QUOTE(violeta_151 @ 2009 02 10, 14:36)
Chanele man gydytoja patarė gerti Pregnacare vitaminus ir dar papildomai Omega3. Sakė, kad vaikelis bus stipresnis ir sveikesnis.
Po kraujo tyrimo dar žiūrės ar man nieko netrūksta.
O kokius Omega 3 patare gerti? Gal jau kokius isigijai? As ziurejau vaistinej, bet ju ten labai daug visokiu firmu, visokiu doziu, kad net nezinau, kurie butu geriausiai.
Papildyta:
QUOTE(Cruella @ 2009 02 11, 13:46)
Prieš nėštumą rekomenduojama gerti Folio rūgštį, o pirmus 3 mėn ją gerti būtina. Paskui pasirinkimo klausimas, bet aš nenaudoju. Gydytoja sakė, kad pasaulyje dėl vitaminų yra labai aršios diskusijos ir tiek viena, tiek kita pusė turi stiprius argumentus. Aš nusprendžiau nenaudoti, nes kas mėnesį priduodu šlapimo tyrimus, kraują taip pat karts nuo karto patikrina ir kol rezultatai geri - neverta į save chemijos pumpuot
Juolab, kad mane net ne nėštumo metu nuo vitaminų pykina, o jau dabar tai visai būtų... taip pat bijau vaikučio alergijų.
Man viena gydytoja sake, kad vitaminus gali gerti, jei nori. Bet folijo rugsti 400 butina gerti, tai butina vaikui. Bet kadangi teko bendrauti ne su viena gydytoja, tai nuomones del vitaminu skiriasi. O sutampa tik del folijo rugsties. Tik jei geri spec.vitaminus nescioms, atskirai folijo nebereikia, nes jau ten buna.