QUOTE(angelo @ 2007 10 05, 09:13)
As tai pries kompleksinius vitaminus, jie labai blogai pasisavina organizme rezultate naudos tik tiek kad lieka psichologinis pasitenkinimas, as geriau vitaminus ir gime sveikas vaikas.
Pirma nestuma geriau pregnacare ir mamavit ir dar kazkokius... o dabar su antru nieko tik folines rugsties pradzioje, o kai nestumo pabaigoje nustate mazakraujiste (101) tai pradejau gert gelezi, bet po savaites pakilo vos iki 103, tada numojau ranka i visas galimas alergijas ir suvalgiau 2 kg braskiu ir kelias stiklines zemuogiu... pakartojau krauja po sav tai pakilo iki 114, per ta antra sav negeriau gelezies... tai buvo galutinis nusivilimas vitaminais....
Pirmas vaikas vitaminizuotas gime tik cezario pjuvio pagalba, nes neapsiverte, ir dar visokiu kitokiu problemu turejom ir pieno nebuvo, o antras tai pats atejo i si pasauli be joki komplikaciju.... tikiuosi ir toliau augs sveikas ir toliau gers mamytes pieneli....
aisku gal cia sutapimas ir ne vitaminai kalti, bet geriau valgyt vaisiui ir darzoves o ne piliules is bonkutes....
mano ginas irgi prieš kompeksinius vitaminus, sakė geriau viską atskirai, ir tik to ko trūksta, man trūko geležies, pagėriau mėnesį atsistatė hemoglobinas, folio rūgštį pradžioj iki 12 sav gėriau, dabar tik Magnį B6 ir daugiau nieko.
Turiu nusipirkusi PRENATAL, bet kai pasakiau ginui, tai ir pasakė, kad dar spėsi tų vitaminų
Vyras norėjo susirasti meilužę. Aš atkalbėjau. Sakiau brangu, nepatrauksim. Geriau aš susirasiu meilužį. Papildomi pinigėliai namuose nepamaišys.