QUOTE(Medinis @ 2007 08 03, 12:29)
Turite puikų vyrą. Ir jei jis nebijojo pasakyti tiesos, manau jog esate gera žmona. Pagarba.
Ačiū. Dar turiu ir gerų pusbrolių

QUOTE(Littera @ 2007 08 03, 12:36)
Aš šiaip juokauju, bet kartais jau sunku suprasti, ko žmonės nori, kai vis įrodinėja - ir taip negerai, ir taip negerai. Kelia save aukščiau bambos, kaip kokie pasipūtę povai 

Prie ko čia įrodinėja? Parašė, kad neatrodo seksualios, tai pykstat. Be to, apie ką kalbam? Pirmam trimestre kai dar pilvo nesimato, o krūtinė pvz. padidėjus, ir jei nėra fizinių negalavimų - galima jaustis ir atrodyti labai seksualiai, bet III-iame jau sunkiau. Man nepatinka tik ta mintis, kad žūtbūt bet kokiom sąlygom vyrui privalai atrodyti seksuali. Galima save prisižiūrėti, rūpintis kūnu, gražiai, bet patogiai rengtis - bet ne visada tai bus seksualu. Nėštumo metu seksualumas nėra svarbiausias dalykas. Ir protingi vyrai supranta, kad tai laikina.
Tiesa, manau labai daugeliui vyrų labai paglosto savimeilę kad JO moteris patinka kitiems. Kad kiti geidžia jos, bet ji pasirinko jį. Pasiklauskit savo vyro, ką mano šiuo klausimu