Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 10:14)
O jei pažymėta su šliūbiniu žiedu? Kaip tada?

tai visai kas kita. žiedas sexui netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 17, 14:29)
sexui netrukdo.

O jūs viską vertinat pagal tai, kas tam trukdo ir kas ne?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 19:06)
O jūs viską vertinat pagal tai, kas tam trukdo ir kas ne?

neieškok sliekų kur nereikia. Jokiam normaliam vyrui nekils geismas žiūrint į svetimą nėštukę.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 17, 17:47)
Jokiam normaliam vyrui nekils geismas žiūrint į svetimą nėštukę.

Esate vyrų geismų ekspertė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 17 gruodžio 2010 - 18:43
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 20:41)
Esate vyrų geismų ekspertė...

o tu pasiklausinėk jų pačių.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 17, 18:43)
o tu pasiklausinėk jų pačių.

Tu čia man rimtai tokį absurdą siūlai?
Žinok, man niekaip nešautų į galvą vyrų tokių nesąmonių klausinėti.

...įsivaizduoju, susipažįstu, išsiviepiu, suku plaukų sruogą aplink pirštą, suktai prisimerkiu, po išsižioju ir iškilmingu tonu paklausiu: "ar tu geidi svetimų nėščių moterų"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 17 gruodžio 2010 - 19:19
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 20:46)
Tu čia man rimtai tokį absurdą siūlai?
Žinok, man niekaip nešautų į galvą vyrų tokių nesąmonių klausinėti.

...įsivaizduoju, susipažįstu, išsiviepiu, suku plaukų sruogą aplink pirštą, suktai prisimerkiu, po išsižioju ir iškilmingu tonu paklausiu: "ar tu geidi svetimų nėščių moterų"....

nejuokinga.
negi neturi draugų, su kuriais gali diskutuot įvairiomis temomis?
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2010 12 14, 19:46)
Tai reiškia, kad ir be nėštumo nebuvai gražuolė (čia švelniai sakant)  ax.gif

Aš savikritiška . Nebuvau ypatinga gražuolė ir nebūsiu . Aš sau nėštumo metu buvau bjauri , todėl nesistebiu , kad yra ir daugiau žmonių neskiedžiančių apie ypatingą nėščiosios akių spindesį , nenusakomą grožį , nenupasakojamą patrauklumą ar seksualumą . Ar Jums kada yra įgėlusi vapsva ? Ar labai pagražėja kūno sritis į kurią įgelia ? Kartais taip atrodo kai kurios moterys paskutinį nėštumo trimestrą...
Atsakyti
Man nėščioji dažniausiai sukelia švelnią užuojautą console.gif nekalbu apie vidinę būsena, džiaugsma, laukimą, meilę kūdikiui ir t.t Kalbu apie išvaizdą ir fizinius pojūčius.
Gal todėl, kad man neštumo metu buvo viskas nepatogu - nepatogu sedėti, stovėti, skauda nugarą, trūksta oro, greitai pavargsti, net batų užsirišti paskutiniais mėnesiais nebegali... Tai kur čia dar apie seksualumą galvosi? g.gif ir kam atrodys patraukli laiptais puškuojanti moteris? g.gif

Kitas dalykas vidinė būsena - ta gamtos dovana, stebūklas, laukimas, viltis. Tie dalykai man patys gražiausi gyvenime, tik jie kažkur viduje, juos gali jausti tik pati nėščioji, jos artimieji, na gal kažkiek ir aplinkiniai, tačiau tai toli nuo seksualumo. Greičiau tuos jaumus galėtum pavadinti - jaukumas, šiluma, viską apimanti meilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 03 11, 15:39)
Tai kalbam tik apie issiputusi pilva? Na, kadangi ten nauja gyvybe tai yra labai zavu, negalima juk lyginti su vyru lasiningais arba nuo alaus ispampusiais pilvais  biggrin.gif .
Is principo nescia moteris yra labai grazu, bet kartais pacios moterys tai nebegraziai pateikia. Pvz maikute gatveje pliku pilvu man tikrai kazkaip atstumianciai atrodo. O tokiu tenka pamatyti.

Pritariu...nėštumas toks nuostabus metas , o kai kurios moterys su maikutėm pliku pilvu taip atgraso doh.gif
Mane vyras labai lepina, džiaugiasi kasdien apvalėjančiu pilvuku , prisirpusiom krutim...iki gimdymo liko jau trys savaitėlės , ir per visą laiką tik savaitę nesimylėjom, nes daktarė vyrą įspėjo truputį pasisaugot tuo metu. Džiaugiamės nėštumo privalumais, kad galima kasdien, į valias, laisvai thumbup.gif
Tai taip malonu yra stebėt vyro meiles kupiną žvilgsnį ! Neglumina jo nei kas mėnesį augantis svoris, ir depiliavimas "mano paslapties" nesukelia jam problemų(pati jau per pilvuką seniai nematau ir negaliu to sau daryt)...
Be to dažnai tenka matyt nepažįstamų vyrų žvilgsnius, meiliai , su pasigrožėjimu palydinčius akimis...tenka daug komplimentų išgirsti : "kokia tu graži" , arba " tu lyg šventa, tu nešioji gyvybę, norėtųsi tave paimt ant rankų ir priglaust " ...tokius žodžius tenka išgirsti iš tiesiog pažįstamų vyrų. O mano vyras tada dar aukščiau galvą iškelia, didžiuojas nestuke.gif Dar yra svarbu, kaip pati save pateiki . Teko stebėt savo vyro reakciją į tokias nėštukes, kurios nemoka savęs pateikti: kilometriniai ryškūs nagai, makiažo kilogramas, didžiuliai kablukai, grubios manieros...apie drabužius- tyliu. Vyras susiraukė ir nusisuko schmoll.gif na ką norėt iš tokių moterų...reziumuosiu savo ilgą pasisakymą : moterys, mokėkite pačios būti moterimis, tuomet ir vyrai jumyse jas matys ir žavėsis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURAIRMINDE: 10 sausio 2011 - 18:15
as besilaukiancia moteri pavadinciau miela, zavia, bet sexualia tikrai nepavadinciau schmoll.gif tuos vyrus, kuriems nescios moterys kelia kazkoki sexualini susizavejima galeciau pavadinti netgi savotiskais iskrypeliais.

gali vyra sava moteris traukti is meiles ar is siaip noro pasibirbint, bet ne del to, kad ji baisiai sexualiai atrodo su issiputusiu pilvu.

o kad gauni is aplinkiniu komplimentu, tai dar nereiskia, kad jie svajoja pasiguldyti tokia moteri i lova kaip ypac sexualia. o sako, kad esi grazi, nes tai miela, zavu... nes atlieki ypatinga misija - augini gyvybe. tokia norisi globoti, o ne birbinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 12 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(Krista J. @ 2011 01 12, 12:34)
as besilaukiancia moteri pavadinciau miela, zavia, bet sexualia tikrai nepavadinciau  schmoll.gif  tuos vyrus, kuriems nescios moterys kelia kazkoki sexualini susizavejima galeciau pavadinti netgi savotiskais iskrypeliais.

gali vyra sava moteris traukti is meiles ar is siaip noro pasibirbint, bet ne del to, kad ji baisiai sexualiai atrodo su issiputusiu pilvu.
o kad gauni is aplinkiniu komplimentu, tai dar nereiskia, kad jie svajoja pasiguldyti tokia moteri i lova kaip ypac sexualia. o sako, kad esi grazi, nes tai miela, zavu... nes atlieki ypatinga misija - augini gyvybe. tokia norisi globoti, o ne birbinti.

Fui, kaip tiesmukiškai...juk aš ir nerašiau, kad aplinkiniai tik ir mąsto, kaip į lovą mane parverst lotuliukas.gif būtent tą ir norėjau pasakyti, kad tai miela, žavu, nes atlieku ypatingą misiją. Svetima nėščia moteris ir neturi kelt sexualinio potraukio , tik savoji žmona. O tavo nuomonę ir taip supratau, jei kada turėsi žmoną ir ji nešios tau kūdikį, tai 9 mėnesius + 1,5 mėn po gimdymo , (nes negalima) tu jos nebirbinsi, ją atstos tau tavo kumštis thumbup.gif Čia tavo reikalas
Atsakyti