Sveikos, esu nusistaciusi pries bet kokia chemija nestumo metu. Bet siandien buvau pas gydytoja, pasvere. -1.5 kg. Vel... Taigi is viso, nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg. Gydytoja isbare ir liepe gert vitaminus. Nusipirkau Elevit, nes nei gydytoja, nei vaistininke nieko rekomenduot pacios negalejo. Esu ne is kuduju, tai labai bijau, kad pradejusi juos gert visai sudramblesiu...
Gal kam kilo panasiu problemu (del svorio), tai gal galetu patarti ka nors?
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 18:00)
Sveikos, esu nusistaciusi pries bet kokia chemija nestumo metu. Bet siandien buvau pas gydytoja, pasvere. -1.5 kg. Vel... Taigi is viso, nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg. Gydytoja isbare ir liepe gert vitaminus. Nusipirkau Elevit, nes nei gydytoja, nei vaistininke nieko rekomenduot pacios negalejo. Esu ne is kuduju, tai labai bijau, kad pradejusi juos gert visai sudramblesiu...
na man jau +20kg.. bet ko del savo kleckiuko nepadarysi be to nemanau, kad svoris auga nuo vitaminu
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 26, 18:03)
na man jau +20kg.. bet ko del savo kleckiuko nepadarysi be to nemanau, kad svoris auga nuo vitaminu
Sutinku, kad nuo vitaminu svoris tikrai neauga, bet baiminuosi, kad juos vartojant, dideja apetitas, o proporcingai ir svoris...
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 19:11)
Sutinku, kad nuo vitaminu svoris tikrai neauga, bet baiminuosi, kad juos vartojant, dideja apetitas, o proporcingai ir svoris...
na gal, manau kiekvienai individualiai.. pvz as ar geriu ar ne vitaminus, o valgyt noriu vienodai.. pirmais menesiais nors ir labai pykino ir valgyt nelabai tevalgiau, o svoris augo..
QUOTE(simoselis @ 2009 01 26, 18:00)
O as maniau, kad normalu, jei nestumo pradzioje netenkama svorio? Tuo labiau jei sakai, kad esi ne is kuduju?
As per pirmus 3 men geriau vitaminus, nes geriu pastoviai, valgiau kaip valgiusi, ir vemiau ne rytais o po vakarienes, tai netekau kazkur 5 kg.
Manau, kad ir man bus panasiai.
+2009 01 26, 23:07-->
As irgi taip manau, o tu papasakok tai mano gydytojai
QUOTE(Snieguole @ 2009 01 26, 23:07)
O as maniau, kad normalu, jei nestumo pradzioje netenkama svorio? Tuo labiau jei sakai, kad esi ne is kuduju?
As irgi taip manau, o tu papasakok tai mano gydytojai
nuo vitaminu tikrai nestorejama, ir svorio nepriaugama. mano nuomone per nestuma krintantis svoris yra labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii negerai!!!!!!!!!!!visgi auga nauja gyvybe,jam reikia vietos. O beto tas svoris kartais buna del didelio vandenu kiekio!
na man kas savaite +1kg.. ir tikrai ne nuo vitaminu.. gine sake, kad inkstai nepakankamai funkcionuoja..
Nesamonė nuo vitaminų neauga, o nuo saldumynų tai tikrai. Kaip Jūs galvojate ar galima geležį ir kalcį gerti tą pačią dieną, kažkur girdėjau, kad kalcis trukdo įsisavinti galežį?