QUOTE(ciuke @ 2010 03 11, 15:39)
Tai kalbam tik apie issiputusi pilva? Na, kadangi ten nauja gyvybe tai yra labai zavu, negalima juk lyginti su vyru lasiningais arba nuo alaus ispampusiais pilvais

.
Is principo nescia moteris yra labai grazu, bet kartais pacios moterys tai nebegraziai pateikia. Pvz maikute gatveje pliku pilvu man tikrai kazkaip atstumianciai atrodo. O tokiu tenka pamatyti.
Pritariu...nėštumas toks nuostabus metas , o kai kurios moterys su maikutėm pliku pilvu taip atgraso
Mane vyras labai lepina, džiaugiasi kasdien apvalėjančiu pilvuku , prisirpusiom krutim...iki gimdymo liko jau trys savaitėlės , ir per visą laiką tik savaitę nesimylėjom, nes daktarė vyrą įspėjo truputį pasisaugot tuo metu. Džiaugiamės nėštumo privalumais, kad galima kasdien, į valias, laisvai
Tai taip malonu yra stebėt vyro meiles kupiną žvilgsnį ! Neglumina jo nei kas mėnesį augantis svoris, ir depiliavimas "mano paslapties" nesukelia jam problemų(pati jau per pilvuką seniai nematau ir negaliu to sau daryt)...
Be to dažnai tenka matyt nepažįstamų vyrų žvilgsnius, meiliai , su pasigrožėjimu palydinčius akimis...tenka daug komplimentų išgirsti : "kokia tu graži" , arba " tu lyg šventa, tu nešioji gyvybę, norėtųsi tave paimt ant rankų ir priglaust " ...tokius žodžius tenka išgirsti iš tiesiog pažįstamų vyrų. O mano vyras tada dar aukščiau galvą iškelia, didžiuojas

Dar yra svarbu, kaip pati save pateiki . Teko stebėt savo vyro reakciją į tokias nėštukes, kurios nemoka savęs pateikti: kilometriniai ryškūs nagai, makiažo kilogramas, didžiuliai kablukai, grubios manieros...apie drabužius- tyliu. Vyras susiraukė ir nusisuko

na ką norėt iš tokių moterų...reziumuosiu savo ilgą pasisakymą : moterys, mokėkite pačios būti moterimis, tuomet ir vyrai jumyse jas matys ir žavėsis