QUOTE(sigmola @ 2007 06 15, 00:03)
Mums panaši problemytė
Greit metukų sulauksim, nuo rugsėjo planuoju į darbą grįžti, tai galvoju būtų pats laikas su MP baigti. Bet kažkaip sunkiai mums....Tiek bemaitinu jau, tik prieš miegą - 2 k. dieną, vakąre einant miegoti ir ryte pora kartų. išmiega naktį nuo 10 val iki ryto maždaug 6, tada vėl miega ir dar 7 ar 8 nori MP. Galvoju pradzioj atpratinsiu dieną, bet kavalierius neima buteliuko Sviedžia į šoną toliausiai. Pripirkau visokių puodukų spec. , bet gerk mamyt jei nori pati
Nieks jam netinka. Košės pavalgo, o gert nieko... Kartais iš paprasto puoduko kokį gurkšnį vandeniuko ar sulčių saldesnių.
Tokios mūsų problemos, dieną niekur išeit negaliu, nes niekas jo užmigdyt negali. Na, dar parėkęs gal ir užmigtų, bet atrodo kaip vaiką be skysčių laikysi tokiom šiltom dienom. Gal turit ka patart?????
Su panom tokių problemų neturėjau, nes trumpai temaitinau pati ir jos greit su buteliuku susidraugavo.
Mano mergina tai irgi neėmė nei pienuko nei buteliuko

Bet kartą nuėjus į parduotuvę akys užkliuvo už tokio "sportinio" (nžn kaip jis vadinasi, na toks su kamštuku kur patrauki ir geri, o paskui užspaudi) buteliuko. Tai jis mums buvo

atradimas ir galas visiems mūsų vargams. Ir svarbiausia, kad vandenukas ten, o ne kokie birzgalai. o dar kitas patogumas, kad nusiperkam būdavo tą buteliuką ir dar keletą kartų papildom virintu vandenuku, o kai jau pasidaro ne kokia jo prekinė išvaizda, perkam kitą. Siūlau pabandyt.
Papildyta:
QUOTE(Natali @ 2007 06 14, 14:55)
Paskaitau apie tuos stebuklingus nujunkimus, ir pavydas ima

. Mamai valios, aisku, reikia, bet, pvz., musu atvejis tikrai buvo skausmingas (man tai tikrai). Kai dukrai buvo 1 m. 2 men. buvau isvykusi savaitei, galvojau, kad atpras, turejau po truputi nusitraukineti, nes pieno gaminosi daug. Grizus man, ji net sagas nupliese, tai nusprendziau testi. I kita komandiruote isvaziavau, kai dukrai buvo 1 m. 7 men. jau dviem savaitem, galvojau tikrai pamirs. Beje, buvo like tik rytiniai maitinimai, nakti ji uzmigdavo be kruties, diena irgi nereikejo, nes sales manes nebuvo. Kelioneje prasikankinau, turejau siek tiek nutraukti, bet likus 2 dienom iki sugrizimo pieno nebeliko. Ka jus galvojate? Kai grizau, jai labai to reikejo. Kuo gero reikejo man dar ilgiau laukti momento, kol pati atsisakytu, nes jauciuosi kalta pries ja. Dar puse metu ji prase, nakti turejo bent ranka laikytis uz kruties, o ir dabar puikiausiai paaiskina kam krutys reikalingos. Vienu zodziu, ir dabar jei buna pasimetus, salia koks zmogus nekeliantis pasitikejimo, ji puola ant ranku man ir del saugumo ranka dar uz marskineliu man kysa...
Reziume - maitinkite tiek ilgai, kiek to nori vaikai
O aš tai manau, kad problema tame, kad mama nebuvo tvirta iki galo. Nesvarbu kuriam laikui paliksit, bet vistiek pareikalavimas bus. Toks geras daiktas nepasimiršta, bet tiesiog reikia čia būt tvirtai ir laikytis savo. O čia tai panašu, kad palikdama vaiką tokiam ilgam laikui mamytė jautėsi kalta prieš vaiką ir bandė išpirkt savo kaltę vėl duodama MP, bet gavosi tik blogiau. O šiaip ar maitini ar nemaitini, bet keletą kartų ilgesniam laikui palikus vaiką, jis po grįžimo labai jus saugos ir nuolat ieškos artumo.
Papildyta:
QUOTE(wilioke @ 2007 06 15, 18:25)
Patarkit, mielosios, ka daryt... Mums dabar metukai... Puikiai geria is puoduko, soskiu nuo gimimo nevartojo... taciau uzmigt gali tik su krutim... uz dvieju menesiu turiu atiduoti i lopseli... Reikia kazkaip ismokyt uzmigt bent pietu miego be kruties ir savaime aisku be supimu ir nesiojimu (aukletojos juk nesupuos), gal kas turi patirties... dekui..
Aš tai irgi neduočiau taip anksti, samdyčiausi auklę

Na bet jai jau kitos išeities nėra, tai gal nereikia panikuot. Nes lopšelį ten jiems toks bandos instinktas suveikia, kad gal ir nereiks to MP

Juk vistiek nenuvesit ir nepaliksit iškart, tai ir matysit kaip ten eisis.

[/url]