Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Satori @ 2007 08 16, 11:59)
Del visu instinktu: zmogus tuo ir skiriasi nuo gyvulio, kad turi intelekta ir instinktai, kurie yra pas gyvuna, zmoguje yra salygojami intelekto...

Jūs čia tikrai manote, kad instinktai žmonėse sąlygojami intelekto? Įdomu kokiu būdu?
Papildyta:
QUOTE(Littera @ 2007 08 14, 12:21)
Jei jau vyras išsirinko tam tikrą moterį į žmonas, vadinasi ji jam seksualiausia. Iš visų.

Visiška, totali nesamonė. Vyrai išsirenka į žmonas moterį, kuri jiems priimtiniausia iš galimų. Bet tai nereiškia, kad ta moteris - pati seksualiausia ir gražiausia. Atsipeikėkit...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 12:13)
Visiška, totali nesamonė. Vyrai išsirenka į žmonas moterį, kuri jiems priimtiniausia iš galimų. Bet tai nereiškia, kad ta moteris - pati seksualiausia ir gražiausia. Atsipeikėkit...

Ech, vargšas Tu, Medini, vargšas...Užjaučiu, kad Tau nepavyko vesti tos, kuri Tau atrodo pati pati...Iš visų - visomis prasmėmis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 08 16, 22:38)
Ech, vargšas Tu, Medini, vargšas...Užjaučiu, kad Tau nepavyko vesti tos, kuri Tau atrodo pati pati...Iš visų - visomis prasmėmis  verysad.gif

tikrai...Kitos,gali atrodyt seksualios ar ne ,nesvarbu....svarbu ,kad tavoji, vienintelė ,visokiom būsenom esant, atrodytu tau pati pačiausia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 16 rugpjūčio 2007 - 22:47
QUOTE(Littera @ 2007 08 16, 22:38)
Ech, vargšas Tu, Medini, vargšas...Užjaučiu, kad Tau nepavyko vesti tos, kuri Tau atrodo pati pati...Iš visų - visomis prasmėmis  verysad.gif

QUOTE(gozė @ 2007 08 16, 23:46)
tikrai...Kitos,gali atrodyt  seksualios ar ne ,nesvarbu....svarbu ,kad tavoji, vienintelė ,visokiom būsenom esant, atrodytu tau pati pačiausia....

O jūs tikrai manote, kad jūsų vyrai/draugai būtų pasirinkę jus, jei šalia lygiai tokia pat pasiekiama būtų kokia nors sexbomba, sexsimbolis, jaunystės laikų meilė (kuri juos atstūmė), burys jo slaptas svajones atitinkančių merginų ir taip toliau ir panašiai ???? O jūs būtumėte pasirinkusios savo išrinktuosius, jei jums dėmesį parodytų koks nors dievukas, atskrides su baltu malūnsparniu ir nuklojęs visą miestą rožių žiedlapiais (kas antras baltas - raudonas)????
Linkiu, kad jūsų išrinktieji liktų jais visą gyvenimą, nors statistiškai (jūs - dvi) tik vienai iš jūsų pasiseks vienaip ar kitaip (vėlgi statistiškai - blogai) nugyventi su juo iki pensijos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 08:21)
O jūs būtumėte pasirinkusios savo išrinktuosius, jei jums dėmesį parodytų koks nors dievukas, atskrides su baltu malūnsparniu ir nuklojęs visą miestą rožių žiedlapiais (kas antras baltas - raudonas)????

Taip. Už kitus (tame tarpe ir savo vyrą) neatsakinėsiu. Ir ne todėl, kad būčiau beviltiškai naivi, romantiška ar kelio per rožinius akinius nematyčiau schmoll.gif Iš principo pasirinkau žmogų, kuris visomis prasmėmis tuo metu gyvenime man labiausiai tiko ir joks malūnsparnis ar rožių žiedlapiai to nebūtų pakeitę, o "dievukai" man apskritai jokio žavesio nekelia smile.gif Nu neromantiška aš ir tiek smile.gif

Žmonės keičiasi, gyvenimo patirtis ir aplinkybės taip pat, todėl apie visą likusį gyvenimą nekalbėsiu - visko gali būti. Bet bent jau tuo metu kai rinkausi, žinojau, kad šitas žmogus man tikrai tinka kaip gyvenimo partneris. Ir taip, iki šiol jis man seksualesnis ir už Brad'ą Pitt'ą biggrin.gif ir už atsitiktinį gatvėj sutiktą raumeningą vyruką ir už daugelio moterų mylimą berniuką - saldainiuką.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 17, 08:36)
Taip.

Ar jau pasisakėte temoje "Atsiduočiau nedraugavus" ar kaip ten ji?
Aš netikiu, kad yra tik vienas žmogus visoje žemėje, tik viena ta "antra pusė". Netikiu. Tai tiesiog statistiškai neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 08:21)
O jūs tikrai manote, kad jūsų vyrai/draugai būtų pasirinkę jus, jei šalia lygiai tokia pat pasiekiama būtų kokia nors sexbomba, sexsimbolis, jaunystės laikų meilė (kuri juos atstūmė), burys jo slaptas svajones atitinkančių merginų ir taip toliau ir panašiai ???? O jūs būtumėte pasirinkusios savo išrinktuosius, jei jums dėmesį parodytų koks nors dievukas, atskrides su baltu malūnsparniu ir nuklojęs visą miestą rožių žiedlapiais (kas antras baltas - raudonas)????
Linkiu, kad jūsų išrinktieji liktų jais visą gyvenimą, nors statistiškai (jūs - dvi) tik vienai iš jūsų pasiseks vienaip ar kitaip (vėlgi statistiškai - blogai) nugyventi su juo iki pensijos.

Ir kuom ta sex bomba gali būti pranašesnė už bet kurią moterį? Kuom? Vat - pamąstyk ... Kodėl nemanai, jog aš - sex bomba ir svajonių svajonė savo vyrui? A?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 08:52)
Ar jau pasisakėte temoje "Atsiduočiau nedraugavus" ar kaip ten ji?
Aš netikiu, kad yra tik vienas žmogus visoje žemėje, tik viena ta "antra pusė". Netikiu. Tai tiesiog statistiškai neįmanoma.

Ne ir nesiruošiu atskinėt. O kam man to reikia? g.gif

Aš ir neteigiau, kad yra smile.gif Tiesiog pasakiau, kad tuo metu (ir iki šiol), kai nusprendžiau būti su savo dabartiniu vyru, nei malūnsparnis, nei rožė, nei tuo labiau kažkoks tai "dievukas" ar "Petras iš Balbieriškio" mano sprendimo nebūtų pakeitęs. Kaip bus toliau - nežinau. Ir tai nesvarbu. Svarbu kas yra čia ir dabar.

Aiškumo dėlei (apie seksualumą smile.gif) - taip, yra vyrų, į kuriuos pažiūrėjus, galiu pasakyti - seksualus, simpatiškas ir t.t. Bet mano vyras man pats pats. Ir tiek. Nenoriu aš tų kitų, kad ir kaip gražiai suoktų. Kadangi nueinam į klubus su draugėm, o ir atrodau dar ne visiškai beviltiškai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai tenka visokių prisižiūrėt ir pakalbėt, bet net po tam tikro kiekio alkoholio nekyla man noras nė su vienu artimiau susipažint ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 08 17, 09:02)
Ir kuom ta sex bomba gali būti pranašesnė už bet kurią moterį? Kuom? Vat - pamąstyk ... Kodėl nemanai, jog aš - sex bomba ir svajonių svajonė savo vyrui? A?

Ar labai įsižeisite, jei pasakysiu, jog jūs per kvaila būti svajone savo vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 08 17, 09:02)
Ir kuom ta sex bomba gali būti pranašesnė už bet kurią moterį?

Turėjau draugą (gal labiau pažįstamą) vieną seniau. Jo draugai apie jį sakydavo - "išd..kintų ir beždžionę, jei ta lupdažiu pasidažiusi būtų" smile.gif

Čia šiaip... gal nelabai į temą... Bet jam visos bent kiek padoresnės "sex bombomis" buvo...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 09:14)

Gal apsieikime be įžeidinėjimų?
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 09:14)

Stengiesi provokuoti, ar ne?

O su keliomis tavo vadinamomis sex bombomis pats asmeniškai esi bendravęs, kad galėtumei objektyviai nuspręsti apie jų intelekto koeficiento lygį?

Ir galų gale, kodėl aš turiu tau kažką įrodinėti?

Nori priversti mane nepasitikėti savimi ar savo vyru? Čia tavo tokie gal nukrypimai, kad jautiesi laimingas, jeigu pavyksta kam nors įžnybti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 17 rugpjūčio 2007 - 08:51
Vyrai išsirenka į žmonas moterį, kuri jiems priimtiniausia iš galimų. Bet tai nereiškia, kad ta moteris - pati seksualiausia ir gražiausia. Atsipeikėkit...

Medini, jei jums nepavyko, nereiškia, kad ir kitiems taip ax.gif
Atsakyti