Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

[quote=sigmola,2007 06 17, 23:41]
[quote=Mylimukas,2007 06 18, 00:30]
Mano mergina tai irgi neėmė nei pienuko nei buteliuko doh.gif Bet kartą nuėjus į parduotuvę akys užkliuvo už tokio "sportinio" (nžn kaip jis vadinasi, na toks su kamštuku kur patrauki ir geri, o paskui užspaudi) buteliuko. Tai jis mums buvo thumbup.gif atradimas ir galas visiems mūsų vargams. Ir svarbiausia, kad vandenukas ten, o ne kokie birzgalai. o dar kitas patogumas, kad nusiperkam būdavo tą buteliuką ir dar keletą kartų papildom virintu vandenuku, o kai jau pasidaro ne kokia jo prekinė išvaizda, perkam kitą. Siūlau pabandyt. 4u.gif
Ačiū už patarimą, 4u.gif įsivaizduoju apie kokį buteliuką tu kalbi, bet aš kažkaip galvojau,kad ten tik limonadas saldus, o juo juk vaiko negirdysi. Būtinai pažiūrėsiu, nors panašų vaikišką puoduka nupirkom, kur ilgas plasmasinis galiukas ir apvertus nebėga, būtinai reikia traukti. Na, per dieną pora kartų patraukia... doh.gif verysad.gif
[/quote

Na mano mergaitė irgi kai tik nustojo gerti MP tai tikrai ne daug gerdavo. Visokių arbatėlių, sulčių iš viso negerdavo, tik vandenuką. Bet irgi tikrai ne kelis buteliukus per dieną. Tiesiog vaikai skirtingi yra. Maniškė yra negėrėja ir tiek. Jai kai vaistukus kokius tirpinamus reik išgert problema būna. Tiesiog toks vaikas. Aišku dabar ji jau didelė tai bėdos nėra, o kai maža būdavo tai dažniau siūlydavom. Bet irgi būdavo po du gurkšnius gerdavo ne daugiau doh.gif
....košeles reik skystesnes daryt. Tas irgi skysčių priduoda. Arbūzo pasiūlyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 19 birželio 2007 - 09:40
Na, ir aš sumąsčiau nutraukt po truputį MP.
Patepu dukrytei matant papulį pelynų arbata. Ji paragavo ir NE.. daugiau nebenori blink.gif
Vakar nuo pietų miego per naktį neįkišau niekaip schmoll.gif O sukietėjo krūtys doh.gif doh.gif
Kol aš jai įsiūliau- na, galvoju, nereik taip visko nutraukt iš karto, abiem bus ne kas..
O šiandien po pietų vėl tą patį dariau.. Kol kas veikia thumbup.gif
Matysim, kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes kaip tik dabar bandom baigti žindymą doh.gif Dukrytei 2 metukai ir 4 mėn. Taigi nusprendžiau, kad jau laikas baigti šį malonumą.Skaudančia širdimi palikom ją pas močiutę kitame mieste, manėm bus sunku, nes nebuvo nė vienos nakties, kad nebūtume kartu.Bet ne- ji ten tiesiog džiūgauja, ilsisi nuo mūsų, tėvų, ir tik pirmąją naktį pasiklausė, ar močiutė papuko jai neduos wub.gif Bijojau, kad ims žįsti pirštą, bet ,matyt,jaučiasi taip gerai ir nepatiria jokio streso, kad blogo įpročio kol kas nepastebėjo.
Sunkiausia bus ,kai atvažiuosim ,bet jau tikrai apsišarvuosiu kantrybe ir nepasiduosiu.Beje, ji kone metus lankė lopšelį, ten ir užmigdavo ir nusiramindavo kitaip, o kai būdavau šalia, tai, be abejo,rinkdavosi maloniausią būdą.
Beje, maniau, kad krūtinę temps, bus negerai, bet jokių nemalonių pojūčių nejaučiu kol kas (praėjo 4 dienos),nors dukrytė tikrai pienelio rasdavo, nes kurį laiką nieko nevalgydavo..Taigi , matyt, tiktai atėjo laikas atsisveikint ir tikiuosi, kad baigsim taip lengvai, kaip pradėjom.
Atjunkymo laiką sąmoningai pasirinkau .Jos jau nebevesiu į lopšelį, kur tikrai daugiau įtampos ir nerimo, o iš močiutės pasiimsime už kelių dienų , kai prasidės atostogos ir kartu galėsim daug ką nuveikti.Man atrodo, kad tai irgi svarbu. ax.gif
Kita vertus, man truputį ir liūdna, nes maitinti labai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2007 06 19, 18:37)
Na, ir aš sumąsčiau nutraukt po truputį MP.
Patepu dukrytei matant papulį pelynų arbata. Ji paragavo ir NE.. daugiau nebenori blink.gif 
Vakar nuo pietų miego per naktį neįkišau niekaip schmoll.gif  O sukietėjo krūtys doh.gif  doh.gif
Kol aš jai įsiūliau- na, galvoju, nereik taip visko nutraukt iš karto, abiem bus ne kas..
O šiandien po pietų vėl tą patį dariau.. Kol kas veikia thumbup.gif 
Matysim, kaip bus toliau rolleyes.gif

Nutraukiant maitinimą, reikia kas kažkiek laiko vis išspaust po vieną lašą, ne daugiau, kad neužsikimštų latakėliai. Ir dar galima išgerti šlapimą varančių vaistukų tabletėlę. Bus biskį lengviau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2007 06 20, 09:25)
Mes kaip tik dabar bandom baigti žindymą doh.gif Dukrytei 2 metukai ir 4 mėn. Taigi nusprendžiau, kad jau laikas baigti šį malonumą.Skaudančia širdimi palikom ją pas močiutę kitame mieste, manėm bus sunku, nes nebuvo nė vienos nakties, kad nebūtume kartu.Bet ne- ji ten tiesiog džiūgauja, ilsisi nuo mūsų, tėvų, ir tik pirmąją naktį pasiklausė, ar močiutė papuko jai neduos wub.gif Bijojau, kad ims žįsti pirštą, bet ,matyt,jaučiasi taip gerai ir nepatiria jokio streso, kad blogo įpročio kol kas nepastebėjo.
Sunkiausia bus ,kai atvažiuosim ,bet jau tikrai apsišarvuosiu kantrybe ir nepasiduosiu.Beje, ji kone metus lankė lopšelį, ten ir užmigdavo ir nusiramindavo kitaip, o kai būdavau šalia, tai, be abejo,rinkdavosi maloniausią būdą.
Beje, maniau, kad krūtinę temps, bus negerai, bet jokių nemalonių pojūčių nejaučiu kol kas (praėjo 4 dienos),nors dukrytė tikrai pienelio rasdavo, nes kurį laiką nieko nevalgydavo..Taigi , matyt, tiktai atėjo laikas atsisveikint ir tikiuosi, kad baigsim taip lengvai, kaip pradėjom.
Atjunkymo laiką sąmoningai pasirinkau .Jos jau nebevesiu į lopšelį, kur tikrai daugiau įtampos ir nerimo, o iš močiutės pasiimsime už kelių dienų , kai prasidės  atostogos ir kartu galėsim daug ką nuveikti.Man atrodo, kad tai irgi svarbu. ax.gif
Kita vertus, man truputį ir liūdna, nes maitinti labai patiko  blush2.gif

Mergytė jau didelė, dėl to nelabai sunku atprast jai smile.gif
Man atrodo, kad sunkiausia atpratinti 1 metukų pypliukus
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2007 06 15, 19:25)
Patarkit, mielosios, ka daryt... Mums dabar metukai... Puikiai geria is puoduko, soskiu nuo gimimo nevartojo... taciau uzmigt gali tik su krutim... uz dvieju menesiu turiu atiduoti i lopseli... Reikia kazkaip ismokyt uzmigt bent pietu miego be kruties ir savaime aisku be supimu ir nesiojimu (aukletojos juk nesupuos), gal kas turi patirties... dekui..

Mes turėjom tokių problemėlių sūpavimai,čiūčiavimai,užmigimai tik su krūtim,aišku kai daug mažesnė buvo mirksiukas.gif ,bet po truputį įvedinėjom miegojimus ant pagalvės be čiūčiavimų,prigulam šalia viena kitos arti arti,aš glostau nugarytę,akytes ir t.t ir po truputį apsiprato,vieną kart paniurksėjo,kitą kart mažiau ir visai priprato prie normalaus užmigimo tongue.gif Svarbiausia pradėti įvedinėti tas naujoves čia ir dabar,kaip sakoma,neatidėlioti..ai dabar dar užmigdysiu supdama,o ryt tai jau pradėsiu 4u.gif Sėkmės ir kantrybės nuo kad ir šiandienos,o ryt kas žino gal jau užmigs kaip visi dideli saldžiai ir minkštai 4u.gif
Atsakyti
kagi... mes jau antra diena gyvenam be MP...Kadangi bandau migdyti be nesiojimu ar supimu, tai riksmo buna... bet kaip pastebejo mamytes, labai padeda svelnus nugarytes glostymas, ar net pakasymas....Kadangi bandau nutraukti jau galutinai, tai kruties negauna nei diena, nei nakti... Pieno visada turejau daug, tai ir dabar tenka nusmelzinet, bent tiek,kad neskaudetu, bet krutyse pieno palieku.. Kaip pastebejau, vaikas keliasi nakti vis reciau, o pries nakti uzmiega vis greiciau... Einam visada miegot tuo paciu laiku, tai mergaite jau iprato, ir migdymas trunka vos kelias minutes, per kelias truputi pazyzia uzsimerkusi, ir uzmiega... Dekui mamoms uz patarimus, ypac uz tuosparasymus, kad jokiu budu neduot pieno, jei nusprendziau nutraukt... nes kartais tokios mintys kildavo vaiko pagailus...
Atsakyti
O man su tais pelynais nieko nesigavo schmoll.gif
Manoji tiek nori to papuko, kad net kartų ima blink.gif
Reik kažką kita galvot g.gif

Vis galvoju, ką reiškia neduot po maitinimą.. Vadinas, stebėt, kaip vaikas isterikuoja, verkia.. ypač, jei laikas miegot g.gif Nes pvz. šiuo mano pasirinktu būdu (kai tepiausi pelynų arbata), dukrytė labai ramiai reagavo- paputis neskanus ir viskas aišku..
O kaip jai išaiškint, kad jis neskanus ar pienuko nėra, jei jo yra blink.gif blink.gif
Atsakyti
tai vat nebevalgom is papuliu jau gera savaite - ir nieko. mazute mano sau geria is buteliuko, ko anksciau nebuciau isiulius. paemiau viena diena ir nedaviau, pasiuliau misinuko ir patiko. nesitikejau, net. taip galvoju pabandysiu, gal jau laikas buvo. nei verkimu nei zyzimu. saunuole mano pupsiukas. tik man kazkaip blogai emociskai buvo. jauciausi lyg is savo mylimiausio zmogaus kazka atemiau, bet dabar jau geriau biggrin.gif tik pienukas dar nesibaige, krutine dar kietoka, o per kiei turi isnykt is krutu visiskai?pries pora dienu truputi nutraukiau, nes skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2007 06 22, 12:55)
tai vat nebevalgom is papuliu jau gera savaite - ir nieko. mazute mano sau geria  is buteliuko, ko anksciau nebuciau isiulius. paemiau viena diena ir nedaviau, pasiuliau misinuko ir patiko. nesitikejau, net. taip galvoju pabandysiu, gal jau laikas buvo. nei verkimu nei zyzimu. saunuole mano pupsiukas. tik man kazkaip blogai emociskai buvo. jauciausi lyg is savo mylimiausio zmogaus kazka atemiau, bet dabar jau geriau  biggrin.gif tik pienukas dar nesibaige, krutine dar kietoka, o per kiei turi isnykt is krutu visiskai?pries pora dienu truputi nutraukiau, nes skaudejo.

Gaila, kad tokia mazule nebegauna mamos pienuko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helga: 22 birželio 2007 - 14:01
QUOTE(Helga @ 2007 06 22, 16:00)
Gaila, kad tokia mazule nebegauna mamos pienuko  verysad.gif

man irgi gaila, bet taip reikejo. isvykstu rugpjucio men, tai paliksiu mamai, o kad jai dar didesnio streso nebutu atpratinau jau dabar. juk nebus mamos ir tecio kartu dvi savaites, o dar kur papuliai. kitos nei tiek nemaitina verysad.gif vien tai paguoda vat. ir nera cia ko manes smerkti bash.gif
Atsakyti
mums irgi buvo labai sunku atprast nuo papulio doh.gif nes nuo gimomo nei soskes nei buteliuko neeme unsure.gif užmigdavo ir tik prie krutines, is pradziu pradejau neduot diena ( rezultatas geras, nes pradejo koses vaikas normaliai valgyt), tai gal gera savaite, paskui kokius 2, 3 kartus parekem pries pietu miega ( tiesa supau, nes jau paciai nervai nelaikė) o paskui liko vakaras ir naktis... na ka, kokius 4 vakarus pazviegem ( aisku buvo gaila, bet kai jau tiek kelio nueita, reik apsisarvuot kantrybe) o nakti savaime nustojo pati nevalgyt, nors kai maitinau normaliai, tai nakti keldavosi valgyt gal 4 kartus, tai va toks musu vargelis, dabar aisku tenka pietu pačiūčiuot, bet ka darysi, vakare dazniausiai pati uzmiega kai sviesa isjungiam smile.gif
maitinau beveik metus laiko, bet kai baigiau, man tikrai palengvejo bigsmile.gif
mazė ramesnė pasidarė, pati atsigavau smile.gif
Atsakyti