Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 12, 18:10)

JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 18:10, parašė:

JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 18:10, parašė:

Fui, kaip tiesmukiškai...juk aš ir nerašiau, kad aplinkiniai tik ir mąsto, kaip į lovą mane parverst  lotuliukas.gif  būtent tą ir norėjau pasakyti, kad tai miela, žavu, nes atlieku ypatingą misiją. Svetima nėščia moteris ir neturi kelt sexualinio potraukio , tik savoji žmona. O tavo nuomonę ir taip supratau, jei kada turėsi žmoną ir ji nešios tau kūdikį, tai 9 mėnesius + 1,5 mėn po gimdymo , (nes negalima) tu jos nebirbinsi, ją atstos tau tavo kumštis  thumbup.gif  Čia tavo reikalas

Fui, kaip tiesmukiškai...juk aš ir nerašiau, kad aplinkiniai tik ir mąsto, kaip į lovą mane parverst  lotuliukas.gif  būtent tą ir norėjau pasakyti, kad tai miela, žavu, nes atlieku ypatingą misiją. Svetima nėščia moteris ir neturi kelt sexualinio potraukio , tik savoji žmona. O tavo nuomonę ir taip supratau, jei kada turėsi žmoną ir ji nešios tau kūdikį, tai 9 mėnesius + 1,5 mėn po gimdymo , (nes negalima) tu jos nebirbinsi, ją atstos tau tavo kumštis  thumbup.gif  Čia tavo reikalas

siaip tai as ne vyras doh.gif lotuliukas.gif bet turiu vyra, ir laukiuosi jau 3 karta, ir savo vyrui su didzuliu issikisusiu pilvu tikrai nesu sexualinio susijaudinimo objektas lotuliukas.gif ir nenoreciau, tokia but, nes greiciausiai palaikyciau ji nenormaliu biggrin.gif ir as nesakiau, kad reikia visiskai atsisakyti sexo nestumo metu. tik negaliu daleist minties, kad galeciau pvz ji gundyti su sexualiais apatiniais ir su pilvu lotuliukas.gif kazkaip nesveikai turetu atrodytu. nenormaliai.
Atsakyti
[quote=Krista J.,2011 01 12, 16:52]
siaip tai as ne vyras doh.gif lotuliukas.gif bet turiu vyra, ir laukiuosi jau 3 karta, ir savo vyrui su didzuliu issikisusiu pilvu tikrai nesu sexualinio susijaudinimo objektas lotuliukas.gif ir nenoreciau, tokia but, nes greiciausiai palaikyciau ji nenormaliu biggrin.gif ir as nesakiau, kad reikia visiskai atsisakyti sexo nestumo metu. tik negaliu daleist minties, kad galeciau pvz ji gundyti su sexualiais apatiniais ir su pilvu lotuliukas.gif kazkaip nesveikai turetu atrodytu. nenormaliai.
Papildyta:

Na tai ir aš tą patį sakau. Su sexualiais apatiniais būdama nėštuke vyrui striptizo tikrai nešoku lotuliukas.gif bet sakau, jog mylimės kasdien .Čia manau, kalti hormonai, kad dažnai noriu...jei lovoj neprakaituočiau, tai turbūt dvigubai svorio priaugčiau biggrin.gif Tenoriu pasakyt, kad nėštumas santykių tarp mylimųjų nekeičia , na tik tiek, kad vyras labiau prisisaugo, daug švelnesnis ir atsargesnis, nesiduodam dabar taip, kad kaimynai baladotų į radiatorius lotuliukas.gif reik ir jiems pailsėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 12, 20:07)

JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 20:07, parašė:

JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 20:07, parašė:

Na tai ir aš tą patį sakau. Su sexualiais apatiniais būdama nėštuke vyrui striptizo tikrai nešoku  lotuliukas.gif  bet sakau, jog mylimės kasdien .Čia manau, kalti hormonai, kad dažnai noriu...jei lovoj neprakaituočiau, tai turbūt dvigubai svorio priaugčiau  biggrin.gif  Tenoriu pasakyt, kad nėštumas santykių tarp mylimųjų nekeičia , na tik tiek, kad vyras labiau prisisaugo, daug švelnesnis ir atsargesnis, nesiduodam dabar  taip, kad kaimynai baladotų į radiatorius  lotuliukas.gif reik ir jiems pailsėt  biggrin.gif

Na tai ir aš tą patį sakau. Su sexualiais apatiniais būdama nėštuke vyrui striptizo tikrai nešoku  lotuliukas.gif  bet sakau, jog mylimės kasdien .Čia manau, kalti hormonai, kad dažnai noriu...jei lovoj neprakaituočiau, tai turbūt dvigubai svorio priaugčiau  biggrin.gif  Tenoriu pasakyt, kad nėštumas santykių tarp mylimųjų nekeičia , na tik tiek, kad vyras labiau prisisaugo, daug švelnesnis ir atsargesnis, nesiduodam dabar  taip, kad kaimynai baladotų į radiatorius  lotuliukas.gif reik ir jiems pailsėt  biggrin.gif

tai vat, man sexualumas asocijuojasi su groziu, elegancija, koketiskumu ir tt... kad vyras tave patenkina, tai labai saunu, bet nemanau, kad ji jaudini butent del pilvuko mirksiukas.gif siaip nescia moteris negali buti bjauri, nes ji ne koki monstra ar is filmo "svetimas" nesioja, o nauja gyvybe. ir vien del to reiketu ja gerbt, o ne vadint bjauria. kas cia per tema apskritai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krapelis @ 2007 07 26, 23:31)

Krapelis, 26 Lie 2007 - 23:31, parašė:

Krapelis, 26 Lie 2007 - 23:31, parašė:

issakykit savo patirti ir nuomone, ar jums besilaukianti jusu moteris maziau seksualesne? kaip ziurit y jos kuno pokycius, ne tik y didejanti pilvuka bet ir daznai dingusias nestumo metu grazias formas, ar jum ju taip pat labai norisi  smileysex.gif  ar tuo laikotarpiu maziau?  ax.gif

issakykit savo patirti ir nuomone, ar jums besilaukianti jusu moteris maziau seksualesne? kaip ziurit y jos kuno pokycius, ne tik y didejanti pilvuka bet ir daznai dingusias nestumo metu grazias formas, ar jum ju taip pat labai norisi  smileysex.gif  ar tuo laikotarpiu maziau?  ax.gif

Taigi gamtoj taip surėdyta, kad jei viena iš bandos patelė laukiasi, nei vienas patinas ant jos "nelipa". Gal aš čia per griežtai, bet nuoširdžiai ax.gif 4u.gif Natūralu, kad nėra tokios seksualios nėščios (svetimos), o man mano žmona nestuke.gif kaip buvo taip ir yra seksuali mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 06, 10:19)

Juodas_varnas, 06 Bal 2011 - 10:19, parašė:

Juodas_varnas, 06 Bal 2011 - 10:19, parašė:

Natūralu, kad nėra tokios seksualios nėščios (svetimos), o man mano žmona  nestuke.gif kaip buvo taip ir yra seksuali  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Natūralu, kad nėra tokios seksualios nėščios (svetimos), o man mano žmona  nestuke.gif kaip buvo taip ir yra seksuali  mirksiukas.gif  biggrin.gif

thumb_yello.gif friends.gif
Atsakyti
KAžkaip nepastebėjau, jog nėštumo metu būčiau kažkaip kitaip žiūrėjęs į savo žmoną, nei iki nėštumo.. Atvirkščiai - kažkaip labiau rūpinies, ji net tokia mielesnė tampa..
Atsakyti
Noreciau papriestarauti, kad vistiek yra vyru kuriems grazu nescia moteris, be abejo susitvarkiusi ir save prisiziurinti.. ir tikrai ne viena zinau, bet jokiais 'iskrypeliais' tikrai nedrisciau pavadinti, juk jie ju nepersekioja ar siaip jiems nera idomios, grazios vien tik nescios moterys. Manau tai yra del to, kad jie patys noretu vaikucio ir vien nuo tos minties, kad JU moteris nesios ju vaikuti jiems jos grazios ir yra mirksiukas.gif Beje ir mano akis uzkliuna uz graziu nestukiu biggrin.gif
Atsakyti
tevukas raso: na maniske kai buvo nescia du kartus tai... iki kokio penkto menesio pilvo nelabai o "bamperiai" ohoho. net i kitas zvilkcioti nereikejo. tik beda vel.... baige maitint ir likau vel prie suskilusios geldos.... g.gif
Atsakyti
Perskaičiau beveik visą diskusiją doh.gif
Būnant nėščiai man svarbu, kad aš būčiau seksuali SAVO vyrui. Tai sudedamoji dalis, negali jos išbraukti, ir ačiu nereikia, kad man meluotu, bet žinant tiesą aš taip pat turiu teisę reaguoti, kodėl aš turėčiau būti su žmgumi, kuriam pasikeitus aplinkybėm pasikeistu pasaulėžiura.
Nuo nestuke.gif dar nei vienai nepradėjo kristi kg. , jie auga, na ir, tai nėštumo dalis, ir jei vyrui požiūris nuo to pasikeičia, tada negerai, nes gyvenime ir be nėštumo yra visokių pokyčių (sustorėjimas, randai, nelaimės)... Ir jei jau per nėštumą atrodai neseksuali, tai kas bus po avarijos (jei randų bus), šokt nuo tilto reikės.... g.gif
Atsakyti
man mano zmona buvo ziauriai seksuali nestuke.gif gal net noreciau vel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toozikas @ 2011 08 26, 20:32)

Toozikas, 26 Rug 2011 - 20:32, parašė:

Toozikas, 26 Rug 2011 - 20:32, parašė:

man mano zmona buvo ziauriai seksuali  nestuke.gif gal net noreciau vel...  g.gif

man mano zmona buvo ziauriai seksuali  nestuke.gif gal net noreciau vel...  g.gif

mb as abu kartus buvau laabai seksuali smile.gif
Atsakyti
seksualumo tikrai nematau nestume schmoll.gif . Kas moteris spindulioja moteriskumu , kazkokiu naturalumu tai taip . Sakyciau ,kad tuo metu ji labai grazi ir moteriska . traukia savo tokiu moteriskumu , bet tikrai ne seksualumu . Nors zinau ,kad yra ir kam atrodo seksualiai . As kai matau nescia , men nekila minties apie seksa smile.gif
Atsakyti