Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE (Tinulis @ 2004 09 03, 14:14)
As mokejau 50 svaru. Kaip raso,kad ji apdovanojimus pelniusi clap.gif uz :
1.patogios ,placios petnesos tevams
2.pakietinta patogi atrama vaiko galvai ir kaklui
3.vaikas gali ziureti i mama arba isore
4. patogi nusiimti
5 . gali vaika isiimti net miegant
6. plaunama masinoje.
Del visu punktu pilnai sutinku thumbup.gif thumbup.gif .Tikrai labai patenkinta ja ,nors is pradziu ziurejausi "Tomy " nesiokle,bet drauge padovanojo 30 svaru vauceri,tai nusipirkau geresne ,gal prireiks ir ateity ir tikrai kolkas nesigailiu. clap.gif

Mes ir tokia pirkom vien del mano nugaros. rolleyes.gif Bet beveik nenaudojom, guli nauja spintoje.Ir nelabai kas dabar pirks uz tokia kaina g.gif
Atsakyti
Tai parduok uz mazesne (kaip truputi naudota) nebent tau reikes? Juk ura pazystamu nestuke.gif
Atsakyti
Kaip manote,ar ne per anksti 2 men. leliu sodint i nesiokle? Galvyte jau laiko neblogai,be to nesiokle su pakietinimu.Ant ranku nesiot nepatogu ypac kai tai trunka vos ne visa diena smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau nešioti nuo 2 mėn., bet mano nešioklė pakietinta ir su spec. atrama galvytei (net su maža pagavėle smile.gif ) ir dar - vaikutis turi gana tampriai prisispausti prie mamos, o ne kadaruoti sau laisvai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2004 12 17, 18:58)
Aš pradėjau nešioti nuo 2 mėn., bet mano nešioklė pakietinta ir su spec. atrama galvytei (net su maža pagavėle  smile.gif ) ir dar - vaikutis turi gana tampriai prisispausti prie mamos, o ne kadaruoti sau laisvai  laugh.gif

O as kai savaja prispaudziu arciau prie saves,tai jiverkia,nes negali aplinkos stebeti smile.gif
Atsakyti
as irgi nesiojau nuo 2 menesiuku, bet labai nedaug.nuejus pas ortopede pastaroji patare nesioti tik nuo 3 menesiuku, nes nemazas kruvis tenka stuburiukui nesioklej, tai 2 kaip ir per anksti.gal pasikonsultuok su lialios daktaru
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2004 12 17, 19:03)
as irgi nesiojau nuo 2 menesiuku, bet labai nedaug.nuejus pas ortopede pastaroji patare nesioti tik nuo 3 menesiuku, nes nemazas kruvis tenka stuburiukui nesioklej, tai 2 kaip ir per anksti.gal pasikonsultuok su lialios daktaru

Po kol kas tik po kambarius truputi panesioju,gal nieko baisaus.
Atsakyti
Mes sūnelį nešiojam nuo 2 mėnesiukų (nes rankos jau nekilo nuo nešiojimo laugh.gif ). Mūsų gydytoja sako, kad jei nešioji mažylį 1-2 val. tai dar nieko blogo, bet tik ne ilgiau, nes gali įdubti krūtinės ląsta (jei gerai atsimenu).
Atsakyti
Bet kai ilgai nesioji ant ranku vertikaliai,tai vaiko stuburui turbut irgi yra apkrovos?Gal reikia kesti tuos nepasitenkinimo riksmus dar koki menesi,kol tikrai bus galima nesioti nesiokleje?
Atsakyti
As irgi nesiojau nuo dvieju menesiu, bet anglijoj angles 2.gif nesioja nuo gimimo mad.gif gaila ziureti i perlinkusius 2.gif kazkaip cia viskas kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2004 12 17, 21:53)
As irgi nesiojau nuo dvieju menesiu, bet anglijoj angles  2.gif  nesioja nuo gimimo mad.gif gaila ziureti i perlinkusius 2.gif kazkaip cia viskas kitaip g.gif

Jo,musu automobiline kedutes instrukcijoj irgi parasyta,kad galima sodint nuo pat gimimo,bet as kazkaip nesiryzau
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2004 12 17, 22:20)
Jo,musu automobiline kedutes instrukcijoj irgi parasyta,kad galima sodint nuo pat gimimo,bet as kazkaip nesiryzau

Taigi toj kedutej ne sedima, o pusiau gulima padetis. Kaip jus ish ligonines parvazhiavot? JAV niekas nebutu ishleides be kedutes wink.gif
Atsakyti