Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Medinis @ 2007 08 03, 12:29)
Turite puikų vyrą. Ir jei jis nebijojo pasakyti tiesos, manau jog esate gera žmona. Pagarba.

Ačiū. Dar turiu ir gerų pusbrolių mirksiukas.gif

QUOTE(Littera @ 2007 08 03, 12:36)
Aš šiaip juokauju, bet kartais jau sunku suprasti, ko žmonės nori, kai vis įrodinėja - ir taip negerai, ir taip negerai. Kelia save aukščiau bambos, kaip kokie pasipūtę povai gun_bandana.gif

Prie ko čia įrodinėja? Parašė, kad neatrodo seksualios, tai pykstat. Be to, apie ką kalbam? Pirmam trimestre kai dar pilvo nesimato, o krūtinė pvz. padidėjus, ir jei nėra fizinių negalavimų - galima jaustis ir atrodyti labai seksualiai, bet III-iame jau sunkiau. Man nepatinka tik ta mintis, kad žūtbūt bet kokiom sąlygom vyrui privalai atrodyti seksuali. Galima save prisižiūrėti, rūpintis kūnu, gražiai, bet patogiai rengtis - bet ne visada tai bus seksualu. Nėštumo metu seksualumas nėra svarbiausias dalykas. Ir protingi vyrai supranta, kad tai laikina.

Tiesa, manau labai daugeliui vyrų labai paglosto savimeilę kad JO moteris patinka kitiems. Kad kiti geidžia jos, bet ji pasirinko jį. Pasiklauskit savo vyro, ką mano šiuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 rugpjūčio 2007 - 12:20
QUOTE(alter ego @ 2007 08 03, 13:12)
Tiesa, manau labai daugeliui vyrų labai paglosto savimeilę kad JO moteris patinka kitiems. Kad kiti geidžia jos, bet ji pasirinko jį. Pasiklauskit savo vyro, ką mano šiuo klausimu  mirksiukas.gif

Pilnai pritariu thumbup.gif net ir klaust nereikia drinks_cheers.gif

tiesiog is neturejimo ka veikt ir idomumo delei cia uzsukau ir paskaicius komentarus pasimeciau unsure.gif tai kas gi yra tas seksualumas? g.gif
manyciau pagrindine siu gincu problema, kad moterys ir vyrai apskritai skirtingai supranta pati zodi seksualumas rolleyes.gif gal tuomet reiketu pirmiausia tai issiaiskinti? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo havva: 03 rugpjūčio 2007 - 12:37
QUOTE(havva @ 2007 08 03, 13:37)
manyciau pagrindine siu gincu problema, kad moterys ir vyrai apskritai skirtingai supranta pati zodi seksualumas rolleyes.gif gal tuomet reiketu pirmiausia tai issiaiskinti? g.gif  bigsmile.gif

Na gal ir skirtingas, o gal ir ne mirksiukas.gif Nagrinėjant iš esmės, tai "seksualus" nuo žodžio sex - seksas. Reikštų, "ta/tas, su kuria/kuriuo norėčiau pasimylėt" biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 03, 13:40)
Na gal ir skirtingas, o gal ir ne  mirksiukas.gif Nagrinėjant  iš esmės, tai "seksualus" nuo žodžio sex - seksas. Reikštų, "ta/tas, su kuria/kuriuo norėčiau pasimylėt"  biggrin.gif  cool.gif

tuomet mes mastom vienodai mirksiukas.gif o tokia mintis kaip ir sakiau kilo paskaicius kai kuriuos komentarus ax.gif

o kad butu i tema, kaip nestuke.gif galeciau pasakyt, kad per visa nestumo laikotarpi nepajutau jokio vyro atsalimo ar nenoro smileysex.gif, taigi sprenziu jog likau jam tokia pat seksuali kaip ir pries nestuke.gif . zinoma gal viskas butu kitaip, jei butu buve problemu del sveikatos, taciau viksas thumbup.gif
nemanau kad nestumas kardinaliai kanors keicia schmoll.gif , nors visokiu zmoniu gi yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 03, 13:12)
Tiesa, manau labai daugeliui vyrų labai paglosto savimeilę kad JO moteris patinka kitiems. Kad kiti geidžia jos, bet ji pasirinko jį. Pasiklauskit savo vyro, ką mano šiuo klausimu  mirksiukas.gif

Puikiai žinau jo nuomonę apie tokius dalykus. Mes susitikome du žmonės, panašiais vidiniais pasauliais, tokiomis pačiomis vertybėmis, todėl gal ir nekyla tokio galvos skausmo, kaip patikti ne tik savo vyro, bet ir jo draugų, giminių, bendradarbių skoniams. O juk skoniai taip skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 03 rugpjūčio 2007 - 12:56
QUOTE(havva @ 2007 08 03, 13:50)
o kad butu i tema, kaip nestuke.gif galeciau pasakyt, kad per visa nestumo laikotarpi nepajutau jokio vyro atsalimo ar nenoro smileysex.gif, taigi sprenziu jog likau jam tokia pat seksuali kaip ir pries  nestuke.gif . zinoma gal viskas butu kitaip, jei butu buve problemu del sveikatos, taciau viksas thumbup.gif
nemanau kad nestumas kardinaliai kanors keicia schmoll.gif , nors visokiu zmoniu gi yra doh.gif

Manau ne visai taip yra, kad būtų galima sakyt vienareikšmiškai - jei mylisi su manim, tai aš seksuali, jei ne - tai neseksuali. Toks aiškinimas būtų trumpas ir pirminis, bet manau neatspindėtų visiškos tiesos.
Šiaip daugelį vyrų jaudina nuogas moters kūnas, bet ar visada galima sakyti kad tai seksualu? Manau ir mylėtis vyrai gali nebūtinai su seksualia moterim. Taip ir su nėštumu - IMHO vyrai gali mylėtis su nėščia žmona, bet nelaikyti jos seksualiai atrodančia.
Toliau.. Be kita ko, dažnai juk sakoma, kad šiek tiek pridengtas nuogas kūnas - seksualiau. Viena su trumpu sijonu ir gilia iškirpte atrodys seksuali, kita - vulgari. Kur ta riba? Kodėl su ilga, iš priekio uždara suknele, bet nuoga nugara atrodai daug seksualiau, negu pvz. su aukščiau mano paminėta apranga? Moteris (ar vyras) gali nebūti gražus ar apsirengęs seksualiai pagal visuotinį supratimą, bet seksualus gali būti jos/jo žvilgsnis, judesiai, eisena, balsas. O gali užtekt ir vieno žvilgsnio į žmogų, tiesiog į visumą - ir suprasti kad - YES (spragt pirštais) tai yra būtent tai, seksualu (jaudina, geidi, norėtum čia ir dabar??...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 rugpjūčio 2007 - 13:56
QUOTE(alter ego @ 2007 08 03, 14:45)
Moteris (ar vyras) gali nebūti gražus ar apsirengęs seksualiai pagal visuotinį supratimą, bet seksualus gali būti jos/jo žvilgsnis, judesiai, eisena, balsas. O gali užtekt ir vieno žvilgsnio į žmogų, tiesiog į visumą - ir  suprasti kad  - YES (spragt pirštais) tai yra sexy (jaudina, geidi??...).

Aš lygiai tą patį turėjau omenyje, kad nebūtina iššaukiančiai rengtis ir nešioti aukštakulnių, kad būtum seksuali...Kartais gali sujaudinti visiškai neįtikėtini dalykai, pvz., kvepalai, grakštūs judesiai ir pan., nors žmogus ir visai paprastai atrodo, bet traukia ir tiek...
Atsakyti
Jei pradejot kalbeti, kad seksualumas nera susijes su isvaizda - reiskias nepazistat vyru. Taip, elgesys labai svarbus, bet isvaizda - svarbiausia.

Kad ir kokia atsipalaidavusi, taciau Absento Feju go go sokeje nera seksuali. (cia kaip pvz)
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 06, 15:47)
Jei pradejot kalbeti, kad seksualumas nera susijes su isvaizda - reiskias nepazistat vyru. Taip, elgesys labai svarbus, bet isvaizda - svarbiausia.

Seksualumas (tiksliau atrodymas seksualia jam) niekaip nesusijęs su išvaizda. Labai susijęs toks reiškinys, kaip apsileidimas. Jis be abejo išvaizdą įtakoja, tačiau tai jau ne tas pats, gal panašiai kaip sirgdami gydomės priežastis, o ne slopiname simptomus.
Būtų beveik niekšiška, jei nėštumas neigiamai paveiktų seksualumą. O apie meilę tada apskritai geriau tylėti.
O jei asmeniškai man, tai nėštumo metu žmona buvo tikrai ne mažiau seksuali.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 27, 07:24)
Hm.... yra tiesos. Vat einant gatve ir žiūrint į moteris pagavau save - vaikšto seksualios moterys, vienos labiau, kitos mažiau... O vat nėščios - ne seksualios. Tikrai netraukia žvilgsnio seksualumu.
Žinoma dabar temos autorei moterytės (juk čia Tėčio puslapis biggrin.gif) puls įrodinėti kaip jų vyrai jas gyrė, kai jos laukėsi... Bet paklauskit savo vyrų ar jiems seksualios kitos nėščiosios... Nors gal kitiems - kitaip...

Mano vyrui aplamai neščios ir be galo seksualios ir gražios, ir jam labai gražu. Nekalbu apie mane. Aš kažkaip tikiu, kad nuoširdžiai kalba, na, kokia prasmė išsigalvot blink.gif , nei aš jo klausinėju kaip atrodau, nei ką, giria ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau diskusiją. Keista klausyt, protingi žmonės esat. Kas pasikeičia? Niekas. Pilvas didėja, krūtinė didėja, viskas.
Mano vyras užsiaugino mažą pilvuką, nesakau, kad aš dėl jo svaigstu, aš mėgstu treniruotus kūnus, bet jis man neseksualus nepatapo, nes juk jį myliu blink.gif Aš jo noriu, jis mane jaudina. Nematau skirtumo. Jūsų paklausius atrodo, kad ir su +20kg žmogus negali būt seksualus.

Dar įstrigo, kad matė kažkas tik vieną labai gražiai atrodančią nėštukę. Tiesą pasakius nesusitvarkiusių matai labai mažai, dažniauisia iki pardos matau eina, į parką su treningiuku (šiaip man kokybiškas treningiukas labai seksualu), o šiaip mieste, pasitempusios, gražios. Gal skirtinguose pasauliuose gyvenam? g.gif
Nebent tikrai žymiai skiriasi seksualumo samprata. Beje, nešioti aukštakulnius per nėštumą mažų mažiausiai kvaila.
Atsakyti
Abo, visa beda, kaip jau buvo rasyta, kad moterys ir vyrai labai skirtingai suvokia seksualuma. Cia manau dauguma diskusiju kyla del savoku apibrezino, o ne del realaus poziurio.

Vyrai (daugumoje) apie moters seksualuma sprendzia pagal isvaizda ir judesius, ty neverbalinius signalus. Tuo tarpu, dauguma nesciuju (na bent 6+ menesiu) turi problemu su sveikata, susitvarkyti joms reikia daugiau pastangu. Be to ju protai paprastai yra nukreipti ne i savo isvaizdos gerinima, bet patoguma ir jos padeti. Neteko sutikti flirtuojancios (nebutinai zodziais) nesciosios, paprastai tuo metu jos neiesko sekso partnerio (kad ir pasamoningai). Nesciosios eisenoje nebera grakstumo (butu keista jei butu atvirksciai), papildomi kilogramai irgi gerai jau matosi. Zinoma jei nesciajai yra koki 18-20 metu, gal itaka mazesne, taciau paprastai joms buna 25-30, todel viskas ne taip paprasta.

Be to, Abo, +20kg daro moteri ne tik ne seksualia, bet ir atstumiancia. Nutukimas yra pats baisiausias dalykas zmonems grozio prasme. Nemaciau niekur apkunios moters, kaip grozio etalono vakaru civilizacijoje. Reikia ir vyrams su pilvais iskarsti kaili ir i gymus varyti, taip pat ir su moterim. Juk lieknumas su metais labai padeda grozi issaugoti.

Siaip butu neblogai jei kur internete surastumete seksualios nesciosios foto ir linka idetumete, butu daug lengviau poziuri issiaiskinti.
Atsakyti