Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(vita2 @ 2007 06 06, 11:10)
Man ir toks jausmas buvo. Atrodė savęs dalelę atplėši, bet kai pagalvoji, kad jau gavo pienelio ilgą laiką (maitinau iki 1,9 m.), tai nieko....

va, būtent taip ir jaučiuosi drinks_cheers.gif maitinčiau ir toliau, bet dėl antro lialiuko norisi jau pabaigti maitinimus, nors ir kaip liūdna bebūtų.. skaičiau, kad kitos maitina iki gimdymo ir net paskui abu vaikiukus, bet nemanau kad tai mano jėgoms blush2.gif nors ką gali žinoti, gal ir sugebėčiau bigsmile.gif

gal reikia pabandyti daryti kaip tu, nors va darbe kolegės sako, kad neduot naktį visai papulio vaikui, geriau nusitraukt, tada mažiau pienelio gaminsis, o kai nebebus, tai visai vaikiukui ir nebereikės doh.gif

o tai tavo, vita2, dukrytė naktį neprabusdavo, kad tu galėjai ilginti laiko tarpą? maniškis tai panašiu metu prabudinėja kelis kartus ir pradeda verkti, tai kaip kažin man su tais laiko tarpais reikėtų daryti? g.gif
Atsakyti
o tai tavo, vita2, dukrytė naktį neprabusdavo, kad tu galėjai ilginti laiko tarpą? maniškis tai panašiu metu prabudinėja kelis kartus ir pradeda verkti, tai kaip kažin man su tais laiko tarpais reikėtų daryti? g.gif
[/quote]

Po vakarinio užmigimo (apie 21 val.) ji busdavo apie 2 val. Tai ir daviau papą apie 1 val. dar prieš jos pabudimą. O aplamai, kitas naktis, kai nutraukiau dienos maitinimą (maitindavau dienos metu prieš miegą, kai susinervuodavo ar šiaip kai prašydavo, vakare prieš užmiegant - žodžiu kai ji norėdavo iki mus pakvietė į vestuves; pasiskaityk 41 psl. pačiame viršuje), dukra pradėjo ramiai miegot ir nebesikėlė naktim - buvau pati apakus, kai pirmą naktį, po tiek laiko išsimiegojau nepabudus. Tai kai po kokios savaitės nutraukiau ir naktinius maitinimus, vakarienę "stipresnę" pradėjau duoti ir kiek vėliau - apie 20.30 val., nes dabar jau ne 21 val. užmiegam, o 22 - 22.30 val.
Atsakyti
na jau praejo savaite, tai teko begt i vaistine pirkt bromocriptino, oi kaip lengviau ji naudojant, viskas jau susitvarke
idomiausia, kad vaikui nei shilta nei shalta del mano papuku, nalti patepiau ja pelynu arbata, tai pabande ir daugiau ne neprashe..aplamai ne karto, visas linksmas sau. o geroji puse ta kad nakti NEBESIKELIA..miega ir nebeatsibunda iki ryto ...LAFA...
Atsakyti
Didziausia beda, kad vyresnio amziaus vaikuciai jau patys issireikalauja. Maniskis tai grieztai su manim, duok ir viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ir ka daryti, minksta mamos sirdis, tai ir nusileidziu ax.gif ax.gif
Galvoju, gal pats savaime atsisakys ax.gif ax.gif .Va jau kelios naktys, kai tik viena karta prabunda...
Atsakyti
[quote=varla,2007 02 28, 14:05]
[quote=putlute,2007 02 18, 01:25]
o šiaip liaudis sako, kad reikia mėtų arbatos gerti, nes nuo jos pasikeičia pieno skonis ir vaikas nebeima krūties.. nežinau kiek čia teisybės, neteko bandyti
Papildyta:
Nu cia tai tikru tikriausia nesamone blink.gif Metu arbata geriu praktiskai kas diena ir vaikis jos daznai paragauja, bet pienuko nuo to nebando atsisakyt. Jam dabar jau tuoj pusantru bus, jau galvojam apie lopsiuka, nes man dirbt reik, o vaikui kokytis kompanijoj but ir energija ne namie ant daigtu isliet o dukstant su kitais vaikais, tai labai nerimauju, kas bus jei nutrauksiu pradejus lankyt jam darzeli? Anyta mane gazdina simtais ligu, kuriu jis parsines is karto is darzelio, mama gedina, kam taip ilgai toki dideli maitinu, o gydytoja pediatre gasdina, kad vaiko dantys nuo naktinio pieno gerimo bus juodi blink.gif , pasakykit mamos, ar gi taip tikrai buna g.gif Nebezinau, ko ir klausyt, o mes gi kito uzmigimo budo, kaip su papuku ir nebezinom, nors tiek su teciu, tiek su aukle uzmiega kuo geriausiai pats, net be jokio buteliuko, tokio daigto mes is viso nenaudojm, tik vat mama tai jau terorizuoja kaip nori, tai ir nezinau, kaip su tuo papuku daryt ax.gif
[/quote]

Mane irgi visi kas netingi gedina, bet as vistiek maitinu. O jai jau 2metai ir 2 men. Vaikas taip gražiai praso,,Duok papa , bučkį duosiu" Tai ir susileidžiu ir dar ir negėda man visai ax.gif
Tik labai atsibodo. blink.gif Taip norečiau būyi savo papų šeimininkė g.gif
Atsakyti
Vat irgi suku galvą, kaip čia pamažu viską užbaigt..
Atsakyti
Baigiau maitinti krutimi kai mano pupai buvo metai ir 7 men, tai dabar savaite kai nevalgom MP visiskai.
As jai paaiskinau, kad ji jau didele ir nereikia jai mamos pienuko. Is pradziu verke, pirstu galiukais kruties ieskodavo, liesti leidau, uzkisus uz rubu rankute, o valgyti - ne doh.gif Nakti kartais atkeliauja i musu lova is savo lovytes ir reikalauja kruties, tai sakau duok papukui butuka ir viskas, ji taip ir daro pabuciuoja, paglosto kruti, sako myju myju pupa, po to atsigula ant kruties ir uzmiega wub.gif Kuo toliau, tuo lengviau thumbup.gif

Is tikro gal mamai, o ne vaikui sunkiau persiorientuoti, kad nemaitinsi, sunku nutraukti ta intymuma smile.gif Reikia viduj labai tvirtai pasiryzti ir neabejoti savo sprendimu. Jei kartais mama neduoda krutu, o vaikui pavirkavus jis gauna, tai tik dar labiau apsunkina situacija. sekmes visoms mamyyems ir ju stebukliukams wub.gif
Atsakyti
As atmaitinau iki 8men ir nusprendziau kad pakaks, nemanau kad yra naudos is to pieno iki 3m doh.gif zinoma iki metu tai galima,bet..... beje, atpratinti labai lengva kol vaikas dar nera kaip narkomanas smile.gif

Jau visai visai nemaitinu kokia savaite, bet pieno taigi kazkiek yra, ka daryti? nusitraukt>? ar ka, kaip jus sprendet si klausima? g.gif
Atsakyti
Savo vyresnėlę tai baigiau maitint 1 metų ir 2 mėnesių. Išvažiavom švęst tetuko gimtadineio ir gryžom tik kitą dieną, tai negi duosi tokį užsistivėjusį MP. Tai kai nuėjom miegot aš tik nusukau ją į kitą pusę, prie savęs priglaudžiau ir užmigo. Tikrai matyt tam jau buvo laikas.
Tai aš ir jums patarčiau išvažiuot nakčiai pavyzddžiui, arba draugė užsitepė garstyčių ir papukas pasidarė kartus ir neskanus.
Bet bet kuriuo atveju tai jau čia mamos valios patikrinimas, nes bet kokį metodą pasirinksit vistiek spaudimas bus. Taip, kad reikia labai nusiteikt ir nesusvyruot 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš savo pirmagimę maitinau iki pustrečių metų.Visą tą laiką ji keldavosi naktim pavalgyt ir tas labai jau pradėjo mane vargint.Dažniausiai reikėdavo ne tiek pavalgyt jai, kiek šeip įsikabint ir vietoj soskės žįsti. Iš pradžių mažinau maitinimą dienom, duodavau tik einant pietų miego. Vėliau gaudavo papuką tik naktim, nes kaip man tada atrodė, kad jai reik pavalgyt. Bandžiau kartą buteliuką naktį įduot su pienu, tačiau ji nė iš tolo jo neimė schmoll.gif Taip dar kurį laiką vargdavau naktim, kol galiausiai nusprendžiau, kad gana. Tuomet šalia jos prie lovytės įsitaisė vyras ir kai ji pradėdavo prašytis papuko, jis jai pasakydavo, kad miegok ir ji sėkmingai apsivertus ant kito šono užmigdavo smile.gif Taip ir užsibaigė žindymas, gan lengvai..Nors jau ir pakankamai didelės buvom.Dabar auginu sūnelį, tačiau jo šitaip ilgai nebemaitinsiu, nes manu tokiem dideliem vaikiukam papukas daugiau reikalingas kaip soskė nusiraminimui, nei pavalgymui.Bent jau mano atveju taip buvo.Kai maitinau atrodė kitaip, tačiau dabar viską prisiminus, kitaip vertinu. Nors nei kiek nesigailiu ilgo maitinimo.Tikiuos dėl to dukra ir savo leliukus pati maitint norės ax.gif Sėkmės visoms mamytėms maitinant ir kantrybės nutraukiant 4u.gif
Atsakyti
Oi, ir mus tas pats kankina.. Mažajai jau 1m.4mėn., o papo reik laaaabai.. Ypač pastaruoju metu, gal dėl dantų unsure.gif

Bandžiau pelynų arbata pasitept, prajuokino tik mane pana ir viskas. Papą vis vien ėmė, tik kai paleisdavo nusipurtydavo ir žiūrėdavo į jį lotuliukas.gif

Reik kažkaip.. Teisingai sakot, pirmiausiai valios mamai reik 4u.gif
Atsakyti
Paskaitau apie tuos stebuklingus nujunkimus, ir pavydas ima biggrin.gif . Mamai valios, aisku, reikia, bet, pvz., musu atvejis tikrai buvo skausmingas (man tai tikrai). Kai dukrai buvo 1 m. 2 men. buvau isvykusi savaitei, galvojau, kad atpras, turejau po truputi nusitraukineti, nes pieno gaminosi daug. Grizus man, ji net sagas nupliese, tai nusprendziau testi. I kita komandiruote isvaziavau, kai dukrai buvo 1 m. 7 men. jau dviem savaitem, galvojau tikrai pamirs. Beje, buvo like tik rytiniai maitinimai, nakti ji uzmigdavo be kruties, diena irgi nereikejo, nes sales manes nebuvo. Kelioneje prasikankinau, turejau siek tiek nutraukti, bet likus 2 dienom iki sugrizimo pieno nebeliko. Ka jus galvojate? Kai grizau, jai labai to reikejo. Kuo gero reikejo man dar ilgiau laukti momento, kol pati atsisakytu, nes jauciuosi kalta pries ja. Dar puse metu ji prase, nakti turejo bent ranka laikytis uz kruties, o ir dabar puikiausiai paaiskina kam krutys reikalingos. Vienu zodziu, ir dabar jei buna pasimetus, salia koks zmogus nekeliantis pasitikejimo, ji puola ant ranku man ir del saugumo ranka dar uz marskineliu man kysa... doh.gif

Reziume - maitinkite tiek ilgai, kiek to nori vaikai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natali: 14 birželio 2007 - 14:57