QUOTE (Lune @ 2004 06 30, 21:34) |
Turim ir mes kengura ![]() ![]() ![]() ![]() Jei kas vairuojat masina, tai nereikia jokiu budu jokiu kenguru. Geriau jau turet kedute-nesyne ![]() |
As vairuoju ir turiu kedute nesykle, nu bet man visiskai nepatogu-sunku

SuperBaba, as turiu 2, viena galiu padovanoti

mum tai vienas reikalingiausiu daikti ligi siol
jokiu pretenziju joje bunant

jokiu pretenziju joje bunant

QUOTE (SuperBaba @ 2004 07 20, 11:59) | ||
As vairuoju ir turiu kedute nesykle, nu bet man visiskai nepatogu-sunku ![]() ![]() |
Bet ar bus patogu kiekviena syki ja nusiimineti ir vel uzsideti

Labas, ar kuri galite patarti nuo kada jau galima vaika nesiotis nesiokleje (ar kaip ji vadinasi, na ta, kuri su petnesom mama nesioja
)?

Vaikutis jau turetu laikyti galvyte, tai rodo, kad stuburiukas jau stipresnis. Ir geriau kai su pakietinta nugarele.
Yra nesiokliu su petnesomis, kurios turi gulima padeti. Tai manau kad jos tinka nuo pat gimimo.
As norejau tokia isigyt, bet mano 1.5 menesio vaikutis biski storiau aprengtas i ta gulima padeti jau netilpo. Matavomes Chicco nesiokle. Tai nusivyliau
As norejau tokia isigyt, bet mano 1.5 menesio vaikutis biski storiau aprengtas i ta gulima padeti jau netilpo. Matavomes Chicco nesiokle. Tai nusivyliau

As tai prie daugelio cia esamu nesiokliu radau prierasa,kad nuo gimimo
.Kazkaip baisu dar nelaikanti galvytes mazuti deti i ja. Bet nuo 2-3 men. manau tikrai galima.
O kiek laiko gali vaikas joje prabuti? Nes cia mamos i miesta ilgam isvaziuoja,ir mums butu patogiau,bet kazkaip bijau,kad nebutu per ilgai.....ar ji tikrai miegos ,juk nepatogu staciai?

O kiek laiko gali vaikas joje prabuti? Nes cia mamos i miesta ilgam isvaziuoja,ir mums butu patogiau,bet kazkaip bijau,kad nebutu per ilgai.....ar ji tikrai miegos ,juk nepatogu staciai?

QUOTE (Tinulis @ 2004 08 28, 07:26) |
As tai prie daugelio cia esamu nesiokliu radau prierasa,kad nuo gimimo ![]() ![]() O kiek laiko gali vaikas joje prabuti? Nes cia mamos i miesta ilgam isvaziuoja,ir mums butu patogiau,bet kazkaip bijau,kad nebutu per ilgai.....ar ji tikrai miegos ,juk nepatogu staciai? ![]() |
Turetu miegot - juk dar mazute, daug miega

As saviski i ja dejau tik nuo 3 men ir tai kelis kartus - labai nepatogu man ta "kengura" budavo vienai uzsidet... Pirkom "Womar" - gal geresniu firmu ir patogesnes

Sveikos,
Norejau paklaust o kaip atrodo ta kenguriuko gulima padetis... Kazkaip nemaciau
Ar cia tas pats kaip ir lopsys is vezimo. Beje norejau paklaust kiek laiko vaika galima laikyt auto kedutei.Mano maziui taip patiko, kad net isigudrino joje uzmigti.
Norejau paklaust o kaip atrodo ta kenguriuko gulima padetis... Kazkaip nemaciau

geriausia turbut savo daktarytes paklausti apie nesiojima kenguriuke. mes irgi tik 3 menesiu kenguriuka isbandeme. manau, kad pakietinta nugaryte geriausia tokiam, dar nesedinciam. pirma diena vaiksciojom ~20 minuciu, o kita jau drasiai 'lakstem' apie 2 val.
mazoji net numigti sugebejo