QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 12, 18:10)
JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 18:10, parašė:
JURAIRMINDE, 12 Sau 2011 - 18:10, parašė:
Fui, kaip tiesmukiškai...juk aš ir nerašiau, kad aplinkiniai tik ir mąsto, kaip į lovą mane parverst
būtent tą ir norėjau pasakyti, kad tai miela, žavu, nes atlieku ypatingą misiją. Svetima nėščia moteris ir neturi kelt sexualinio potraukio , tik savoji žmona. O tavo nuomonę ir taip supratau, jei kada turėsi žmoną ir ji nešios tau kūdikį, tai 9 mėnesius + 1,5 mėn po gimdymo , (nes negalima) tu jos nebirbinsi, ją atstos tau tavo kumštis
Čia tavo reikalas
Fui, kaip tiesmukiškai...juk aš ir nerašiau, kad aplinkiniai tik ir mąsto, kaip į lovą mane parverst

būtent tą ir norėjau pasakyti, kad tai miela, žavu, nes atlieku ypatingą misiją. Svetima nėščia moteris ir neturi kelt sexualinio potraukio , tik savoji žmona. O tavo nuomonę ir taip supratau, jei kada turėsi žmoną ir ji nešios tau kūdikį, tai 9 mėnesius + 1,5 mėn po gimdymo , (nes negalima) tu jos nebirbinsi, ją atstos tau tavo kumštis

Čia tavo reikalas
siaip tai as ne vyras

bet turiu vyra, ir laukiuosi jau 3 karta, ir savo vyrui su didzuliu issikisusiu pilvu tikrai nesu sexualinio susijaudinimo objektas

ir nenoreciau, tokia but, nes greiciausiai palaikyciau ji nenormaliu

ir as nesakiau, kad reikia visiskai atsisakyti sexo nestumo metu. tik negaliu daleist minties, kad galeciau pvz ji gundyti su sexualiais apatiniais ir su pilvu

kazkaip nesveikai turetu atrodytu. nenormaliai.