešyklę. Ar tokio amžiaus vaikučiui nepakenks toks "sėdėjimas"?
Nors ant pačios nešyklės parašyta - vaikams nuo 3,5kg iki 10kg...
Labai lauksiu jūsų nuomones.
Atsakyti
Kodel tureciau buti pries, jei nesykle pritaikyta vaiko amziui pagal ugi ir svori? Patikek, gamintojai nenori moketi kompensaciju iskrypusiems stuburams gydyti! Nesiokite i sveikata ax.gif As tik UZ. Vaikai siaip ar taip daznai nesiojami staciom, o nesykle palengvins dalia tavo stuburui.
Atsakyti
As tai nei uz, nei pries, maniske, tai nesedejo ten visai. Metosi ir dabar, kaip nereikalingas daiktas.. tongue.gif
Jei vaikas ten buna, tai aisku patogu, o iskrypti, tai nera kaip, ta nugaros atramele pakietinta.
Atsakyti
Aš taip ir galvoju. Šiuo metu turim dvi nešykles - vieną pirkom Kauno bazėse, o kitą gavom dovanų iš JAV. Ta kur amerikoniška, tai labai jau gražiai ir patogiai padaryta... Bet kažkaip kai įdedi į ją vaiką, atrodo kad tikrai ten sėdi... O sėdėti kaip ir per anksti... g.gif
Atsakyti
Mano irgi visai nesedejo, tik bereikalingai isleidau 50 Lt.
Pirma diena lyg ir patiko, bet paskui vos pamatydavo jau pradedavo muistytis.
Bet gal del to kad mano buvo tik tokia, kad leliukas tik i mane ziurejo, nes buna tokios kur galima soditi priekiu. Gal tokios geresnes?
Atsakyti
Kazkur skaiciau, kad i kenguriuka galima nuo 3 men, o drauge sake, kad jai gydytoja leido sodinti vaika jau nuo 1.5 men. blink.gif Tai kaip is tikruju???
Atsakyti
juk 3.5 kg sveria katik gimes kudikis, argi ji desi i nesykle? manau reikia ziureti i tai, kiek turi menesiu, nebent ta nesykle tinka nesioti leliuka ir gulsciomis. mes turim Chicco nesykle ir ja pradejom naudotis nuo 4 men. (taip buvo parasyta instrukcijose) o jei pradesi anksciau gi buna specialiu pagalveliu kakliukui, kad galva nesimakaluotu ir vaikuciui patogiau butu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu girdejusi paprasta principa, kuris man atrodo logiskas: nesodinti kudikio, kol jis PATS DAR NESEDI. Nesvarbu, kad gamintojai nurodo nuo 3,5kg ar nuo 2 menesiu. Sedima padetis tokio amziaus vaikeliui yra nenaturali, per didelis kruvis stuburiukui! Ir ne tiek stuburo isskrypimo, kiek kitokiu stuburo ligu pavojus (spondiliolisteze).
Mes turejom Chicco nesyne, taciau saviski i ja pradejau sodinti, kai jau pats sedejo, nuo 5 menesiu. O siaip tai geras daiktas. Manau, patogu ne tik tevams. Musiskis tai koki pusvalandi - valanda pasizvalgydavo, po to nuluzdavo biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo mažių į nešyklę pradėjom sodinti nuo 2 mėn., kartais ir dabar ji praverčia, nors jau galiūnas užaugo - 9 kg. nelabai jau ir pakelsi smile.gif Klausėm gydytojų ir kinezaterapeutų apie tai, tai atsakė, kad neilgai (iki 2 val.) galima nešioti ir mažulėlius. Neįsivaizduoju ką be nešioklės daryčiau. Štai ir vakar vakarienę galėjau daryti tik todėl, kad spoksius sėdėjo nešynėje ir žiūrėjo, o man liko laisvos net 2 rankos! tongue.gif

Mūsų nešiolė dviejų padėčių (vaikas žiūri arba į mama arba laukan). Bent jau mano vaikui labai patinka joje būti, nes viską mato, ką aš darau, vaizdai, kvapai ir t.t. Rekomenduoju visoms pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
mes turtejom chicco nesyne su gulima padetim thumbup.gif
Atsakyti
As i nesyne sodinau kai buvo 3.5 men., siaip ir patartina sodinti nuo tokio amziaus. Bet yra nesynes su gulima padetim i kurias galima deti vos ne ne nuo gimimo. Taciau is karto i miesta eiti nepatariu. Panesiok namuose, kad vaikas apsiprastu ir neaisku kokia reakcija jo bus i ta nesyne. Ir daugiau poros valandu geriau jo ten nelaikyti, tikrai pavargs ir bus zizliukas.
Atsakyti