Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Medinis @ 2007 07 27, 16:23)
<GalBut>, o kaip tau nėščios moterys gatvėje - seksualios? Įdomu.. Visi mes skirtingi..
Aš tikrai nenoriu nieko įžeisti. Vieniems patinka vienokios moterys, kitiems kitokios. Skoniai labai labai skirtingi. Tiesiog įdomu..

ne nu taip palauk,o tau taviske buvo pries nestuma seksuali?jei ne tai ir nescia, suprantama kad ne.o jei buvo seksuali tai kas atsitiks pastojus?
ar tau tada konkreciai kazkas pasidaro nebeseksualu?pilvas?didesnes krutys?
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 07 27, 15:38)
pilvas?didesnes krutys?

Taip. Ir ne tik tai. Judesių suvaržymas, nuovargis, dėmės... Daug kas. Aš nesakau, kad negalėjau žiūrėti. Bet seksualumas tikrai buvo mažesnis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 27, 15:41)
Taip. Ir ne tik tai. Judesių suvaržymas, nuovargis, dėmės... Daug kas. Aš nesakau, kad negalėjau žiūrėti. Bet seksualumas tikrai buvo mažesnis.

Nebuvo jokių dėmių,vėmimų,nuotaikų kaitos ir tt...pilvas didėjo,krūtys kas be ko...naujos liepsnelės akyse...galbūt net padidėjęs sex poreikis,tai irgi veikia vyrą...
O gatvėje...už nėsčios akis nekliūna...pasamonė signalizuoja:čia jau ne tavo patelė,pavėlavai,grubiai sakant...
Atsakyti
Darom išvadą: gali būti ir vienaip ir kitaip. O nuo ko priklauso - fig žino.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 27, 17:05)

kaip ir su viskuo gyvenime,kiekvienam individualiai..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 27, 16:05)

Isvada yra, tema galima uzdaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ne visai į šitą temą, bet panašiai: internete teko susidurti, kad yra žmonių, kuriems yra seksualu žindančios moterys ir netgi patys mėgsta paragauti motinos pieno... Bet čia jau turbūt prie iškrypimų priklausytų... Tiesą sakant, kol nepaskaičiau, net neįsivaizdavau, kad taip galėtų būti... Bet vienokių ar kitokių (nu-/iš-)krypimų gal daug kas turi, tai, manyčiau, ir nestuke.gif kažkam gali būti netgi oi oi kokios seksualios...

O šiaip kai kurios kitos moterys nesupranta, kaip vyro gali seksualiai netraukti jo nėščia žmona, nešiojanti jų bendrą kūdikį. Na, man buvo gal kiek skaudu, kad tas padidėjęs pilvas (krūtys man beveik nepadidėjo, tik kiek papilnėjo) vyrui neatrodė seksualu, bet, iš kitos pusės, atmetus jausmus ir pagalvojus logiškai, gal ir man neatrodytų seksualu didelis nudribęs pilvas ar ilgi plaukai iš nosies ar ausų, nesvarbu, kad tai fiziologiška ir kad tai mano vyrui atsitiko... smile.gif
Atsakyti
na baikim nustatineti kas yra normalu,o kas - ne. tai buna 2 zmoniu santykiai, kur jie patys nusistato savo taisykles tongue.gif
as paislieku prie tos nuomones, kad mylima moteris visada vyrui atrodo grazi ir patraukli.
Atsakyti
Sveiki,

sioje diskusijoje yra 2 aspektai:

1. nescios moters seksualinis patrauklumas, kaip fetisas. Jei butumet vaikinais, tai tikrai butumet maciusios, kad yra atskiri skyriai su nesciomis moterimis. Ir panasu, kad tokiu dalyku megeju yra gana nemazai. Taciau tai yra fetisas, o ne visuotinis reiskinys.

Manau, kad daugumai, nescios moterys nebera seksualumo saltiniai. Vyrai pradeda i jas reaguoti visai kitaip. Be to ir pacios moterys labai pasikeicia ir nustoja demonstruoti savo seksualuma ir visa demesi sutelkia i atsirandancios naujos gyvybes gerbuvi. Taip, yra isimciu, vieno verslo partnerio zmona, kuri ir siaip buvo super sexy, nepakeite savo iprociu ir budama nescia avejo aukstakulnius ir sexovus rubus, nenustojo rupintis asvo isvaizda ar pademonstruoti savo krutines ar koju. Taciau tai gal vienintelis atvejis realybeje, kuri teko matyti.

2. vyro poziuris i jo vaika nesiojancia moteri. Poziuris keiciasi, taciau jei moteris buvo vyrui patraukli iki nestumo, ji realiai lieka ir nestumo metu. Taip, moteris stambeja ir maziau save priziuri. Taciau vyrai dazniausiai issaugo jos ivaizdi pries nestuma ir geidzia to ivaizdzio, o ne realaus kuno.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 12:49)
Sveiki,

budama nescia avejo aukstakulnius ir sexovus rubus, nenustojo rupintis asvo isvaizda ar pademonstruoti savo krutines ar koju.

Bet tai taip primityvu... Ar Tau malonu, kad Tavo žmona kitiems panosėje savo plikais papais mojuotų ar iš po super mini išlendančiu užpakaliu, ar plikomis kojytėmis kitus gundytų? Nepakanka to, kad ir taip gali ją išrengti ir grožėtis visa nuoga, o ne tik atskirais kūno fragmentais? Žmona turi atrodyti kaip prostitutė, kad būtų Tau geidžiama? Bet tokiu būdu ji teparodytų nepagarbą Tau, kaip savo vyrui, žmogau...
Vidinis žavesys, humoro jausmas, elegancija ir santūrūs aprėdai nesuteikia moteriai seksualumo?
Nėščiosioms dėl sveikatos tikrai nepatartina aukštakulniai dėl tam tikrų sveikatos sumetimų, o šiaip aš aukštakulnių išvis neturiu ir dėl to nemanau, kad esu prastesnė už kažkokio verslininko žmoną... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 02 rugpjūčio 2007 - 10:44
QUOTE(Littera @ 2007 08 02, 11:39)
Žmona turi atrodyti kaip prostitutė, kad būtų Tau geidžiama?

Tai žinoma, kad ne. Žmona, išeidama iš namų turi atsiklausti mano leidimo, apsirengti juodai, uždengdama visą kūna iki delnų ir pėdų, o ant veido turi būti parandža. Ir iš vis nėr ko valkiotis gatvėmis kaip prostitutei, turi vyrą ir tegu sėdi namie, laukia jo ir kūrena namų židinį.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 02, 13:03)
Tai žinoma, kad ne. Žmona, išeidama iš namų turi atsiklausti mano leidimo, apsirengti juodai, uždengdama visą kūna iki delnų ir pėdų, o ant veido turi būti parandža. Ir iš vis nėr ko valkiotis gatvėmis kaip prostitutei, turi vyrą ir tegu sėdi namie, laukia jo ir kūrena namų židinį.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif perskaiciau vyrui tas sako- o va cia tai protinga mintis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 02 rugpjūčio 2007 - 12:42