Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Medinis @ 2007 08 02, 13:03)

Medinis, 02 Rug 2007 - 13:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Medinis, 02 Rug 2007 - 13:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Tai žinoma, kad ne. Žmona, išeidama iš namų turi atsiklausti mano leidimo, apsirengti juodai, uždengdama visą kūna iki delnų ir pėdų, o ant veido turi būti parandža. Ir iš vis nėr ko valkiotis gatvėmis kaip prostitutei, turi vyrą ir tegu sėdi namie, laukia jo ir kūrena namų židinį.

Tai žinoma, kad ne. Žmona, išeidama iš namų turi atsiklausti mano leidimo, apsirengti juodai, uždengdama visą kūna iki delnų ir pėdų, o ant veido turi būti parandža. Ir iš vis nėr ko valkiotis gatvėmis kaip prostitutei, turi vyrą ir tegu sėdi namie, laukia jo ir kūrena namų židinį.

Labai "protingai" pasisakei. Prie ko čia užsidengimas viso kūno? Nejau nebėra paprastų drabužių: ne prostitutiškų, bet ir ne vienuoliškų, pvz., kažkaip sugebu taip apsirengti, kad neatrodau nei iššaukiančiai, nei kaip davatka, atsiprašant... Tik noro reikia. Aukso viduriuką visada sunkiausia atrasti mirksiukas.gif

O šiaip visada labiausiai vilioja tai, kas paslėpta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 02 rugpjūčio 2007 - 15:01
Littera, o pagal kieno standartus neatrodai kaip davatka? itariu pacios saves.

Medinis super taikliai pasiepe, juk negalima matuoti seksualumo suvokimo moteriskais matais. Vyrai turi savo suvokima, ir dazniausiai suvokia viska pagal tai ka mato. Moterys nesupranta, kodel kvailas blondines vyrai vertina taip labai, kaip vyrai negali suprasti, kodel zemas ir praplikes gali traukti moteris (nesvarbu, kad jis turi puiku humoro jausma ar moka graziai pakalbeti). Paziurekit ka ir kodel vyrai renka i savo seksualumo topus, kokius pavyzdzius pamatysite vyriskuose zurnaluose (maxim, fhm, playboy ir panasiai).

Taigi, mielos damos, jus spreskit kaip norit, taciau jei jau klausiat vyru nuomones, tai turekit drasos ja pripazinti, nors ir kaip jums tai nepatiktu ar atrodytu nesaziningai.

Mano aprasytas atvejas visai nebuvo prostitutiskas. Prostitute (kaip budvardis) moteri daro ne jos isvaizda, o jos prieinamumas, net ir ne tai, o saves negerbimas. Patraukliai atrodanti moteris gali buti kaip uz stiklo, neprieinama ir nesisiulanti. O jei jus pavydit joms vyrisko demesio - taip ir sakykit. Arba didziuokites, kad laikotes savo vertybiu, nors jos nepadeda populiarumui.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 02, 18:28)

paulius.sav, 02 Rug 2007 - 18:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Moterys nesupranta, kodel kvailas blondines vyrai vertina taip labai

Moterys nesupranta, kodel kvailas blondines vyrai vertina taip labai

Pamiršot paminėt kuriam laikui ir tikslui "taip labai" smile.gif Dviem savaitėm ar ilgiau? cool.gif
Atsakyti
Alter ego, tam paciam tikslui smile.gif Lyg vyrai kitu tikslu turi smile.gif

Teisingiau, kitiems tikslams jie pasiduoda moters valiai smile.gif

O jei kitiems, tada prasom ziureti i medinio komentara. As manau, kad diskusija apie seksualuma, o ne apie gera namu tarnaite, oj seimininke, ar gera motina savo vaikams.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 02, 18:28)

Bet kažkodėl sulaukiu daug komplimentų lotuliukas.gif

Nors ir rengiuosi labai santūriai, palyginus su Tavo aprašytais idealais, kurie idealai tik skustagalviams su pradiniu išsilavinimu...

Manęs niekada nedomino vyrai ekstravertai, gal todėl aplink mane tokių ir nėra, kaip Tu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 02 rugpjūčio 2007 - 19:57
atrodo tema pakeite tema:-)
as manau taip:jei moteris save priziurejo,trauke vyra iki nestumo tai trauks ir po,bet jis tik is baimes ar isauklejimo ar kazkokiu isitikinimu gali manyt kad tai iskrypimas.Gal kai kuriems sunku atsipalaiduot kai zino kad tam pilve zmogeliukas viska jaucia...juk i nescia priimta ziuret visu pirma kaip i busima motina,saugot ja-tas ivaizdis jiems visu pirma pasamonej ir yra.Bet zinoma kad esti tokiu kuriem isvis slykstus nesciosios kunas,bet tai turbut nesubrende vyrai,nepasiruose tevystei.
Atsakyti
Littera,

ar as sakiau, kad atrodai kaip nors negraziai? nee.... kalbam apie seksualuma, o ne elegancija ir grozi. Jei moki derinti drabuzius ir siaip esi patraukti, tai naturalu, kad sulauki komplimentu, bet ar tau kas sako komplimetus seksualumo tema? Nenukrypkime nuo temos ir nesuplakim su kitais dalykais.

tema "seksualumas nestumo metu", o ne grozis ar panasiai. Man, mano zmona buvo patraukti, taciau ja neseksualia dare baime del komplikuoto nestumu ir prasta savijauta. Taigi, argi gali geisti ligonio? Greiciau juo rupintis, gali uzjausti, padeti. Pazistu kelias moteris, kurios labai gerai jautesi besilaukdamos ir manau myledavosi su savo vyrais pakankamai daznai.
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 07 27, 01:09)

Bitkresle, 27 Lie 2007 - 01:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Bitkresle, 27 Lie 2007 - 01:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aš ne vyras, bet pasakysiu savo vyro nuomonę: kai nėštumo metu mano pilvas pradėjo augti ir apvalėti, jis pasakė, kad nemato jokio seksualumo nėščiojoj ir kad tie, kuriems  nestuke.gif atrodo seksualios, yra iškrypėliai... Va taip vat smile.gif

Aš ne vyras, bet pasakysiu savo vyro nuomonę: kai nėštumo metu mano pilvas pradėjo augti ir apvalėti, jis pasakė, kad nemato jokio seksualumo nėščiojoj ir kad tie, kuriems  nestuke.gif atrodo seksualios, yra iškrypėliai... Va taip vat smile.gif

As manau atvirksciai. Labai seksuali moteriske, aisku nededavom tokiu vaizdu kaip iki tol, bet ramiai graziai bam ba bam ir vat.. smile.gif Jokio iskrypimo nematau. Kartais prabegdavo kokia mintis, bet jos nevystydavau savo galvoje. Manau nesciai moteriai ir taip uzdrausta "gyventi" - negalima to negalima ano, as turiu visai kitoki poziuri, kad nesciajai galima viskas tik su protu.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 02, 23:31)

paulius.sav, 02 Rug 2007 - 23:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

paulius.sav, 02 Rug 2007 - 23:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Littera,

ar as sakiau, kad atrodai kaip nors negraziai? nee.... kalbam apie seksualuma, o ne elegancija ir grozi. Jei moki derinti drabuzius ir siaip esi patraukti, tai naturalu, kad sulauki komplimentu, bet ar tau kas sako komplimetus seksualumo tema?

Littera,

ar as sakiau, kad atrodai kaip nors negraziai? nee.... kalbam apie seksualuma, o ne elegancija ir grozi. Jei moki derinti drabuzius ir siaip esi patraukti, tai naturalu, kad sulauki komplimentu, bet ar tau kas sako komplimetus seksualumo tema?

g.gif Pagalvojau, kad nenorėčiau sulaukti tokios tematikos komplimentų.

Man tas žodis "seksualus", kurio reikšmė "geisti lytinių santykių", kažkaip atgraso. Nes aš tokio pobūdžio santykių geidžiu tik su savo vyru. O, kai tai vyksta, dažniausiai būnu nuoga arba minimaliai apsirengusi, tuo metu būnu labai geidžianti sekso, vadinasi su savo vyru ir būnu seksuali, o iš kitų tai išgirdusi įsižeisčiau.

O, kai buvau nėščia, lytinių santykių troškau ne mažiau nei nėštumo metu, net jaučiausi visai kaip apsėsta tongue.gif . Vadinasi, ir buvau seksuali, nes troškau lytinio artumo... O vyras tai pat geidė manęs kasdien, vadinasi, nebuvau jam mažiau patraukli ir seksuali taip pat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 03 rugpjūčio 2007 - 08:25
QUOTE(Littera @ 2007 08 03, 09:23)

Littera, 03 Rug 2007 - 09:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Littera, 03 Rug 2007 - 09:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Galbūt jūsų vyras stiprios moralės ir įsitikinimų žmogus. Galbūt jam be galo malonu turėti moterį, kurios nei vienas vyras žemėje nenori. Tuomet sveikinu - jūs suradote tą savo TIKRAI vienintelį...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 03, 09:51)

Medinis, 03 Rug 2007 - 09:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Galbūt jam be galo malonu turėti moterį, kurios nei vienas vyras žemėje nenori.

Galbūt jam be galo malonu turėti moterį, kurios nei vienas vyras žemėje nenori.

Prajuokinai! Iš kur nusprendei, kad apie mane tai jau niekas slapčia nepasvajoja? Juk tai, kad nevaikštau su išlindusiais papais ir pliku užpakaliu, dar nereiškia, kad nėra gerbėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 03, 09:51)

Galbūt jūsų vyras stiprios moralės ir įsitikinimų žmogus. Galbūt jam be galo malonu turėti moterį, kurios nei vienas vyras žemėje nenori. Tuomet sveikinu - jūs suradote tą savo TIKRAI vienintelį...

ha ha ha ha ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Littera, bet jei tu nenori patikti ir graziai atrodyti kitiems vyrams (ne tam, kad tureti kazkokiu santykiu ar pan), tai irgi nera normalu... g.gif g.gif
kiekviena moteris nori buti patraukli vyrams - taip jau gamtos sutverta mirksiukas.gif
Atsakyti