[quote=varla,2007 02 28, 14:05]
[quote=putlute,2007 02 18, 01:25]
o šiaip liaudis sako, kad reikia mėtų arbatos gerti, nes nuo jos pasikeičia pieno skonis ir vaikas nebeima krūties.. nežinau kiek čia teisybės, neteko bandyti
Papildyta:
Nu cia tai tikru tikriausia nesamone

Metu arbata geriu praktiskai kas diena ir vaikis jos daznai paragauja, bet pienuko nuo to nebando atsisakyt. Jam dabar jau tuoj pusantru bus, jau galvojam apie lopsiuka, nes man dirbt reik, o vaikui kokytis kompanijoj but ir energija ne namie ant daigtu isliet o dukstant su kitais vaikais, tai labai nerimauju, kas bus jei nutrauksiu pradejus lankyt jam darzeli? Anyta mane gazdina simtais ligu, kuriu jis parsines is karto is darzelio, mama gedina, kam taip ilgai toki dideli maitinu, o gydytoja pediatre gasdina, kad vaiko dantys nuo naktinio pieno gerimo bus juodi

, pasakykit mamos, ar gi taip tikrai buna

Nebezinau, ko ir klausyt, o mes gi kito uzmigimo budo, kaip su papuku ir nebezinom, nors tiek su teciu, tiek su aukle uzmiega kuo geriausiai pats, net be jokio buteliuko, tokio daigto mes is viso nenaudojm, tik vat mama tai jau terorizuoja kaip nori, tai ir nezinau, kaip su tuo papuku daryt
[/quote]
Mane irgi visi kas netingi gedina, bet as vistiek maitinu. O jai jau 2metai ir 2 men. Vaikas taip gražiai praso,,Duok papa , bučkį duosiu" Tai ir susileidžiu ir dar ir negėda man visai
Tik labai atsibodo.

Taip norečiau būyi savo papų šeimininkė