As geriu tik foli...o jei paskausta pilvuka , tada magnio isgeriu. Esu nusistacius pries sintetinius vitaminus...ir jei gydytoja lieptu, vistiek nevartociau tu kompleksiniu....nebent kazkokios medziagos jau labai mano organizme truktu: gelezies ar kokio kalcio
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2008 06 13, 17:12)
As siuo metu geriu folio rugsty ir vitamina E.
O nuo ko tas vitaminas E..? Man gydytoja irgi liepė jo nusipirkti.. bet nesupratau kam.. nei mane apžiūrėjo (tik echo).. nei kokį tyrimą padarė.. iš lempos liepė to E gerti.. o aš nete prisiskaičiau.. jei perdozuoji vaikui blogai.. jei jo trūksta vėl blogai.. bet kaip nustatyti, ar man jo IŠVIS dabar reikia..?
Kolkas kažkaip negeriu..
Sveikutes merginos
As irgi dabar neapsisprendziu del tu vitaminu...4 menesi geriau, pakuote isgeriau, o dabar jau trecia savaite negeriu tik magni...ir galvoju pratest ju gerima ar apseisiu be ju
reikes su daktare pasitarti.. kita savaite zadu eiti...
o nuo kada kalci pradedat gerti? nes as vis dar negeriu papildomai tik sptengiuosi kasdien jogurta ar sureliu suvalgyt, zodziu, pienisku produktu...
As irgi dabar neapsisprendziu del tu vitaminu...4 menesi geriau, pakuote isgeriau, o dabar jau trecia savaite negeriu tik magni...ir galvoju pratest ju gerima ar apseisiu be ju
reikes su daktare pasitarti.. kita savaite zadu eiti...
o nuo kada kalci pradedat gerti? nes as vis dar negeriu papildomai tik sptengiuosi kasdien jogurta ar sureliu suvalgyt, zodziu, pienisku produktu...
O ar geriat namie spaustas apelsinu sultis? As po truputi geriu, maisau greipfurta, apelsina, citrina, bet jie labai alergizuoja... Nezinau ar atsisakyti, bet tai juk gryni vitaminai
Jeigu gydytojas patars, vitaminus nesciosioms gersiu nuo 12 sav.
Jeigu gydytojas patars, vitaminus nesciosioms gersiu nuo 12 sav.
aš taip pat gėriau folį, o paskui ginė jokių nepasiūlė vitaminų, sako vasara, turėtų užtekt natūralių, na o jei pajausi, kad trūksta, tai nusipirk kokius. Tai ir likau nelabai supratus
Sveikutes,
Norejau jusu paklausti, man dar tik sesta savaite, siandien visa diena taip stipriai suspaudzia sirdi, kad net nezinau ka daryti. Skaiciau, kad gali trukti magnio, taip pat ir su meslungiu turejau problemu dar iki nestumo.Bet ar galima nestumo pradzioje gerti magni, gal kas zinote. dekui
Norejau jusu paklausti, man dar tik sesta savaite, siandien visa diena taip stipriai suspaudzia sirdi, kad net nezinau ka daryti. Skaiciau, kad gali trukti magnio, taip pat ir su meslungiu turejau problemu dar iki nestumo.Bet ar galima nestumo pradzioje gerti magni, gal kas zinote. dekui
QUOTE(svajone1 @ 2008 06 25, 19:11)
Sveikutes,
man taip pat 6 - ta nestumo savaite, vakar kaip tik pas daktare buvau, ir ji man magnio israse MAGNESIUM DIASPORAL, nes man pastoviai duria kairiji sona. Gine sake, kad magnis atpalaiduoja raumenis ir nieko blogo, jei pagersi
Kai mano sese laukesi jai taip pat dure sona, gydytoja iskarto israse gerti magnesioum diasporal ir jai praejo. Man taip pat pries menesi dure sona ir pilvo apacia, taip pat israse magnesium diasporal, pageriau-praejo. Magnesium ir taip gerai pagerti, nepakenks tikrai. Va idomu dar kazkas rase del svieziai spaustu sulciu, nes as taip pat megstu pagerti apelsinu sulciu, kazin ar galima eisiu si savaitgali pas gine, paklausiu ir parasysiu.
neatsimenu kurioje vaistineje, maciau vitaminus skystu pavidalu nescioms, nejau nei viena is jusu nebande? man , dar kai nesilaukiau, pasakojo vaistininke, kad skystu pavidalu yra sveikesni ir geriau pasisavina organizmas, bet jie brangus. nenoreciau nusipirkti ir paskui padeti ispinta jei netiks.
tiesa, yra vitaminu rusisku, nebutinai nesciosioms skirti, pvz as vaikui anksciau pirkau vit is elniu ragu, ten visko pilna ir rugsciu sociuju ir nesociuju, baltymu ir jodo ir visko, idomu ar jie netinktu nescioms, anotacija skaiciau , bet neradau nieko, kad butu galima ar negalima naudoti nesciosioms, gaila kad neatsimenu pavadinimo, dabar esu sunui nupirkus SPIRULINO rusisko, viskas 100 % naturalu, reiks gydytojos pasiklausti ar galima nescioms, nes mano vaikui sutvarke imuniteta, o sintetiniu jam vit pirkti nenoriu, taip pat ir sau
dabar geriu gelezi mazom dozem, profilkatiskai, kadangi labai vemiu ir valgau mazai, o raudonos mesos ir uogu negaliu valgyti ir viskas. mane daug gydytoju perspejo del vit nesciosioms, sako geriau gerk atskirai kai ko truksta nei tuos vit nescioms, sako, ten farmacijoje dideli pinigai vaiksto, tai ir giria kas netingi, kad kuo daugiau ispirktu, o naudos mazai
tiesa, yra vitaminu rusisku, nebutinai nesciosioms skirti, pvz as vaikui anksciau pirkau vit is elniu ragu, ten visko pilna ir rugsciu sociuju ir nesociuju, baltymu ir jodo ir visko, idomu ar jie netinktu nescioms, anotacija skaiciau , bet neradau nieko, kad butu galima ar negalima naudoti nesciosioms, gaila kad neatsimenu pavadinimo, dabar esu sunui nupirkus SPIRULINO rusisko, viskas 100 % naturalu, reiks gydytojos pasiklausti ar galima nescioms, nes mano vaikui sutvarke imuniteta, o sintetiniu jam vit pirkti nenoriu, taip pat ir sau
dabar geriu gelezi mazom dozem, profilkatiskai, kadangi labai vemiu ir valgau mazai, o raudonos mesos ir uogu negaliu valgyti ir viskas. mane daug gydytoju perspejo del vit nesciosioms, sako geriau gerk atskirai kai ko truksta nei tuos vit nescioms, sako, ten farmacijoje dideli pinigai vaiksto, tai ir giria kas netingi, kad kuo daugiau ispirktu, o naudos mazai