Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėštukėms

Gal kam reikia MAMAvit vitaminų? Dovanoju 4u.gif (Pakelyje trūksta 3 tablečių)... (Vilnius, Trakai). Rašykit į AZ...
Atsakyti
Kokius vitaminus patartumete vartoti ?
Atsakyti
as iki 12 nestumo savaites geriau foline rugsti...paskui daktaras pasake, kaip cia jau rase kazkuri kad vitaminai darze smile.gif bet as vistiek nusipirkau vitaminus ir geriau...kadangi buvau apsirgusi, karsciavau, pamaniau silpna imunine sistema todel tikrai blogiau nebus. geriau New Nordic multivitaminai nesciosioms ir maitinancioms moterims...jie skirti menesiui...
o dbr turbut pertraukos reikia? ne nzn...ar tuos vitaminus reiktu visa nestuma pagerti? g.gif nu bet irgi nesamone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 08 29, 14:19)
Kokius vitaminus patartumete vartoti ?

Iki 12 savaitėlės užtenka folinės rūgšties, o vėliau aš, pvz, rekomenduočiau "Multivitaminus nėščioms ir maitinančioms moterims". Man juose patinka tai, kad visi vitaminai ir maisto papildai nėra sugrūsti į vieną piliulę, nes yra tam tikros grupės vitaminų, kurie trugdo vieni kitiems įsisavinti į organizmą. Tik va, jų kaina didoka. Aš perku juos Camelijos vaistinėje su 10% nuolaida už ~32 Lt/mėn. Va, apie juos plačiau mirksiukas.gif Vitaminai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisma: 03 rugsėjo 2007 - 15:24
QUOTE(Krisma @ 2007 09 03, 16:22)
Iki 12 savaitėlės užtenka folinės rūgšties, o vėliau aš, pvz, rekomenduočiau "Multivitaminus nėščioms ir maitinančioms moterims". Man juose patinka tai, kad visi vitaminai ir maisto papildai nėra sugrūsti į vieną piliulę, nes yra tam tikros grupės vitaminų, kurie trugdo vieni kitiems įsisavinti į organizmą. Tik va, jų kaina didoka. Aš perku juos Camelijos vaistinėje su 10% nuolaida už ~32 Lt/mėn. Va, apie juos plačiau mirksiukas.gif Vitaminai

Jo aš ir šitus pradėsiu pirkt...nuo spalio vidurio maždaug...nes dar galima ir taip vitaminų gauti natūralių bigsmile.gif ...o paskui būtent šitus pirksiu...
Atsakyti
Vakar užėjau į vaistinę norėdama nusipirkti multi vitaminų. Bet visuose, kuriuos man siūlė, yra folio (tai 400 mg, tai 800 mg). Jeigu aš gėriau gryną folį 800 mg, tai dabar jau man gautūsi didelis jo perteklius. Nesuprantu, ar ten tik ta vaistinė neturėjo nestuke.gif vitaminų be folio, ar visur ta pati situacija g.gif
Atsakyti
Kokie vitaminai nesciosioms yra geriausi?[COLOR=darkviolet][SIZE=7]
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo, visą nėštumą nuo pat pradžių gėriau Materna. Tyrimai visi geri buvo. Su antruoju geriu Prenatal Care, bet nežinau, ar nuo jų man būna bloga, ar tiesiog nuo nėštumo. Bandysiu pakeist ir žiūrėsiu. Gėriau ir vasarą, nes į daržoves nė pažiūrėt negaliu. Taip ant savęs pikta, turim šviežių naminių pomidorų, agurkų, o mane vien nuo jų kavpo pykina. Todėl geriu vitaminus, nes iš daržo jų visai negaunu...
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 09 04, 14:25)
Kai laukiausi pirmojo, visą nėštumą nuo pat pradžių gėriau Materna. Tyrimai visi geri buvo. Su antruoju geriu Prenatal Care, bet nežinau, ar nuo jų man būna bloga, ar tiesiog nuo nėštumo. Bandysiu pakeist ir žiūrėsiu. Gėriau ir vasarą, nes į daržoves nė pažiūrėt negaliu. Taip ant savęs pikta, turim šviežių naminių pomidorų, agurkų, o mane vien nuo jų kavpo pykina. Todėl geriu vitaminus, nes iš daržo jų visai negaunu...

Atsimenu...pradžioj nuo daržovių irgi pykino...į salotų lapus net pažiūrėt negalėjau....paskui praeis...tai bent vaisių pavalgysi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ir mane vitaminai domina ax.gif ,kokis pasiulytumete?
Atsakyti
Tai kad jie daugiau mažiau visi panašūs biggrin.gif Bent jau sudetys tai beveik vienodos... Viena mano draugė gėrė Pregnacare ir Mamavit, aš geriu Elevit... Reikia gert tuos kuriuos liepia gydytoja ax.gif Čia aš taip manau. Nes tik jos geriausiai pagal tyrimus mato ir žino ko trūksta mamytei ir leliukui smile.gif
Atsakyti
Dabar geriausi vitaminai su DHA .
Atsakyti