Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėštukėms

Sveikos, esu nusistaciusi pries bet kokia chemija nestumo metu. Bet siandien buvau pas gydytoja, pasvere. -1.5 kg. Vel... Taigi is viso, nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg. Gydytoja isbare ir liepe gert vitaminus. Nusipirkau Elevit, nes nei gydytoja, nei vaistininke nieko rekomenduot pacios negalejo. Esu ne is kuduju, tai labai bijau, kad pradejusi juos gert visai sudramblesiu... blush2.gif
Gal kam kilo panasiu problemu (del svorio), tai gal galetu patarti ka nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 18:00)
Sveikos, esu nusistaciusi pries bet kokia chemija nestumo metu. Bet siandien buvau pas gydytoja, pasvere. -1.5 kg. Vel... Taigi is viso, nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg. Gydytoja isbare ir liepe gert vitaminus. Nusipirkau Elevit, nes nei gydytoja, nei vaistininke nieko rekomenduot pacios negalejo. Esu ne is kuduju, tai labai bijau, kad pradejusi juos gert visai sudramblesiu... blush2.gif
Gal kam kilo panasiu problemu (del svorio), tai gal galetu patarti ka nors? g.gif

na man jau +20kg.. bet ko del savo kleckiuko nepadarysi smile.gif be to nemanau, kad svoris auga nuo vitaminu g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 26, 18:03)
na man jau +20kg.. bet ko del savo kleckiuko nepadarysi smile.gif  be to nemanau, kad svoris auga nuo vitaminu g.gif

Sutinku, kad nuo vitaminu svoris tikrai neauga, bet baiminuosi, kad juos vartojant, dideja apetitas, o proporcingai ir svoris... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 19:11)
Sutinku, kad nuo vitaminu svoris tikrai neauga, bet baiminuosi, kad juos vartojant, dideja apetitas, o proporcingai ir svoris... ax.gif

na gal, manau kiekvienai individualiai.. pvz as ar geriu ar ne vitaminus, o valgyt noriu vienodai.. pirmais menesiais nors ir labai pykino ir valgyt nelabai tevalgiau, o svoris augo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 18:00)

O as maniau, kad normalu, jei nestumo pradzioje netenkama svorio? Tuo labiau jei sakai, kad esi ne is kuduju? 4u.gif
Atsakyti
As per pirmus 3 men geriau vitaminus, nes geriu pastoviai, valgiau kaip valgiusi, ir vemiau ne rytais o po vakarienes, tai netekau kazkur 5 kg.
Atsakyti
Manau, kad ir man bus panasiai. unsure.gif
Atsakyti
o mano gine pasake,kad tyrimai buvo geri, tai papildomu vitaminu nereikia, tik siule calcigran pagerti, nes siuo metu organizmui gali kalcio trukti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 26, 23:07-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 01 26, 23:07)
O as maniau, kad normalu, jei nestumo pradzioje netenkama svorio? Tuo labiau jei sakai, kad esi ne is kuduju?  4u.gif

As irgi taip manau, o tu papasakok tai mano gydytojai doh.gif
Atsakyti
nuo vitaminu tikrai nestorejama, ir svorio nepriaugama. mano nuomone per nestuma krintantis svoris yra labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii negerai!!!!!!!!!!!visgi auga nauja gyvybe,jam reikia vietos. O beto tas svoris kartais buna del didelio vandenu kiekio! smile.gif
Atsakyti
na man kas savaite +1kg.. ir tikrai ne nuo vitaminu.. gine sake, kad inkstai nepakankamai funkcionuoja.. verysad.gif
Atsakyti
Nesamonė nuo vitaminų neauga, o nuo saldumynų tai tikrai. Kaip Jūs galvojate ar galima geležį ir kalcį gerti tą pačią dieną, kažkur girdėjau, kad kalcis trukdo įsisavinti galežį? nestuke.gif
Atsakyti